- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.021
buqun topık cok sessız ya kızlar yok konusan yok canım sıkıldı valla yahu bari kahve mi içsek hanceqim he ?
Eki Görüntüle 645790 Eki Görüntüle 645791 Eki Görüntüle 645792 Eki Görüntüle 645793
KAHVEMI ICDIM falıma bak hadı sende hanceqım yapması benden bakması senden
Oh oh oh maşallah ellerine sağlık bitanemmm,mmmm miss gibi olmuşş..Kız ben ne anlarım faldan.Kahveyi ne kadar seviyorsam faldan o kadar nefret ederim kuzzumm
iyi hafta sonlari
yaw bugün cok isim var..disari gidecem gezecem hava düzeldi biraz alisveris yapilacak yemek yapilacak..
dualara hazirim insaAllahhdusumu aldim temizlendimm gelsin tüm dualarrrr
ana kahveler icilmis fallar bilem bakilmisssss
teh bende bakacan diye heveslenmısdım
hosqeldın yasaqım oh ne quzel ben eve tıkıldım kaldı vallaaa
sey yasakım kikirikli diye bir arkadasımızıda 41 yasın meryeme ekle lısteye bırde pymnz dıye dun topıkte oln ark hamıleymısssssssssss
şy bide benım hamılelık belırtılerım var
RUYATABIRINE bakdın mı çokkk harıkaaa ya rabbım qerçekden qıtmeyıde nasip etsın ınssssssshayirdir insaAllah bu gün rüyamda Kabe deydimm
hacer ül esved tasini öptüm sevdimm .kabenin örtüsünü sevdimm Allahim gercek gibiydiiiRAbbim hayirlara cikarsin cok mutluyummm cokkkk
RUYATABIRINE bakdın mı çokkk harıkaaa ya rabbım qerçekden qıtmeyıde nasip etsın ınsssssss
işin espırısıydı o quzm ben ınanmam ama bakdırırım .d hosuma qıdıyorrrBakmaktan zaten anlamam baktırmamda ne bileyim Allahın işine karışmak gibi geliyor bana göre değil fal:)))
KIKIRIKLIYI IPEKE BI MESAJ ATIM OZAMANNyaw o dedigin arkadasi taniyamadimm:44::44::44:hadi rabbim hayirli haberler almayi nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?