Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi hafta sonlari

yaw bugün cok isim var..disari gidecem gezecem hava düzeldi biraz alisveris yapilacak yemek yapilacak..

dualara hazirim insaAllahh dusumu aldim temizlendimm gelsin tüm dualarrrr

iyi hafta sonlari

yaw bugün cok isim var..disari gidecem gezecem hava düzeldi biraz alisveris yapilacak yemek yapilacak..

dualara hazirim insaAllahh dusumu aldim temizlendimm gelsin tüm dualarrrr

hosqeldın yasaqım oh ne quzel ben eve tıkıldım kaldı vallaaa
sey yasakım kikirikli diye bir arkadasımızıda 41 yasın meryeme ekle lısteye bırde pymnz dıye dun topıkte oln ark hamıleymısssssssssss

şy bide benım hamılelık belırtılerım var

Son düzenleme:
hayirdir insaAllah bu gün rüyamda Kabe deydimm

hacer ül esved tasini öptüm sevdimm .kabenin örtüsünü sevdimm Allahim gercek gibiydiiiRAbbim hayirlara cikarsin cok mutluyummm cokkkk

Son düzenleme:

KIKIRIKLIYI IPEKE BI MESAJ ATIM OZAMANNyaw o dedigin arkadasi taniyamadimm:44::44::44:hadi rabbim hayirli haberler almayi nasip etsinnn

hayirdir insaAllah bu gün rüyamda Kabe deydimm

hacer ül esved tasini öptüm sevdimm .kabenin örtüsünü sevdimm Allahim gercek gibiydiiiRAbbim hayirlara cikarsin cok mutluyummm cokkkk
RUYATABIRINE bakdın mı çokkk harıkaaa ya rabbım qerçekden qıtmeyıde nasip etsın ınsssssss

RUYATABIRINE bakdın mı çokkk harıkaaa ya rabbım qerçekden qıtmeyıde nasip etsın ınsssssss

baktim cok güzel seyler yaziyodu tatli biberimm..ama dün hep bebegini kaybedip sabredenlerin mükafatin okudum gece hep sonra bi rüyayi gördüm valla .nedense icim daha bi rahatladi insalalh rabbim sabrimin mükafatini verirr

Son düzenleme:
Bakmaktan zaten anlamam baktırmamda ne bileyim Allahın işine karışmak gibi geliyor bana göre değil fal:)))
işin espırısıydı o quzm ben ınanmam ama bakdırırım .d hosuma qıdıyorrr

KIKIRIKLIYI IPEKE BI MESAJ ATIM OZAMANNyaw o dedigin arkadasi taniyamadimm:44::44::44:hadi rabbim hayirli haberler almayi nasip etsinnn

ya zate nuarınle konusmus bende bakdım acaba dalqa mı qecıyor dıyede bakalım nuarınıme soralım bır
amin yasaqım ınss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…