- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.061
AİLELER ARASI UZLAŞMAZLIK diyelım kız kardesımde bır anlık denqeszlık lafı . yok canımı sıkmıyorum ben tekrar kocama kavsdum ya o yeterde artar bana . hıc kımse hıc bısey umrumda deql ne kocamın ablası abısı ne benımkıler onemlı olan kocam kayınvalıdem ve olursa bebeqım dıqer herkez fısss benım için sizler hariç tabıkı
saqolasın bırtanem
Kuzzumm ben azıcık uyuyayım akşama burada olurum inşallah bitanemmm öpüyorum hayatımmm koccamannn
:119::119::119::119::119::119:
sLM karabiberim...................Nassın bakalım......
hosqeldın nuarınımoy kimsecikler yokmuş
nerdesiniz beyaaa
hosqeldın nuarınım
valla bende bılmıyorum herkez bı yerlerde hanceqım hasta dınlenıyor mersah ve yasakım kocişlerıyle qezmedeler
hosqeldın nuarınım
valla bende bılmıyorum herkez bı yerlerde hanceqım hasta dınlenıyor mersah ve yasakım kocişlerıyle qezmedeler
oyy hoş geldin karam
iyi iyi gezsinler bizde yeni geldik yemek yedik bulaşıklar beni bekliyor
azcık bakınayım dedim ama kimsecikler yoktu iyiki geldin
merhaba canımsın oh oh gezsinler masallah sen nasılsın bitanecm
:) bn buradaydım da fılme dalmısım ondan ckdım
nasıl olayım nuarınım ümitle bu 7 qunu beklıyorum batııma son 7 qun ve bıraz hamılılelık belırtılerım var migdem yanıyor üşüyorum dün belımde bır aqrı vardı ya hamılılelık yada adet belırtısı bılmıyorum ama bebek olmasından yana ümit ediyorum cunku bu ay çalısmalarımda qayet ıyıydım ıns bakalım
bende kalkıyorum şimdi işlerimi bitireyim biraz tv bakarım sonrası allah kerim
inşallah meleğin seninledir bu belirtilerin hepsi küçük popişinin yerleşme çabasıdır inşallah
nasıl olayım nuarınım ümitle bu 7 qunu beklıyorum batııma son 7 qun ve bıraz hamılılelık belırtılerım var migdem yanıyor üşüyorum dün belımde bır aqrı vardı ya hamılılelık yada adet belırtısı bılmıyorum ama bebek olmasından yana ümit ediyorum cunku bu ay çalısmalarımda qayet ıyıydım ıns bakalım
hayırlısı olsun caney rabbim bu ay ol demiştirtir inşallah dualarım hep sizlerle
saqol canım benım bızım dualarımızda sana ve minnak bebişine
Allah razı olsun canımsın iyiki varsınız burasi bana ugur getirdi,sizlerinde hemen pesimden gelecegni biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?