Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bu yer qök aşk filmi hep beni aqlatıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr havvayla yusufun aşkı ama

yaw daha yeni eve girdim

yoruldum daha biseyler yemedim disarda yedim ama az biseyler yine aciktik

bi selam verim dedimmm

saygilar ve selamlarrrrr

Son düzenleme:
offf napsakkı ya bılemedım quzum ayaklrını skı tut evın ıcıde sıcak olsun bak ha :

Soba açık gülüm kalktığımdan beri ısınmıştır galiba,dizlerime kadar olan çoraptan var bide patik var ayaklarımda ama içim üşüyor,yarına iyileşirim umarım yaaa:2:
:2:

Gecmisolsun hancegim iyi bak kendine

Verir ins zaten var mis bi kizin..ozele mi gidiyosun sordummu hatirlamiyorum
canım 1 kızım 1 de oqlum var 17ve 14 yaşlarında....şimdi birde kazandibimiz olsun istiyoruz...aradan çok zaman geçtiqi için doktor desteqi alıyorum..evet canım özele gidiyorum sgk anlaşmalı bir yer..
kuzum çok geçmiş olsun
inşalalh hamilesindir canım....

hayirdir insaAllah bu gün rüyamda Kabe deydimm

hacer ül esved tasini öptüm sevdimm .kabenin örtüsünü sevdimm Allahim gercek gibiydiiiRAbbim hayirlara cikarsin cok mutluyummm cokkkk
Rabbim hayırlara çıkarsın canım çok güzel bir rüya...

canım hiçbişey anlamdımki ben... evli deqilmiydin sen neden ailen seni kaçırdı (özel deqilse tabi)

arzum senin cocugun varmiydi ben seni yeni evli sanmistimmmhemide 17 yasinda cocugunn

inşalalh hamilesindir canım....

canım hiçbişey anlamdımki ben... evli deqilmiydin sen neden ailen seni kaçırdı (özel deqilse tabi)

inş dua edin
aileler arasında bi uzlaşma çıkdı faturasıda kocamla bana kesıldı . aıleler arasında kotu konusmlardan dolayı cıkdı ssıkıntılar tatlım ondan . snrada kendılerınce onlar kocamı bızmkıler benı cok karmakarısık quzum anlatsam sende çözemen çünkü bende çözebılmıs deqılım nıye bole yapdıklarının evlıyım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…