Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yüzünü gören cennetlikk

Aaaah habibtemm aaah geçengün mutfağı temizlediydimya kapı pencere açık bide balkonu yıkadıydım çıplak ayak ondan üşüttüm galiba yatıyorum üşüyorum çok fenaa,İyileşirim yaaa yatamam ben öyle yatmak bana göre değil...

Dün doğumgününmüş herhalde habibtemm mutlu huzurlu seneler bitanemmm,hayırlısıyla bu sene bebişini alırsın inşallah kucağına bitanemmm...

senin gibi kaynanayi sirtimda tasirimm
bende senın qbı qelını başıma taç ederm

baktim cok güzel seyler yaziyodu tatli biberimm..ama dün hep bebegini kaybedip sabredenlerin mükafatin okudum gece hep sonra bi rüyayi gördüm valla .nedense icim daha bi rahatladi insalalh rabbim sabrimin mükafatini verirr

rabbım sabret ve dua et demek ıstıyor belkım quzum bu okuduqumuz dualar peyqamber efendımız(sav) ın yuzu suyu hürmetine en kısa sürede nasıp eder evladını evlatlarımızı

cok gecmis olsun habbitemmm rabbim inslaah en kisa zamanda sifani versinn

saol bitanemm saolsun arkadaslar kutladi hepp.inslaahh habbitemm rabbim kimsenin kucagini bos koymasinn

hep sabrediyorum tatlibbierim hic isyan etmedim sükürler olsun ..inslaahta seytana uymuycam rabbime inanip güveniyorum o hakkimizda en iyisini bilen cünkü.aldiysa vardir tabi bi bildigi bunu sormak yargilamak haşa bana düsmaz kimseyede düsmezz

Son düzenleme:
cok gecmis olsun habbitemmm rabbim inslaah en kisa zamanda sifani versinn

saol bitanemm saolsun arkadaslar kutladi hepp.inslaahh habbitemm rabbim kimsenin kucagini bos koymasinn

Sağolasın bitanemmm geçer inşallah şu üşümem geçse başka bi sıkıntım yok bide boğazım kaşınıyo ,((

Aminnn habibtemmm Allahım hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah

ben cikim artikin benimkiyle bi disari cikacazz

öpüyorum aksam gelirimmmmm..

tatlibbierim ,habibte hancekimmm

kesinlikle qelınım isyan etmek zate şirke düşer. rabbim şeytana uydurmasın bizi .

Sağolasın bitanemmm geçer inşallah şu üşümem geçse başka bi sıkıntım yok bide boğazım kaşınıyo ,((

Aminnn habibtemmm Allahım hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah

hamillelik isi olmasaydi bogaza ada cayi iyi gelirdi ama su an olmaz ne olur ne olmaz diye..bana doktorum hep tuzlu ilik suyla gargar yap der antibiotik yerine sende bi dene habbitem mikrobi yok ediyomusssssssterlemeye calis..sicak tut kendini

Son düzenleme:
hamillelik isi olmasaydi bogaza ada cayi iyi gelirdi ama su an olmaz ne olur ne olmaz diye..bana doktorum hep tuzlu ilik suyla gargar yap der antibiotik yerine sende bi dene habbitem mikrobi yok ediyomusssssssterlemeye calis..sicak tut kendini

Evet tuzlu suyla gargara yaptım sabah,birazdan tekrar yaparım hayatımmm teşekkür ederimKat katım zaten bir görsen halimi polar battaniye 3 tane birde yorgan karşımdada soba yanıyor ama ben hala tir tir titriyorum ilaçta alamıyorum ne olur ne olmaz diye,adaçayınıda içemiyorum o yüzden

ben cikim artikin benimkiyle bi disari cikacazz

öpüyorum aksam gelirimmmmm..

tatlibbierim ,habibte hancekimmm
ıyı eqlencelere yasakım

Tekrar geldiğindemi ara detayları kaçırmışım ben herhalde bebeğim...

quzum aralık 17 de kocamdan benım aılem benı kaçırdı dıyarbakıra 23 ocaqa kadar bırbırımızden hıc haber alamadık mahmutum 23 kılo verdı psıkollojık destek qordu. bende dıyarbakırda kendımı parcaladım . snra abımın yıllık ıznı cıkdı 19da konyaya qeldık yavas yavas kocama ulasmaya calısdım bızımkılere sezdırmeden snra ayın 23 de ıletısıme qeçdım qel konus aksam bızımkılerler dıye . bızımkıler qeene sert cıkdılar sonra kucuk abımde kız kardesımde cok aqır laflar soyledı . kaldıramadım kız kardesım bır o.. la aynı odada yatmam qıt baska odada yat dedı . bende bu lafa dellendım buyuk abımın tel aldım aradım mahmutu qel al benı dedım . o qeldı kaçdım qıttım . ayın 24 ocakda ve 1 ay 5 qundur tekrar beraberız

Aaaa neden öyle yaptıki ailen saygı duyacakları yerde,neden seni alıp götürdülerki ve kız kardeşinin böyle bişey demesini anlayamadım ben sen evli bir kadınken.Neyse canımm sıkma canını sen hatırlattığım içinde kusura bakma...Allahım sonuna kadar sürdürsün inşallah şimdiden hayırlı olsun nikahınız bitanemmm

AİLELER ARASI UZLAŞMAZLIK diyelım kız kardesımde bır anlık denqeszlık lafı . yok canımı sıkmıyorum ben tekrar kocama kavsdum ya o yeterde artar bana . hıc kımse hıc bısey umrumda deql ne kocamın ablası abısı ne benımkıler onemlı olan kocam kayınvalıdem ve olursa bebeqım dıqer herkez fısss benım için sizler hariç tabıkı
saqolasın bırtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…