- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.041
yüzünü gören cennetlikk
bende senın qbı qelını başıma taç edermsenin gibi kaynanayi sirtimda tasirimm
baktim cok güzel seyler yaziyodu tatli biberimm..ama dün hep bebegini kaybedip sabredenlerin mükafatin okudum gece hep sonra bi rüyayi gördüm valla .nedense icim daha bi rahatladi insalalh rabbim sabrimin mükafatini verirr
Aaaah habibtemm aaah geçengün mutfağı temizlediydimya kapı pencere açık bide balkonu yıkadıydım çıplak ayak ondan üşüttüm galiba yatıyorum üşüyorum çok fenaa,İyileşirim yaaa yatamam ben öyle yatmak bana göre değil...
Dün doğumgününmüş herhalde habibtemm mutlu huzurlu seneler bitanemmm,hayırlısıyla bu sene bebişini alırsın inşallah kucağına bitanemmm...
tırnaklarımın kınasıda ne quzel yarabbimmmmm
Maşallah kuzzuuum kınanın kokusunu sevmem ama kınalı elleri çok severim Allah kabul etsin...
bende senın qbı qelını başıma taç ederm
rabbım sabret ve dua et demek ıstıyor belkım quzum bu okuduqumuz dualar peyqamber efendımız(sav) ın yuzu suyu hürmetine en kısa sürede nasıp eder evladını evlatlarımızı
cok gecmis olsun habbitemmm rabbim inslaah en kisa zamanda sifani versinn
saol bitanemm saolsun arkadaslar kutladi hepp.inslaahh habbitemm rabbim kimsenin kucagini bos koymasinn
bn çok severım yaaa bayılıyorumMaşallah kuzzuuum kınanın kokusunu sevmem ama kınalı elleri çok severim Allah kabul etsin...
kocama tekrar qeldıqımde manevı annem yakdıbirde şimdi tekrar nikah tazeleyeceqız hocayı ayarlamaya calısıyor mahmutum
kesinlikle qelınım isyan etmek zate şirke düşer. rabbim şeytana uydurmasın bizi .hep sabrediyorum tatlibbierim hic isyan etmedim sükürler olsun..inslaahta seytana uymuycam rabbime inanip güveniyorum o hakkimizda en iyisini bilen cünkü.aldiysa vardir tabi bi bildigi bunu sormak yargilamak haşa bana düsmaz kimseyede düsmezz
Sağolasın bitanemmm geçer inşallah şu üşümem geçse başka bi sıkıntım yok bide boğazım kaşınıyo ,((
Aminnn habibtemmm Allahım hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben cikim artikin benimkiyle bi disari cikacazz
öpüyorum aksam gelirimmmmm..
tatlibbierim ,habibte hancekimmm
Tamamdır habibtemmm akşama görüşürüz inşallah öpüldün koccamannn
hamillelik isi olmasaydi bogaza ada cayi iyi gelirdi ama su an olmaz ne olur ne olmaz diye..bana doktorum hep tuzlu ilik suyla gargar yap der antibiotik yerine sende bi dene habbitem mikrobi yok ediyomusssssssterlemeye calis..sicak tut kendini
ıyı eqlencelere yasakımben cikim artikin benimkiyle bi disari cikacazz
öpüyorum aksam gelirimmmmm..
tatlibbierim ,habibte hancekimmm
Tekrar geldiğindemi ara detayları kaçırmışım ben herhalde bebeğim...
ıyı eqlencelere yasakım
quzum aralık 17 de kocamdan benım aılem benı kaçırdı dıyarbakıra 23 ocaqa kadar bırbırımızden hıc haber alamadık mahmutum 23 kılo verdı psıkollojık destek qordu. bende dıyarbakırda kendımı parcaladım . snra abımın yıllık ıznı cıkdı 19da konyaya qeldık yavas yavas kocama ulasmaya calısdım bızımkılere sezdırmeden snra ayın 23 de ıletısıme qeçdım qel konus aksam bızımkılerler dıye . bızımkıler qeene sert cıkdılarsonra kucuk abımde kız kardesımde cok aqır laflar soyledı . kaldıramadım kız kardesım bır o.. la aynı odada yatmam qıt baska odada yat dedı . bende bu lafa dellendım buyuk abımın tel aldım aradım mahmutu qel al benı dedım . o qeldı kaçdım qıttım . ayın 24 ocakda ve 1 ay 5 qundur tekrar beraberız
Aaaa neden öyle yaptıki ailen saygı duyacakları yerde,neden seni alıp götürdülerki ve kız kardeşinin böyle bişey demesini anlayamadım ben sen evli bir kadınken.Neyse canımm sıkma canını sen hatırlattığım içinde kusura bakma...Allahım sonuna kadar sürdürsün inşallah şimdiden hayırlı olsun nikahınız bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?