- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.081
pofuufffffffffffffffffffffffffff
nooooldu bitaneeemmm
sıkıldım ya neredesınız hıc bırınız yoksunuz cok kızdım valla sizeşaka şaaka kocişlerinizle ne qüzel vakit qeçiriyorsnuz
Kızma bitanemm,hastayım ama beeen...Üşüyorum hala ben yaaaa((
offf napsakkı ya bılemedım quzum ayaklrını skı tutevın ıcıde sıcak olsun bak ha :
bu yer qök aşk filmi hep beni aqlatıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrhavvayla yusufun aşkı ama
yaw daha yeni eve girdim
yoruldum daha biseyler yemedimdisarda yedim ama az biseyler yine aciktik
bi selam verim dedimmm
saygilar selamlarrrrr
offf napsakkı ya bılemedım quzum ayaklrını skı tutevın ıcıde sıcak olsun bak ha :
onlar kimhic bakmadim bu filme cokmu acikli tatlibiberimmm
Soba açık gülüm kalktığımdan beri ısınmıştır galiba,dizlerime kadar olan çoraptan var bide patik var ayaklarımda ama içim üşüyor,yarına iyileşirim umarım yaaa:2:
:2:
ççok quzel bır askı anlatyrdu ama havva ıle yusuf cıkdı sevda ıle ali ömer var aama onlar havva ıle yusufun yerını tutamıyorlarbak mesale su bolumu cok kotu ya
Yer Gök Aşk 87. Bölüm - Havva, Yusuf'un Mezarına Gelir - YouTube
qözlerim kan çanaqna döndü rabbim mahmutumsuz bırakmasın benı
canım 1 kızım 1 de oqlum var 17ve 14 yaşlarında....şimdi birde kazandibimiz olsun istiyoruz...aradan çok zaman geçtiqi için doktor desteqi alıyorum..evet canım özele gidiyorum sgk anlaşmalı bir yer..Gecmisolsun hancegim iyi bak kendine
Verir ins zaten var mis bi kizin..ozele mi gidiyosun sordummu hatirlamiyorum
kuzum çok geçmiş olsunBen geçen gün üşüttüm herhalde bebeğim ya şu mutfağı indrdiğim gün balkon cam açık ben temizlik yaptım terledim soğudum,bide çıplak ayak balkon yıkadım ondan oldum galiba:2:
Yaklaşmayın bana bulaşmasın kuzzumm
inşalalh hamilesindir canım....hosqeldın yasaqım oh ne quzel ben eve tıkıldım kaldı vallaaa
sey yasakım kikirikli diye bir arkadasımızıda 41 yasın meryeme ekle lısteye bırde pymnz dıye dun topıkte oln ark hamıleymısssssssssss
şy bide benım hamılelık belırtılerım var
Rabbim hayırlara çıkarsın canım çok güzel bir rüya...hayirdir insaAllah bu gün rüyamda Kabe deydimm
hacer ül esved tasini öptüm sevdimm .kabenin örtüsünü sevdimm Allahim gercek gibiydiiiRAbbim hayirlara cikarsin cok mutluyummm cokkkk
ıyı eqlencelere yasakım
quzum aralık 17 de kocamdan benım aılem benı kaçırdı dıyarbakıra 23 ocaqa kadar bırbırımızden hıc haber alamadık mahmutum 23 kılo verdı psıkollojık destek qordu. bende dıyarbakırda kendımı parcaladım . snra abımın yıllık ıznı cıkdı 19da konyaya qeldık yavas yavas kocama ulasmaya calısdım bızımkılere sezdırmeden snra ayın 23 de ıletısıme qeçdım qel konus aksam bızımkılerler dıye . bızımkıler qeene sert cıkdılarsonra kucuk abımde kız kardesımde cok aqır laflar soyledı . kaldıramadım kız kardesım bır o.. la aynı odada yatmam qıt baska odada yat dedı . bende bu lafa dellendım buyuk abımın tel aldım aradım mahmutu qel al benı dedım . o qeldı kaçdım qıttım . ayın 24 ocakda ve 1 ay 5 qundur tekrar beraberız
yaw daha yeni eve girdim
yoruldum daha biseyler yemedimdisarda yedim ama az biseyler yine aciktik
bi selam verim dedimmm
saygilar ve selamlarrrrr
canım 1 kızım 1 de oqlum var 17ve 14 yaşlarında....şimdi birde kazandibimiz olsun istiyoruz...aradan çok zaman geçtiqi için doktor desteqi alıyorum..evet canım özele gidiyorum sgk anlaşmalı bir yer..
kuzum çok geçmiş olsun
inşalalh hamilesindir canım....
Rabbim hayırlara çıkarsın canım çok güzel bir rüya...
canım hiçbişey anlamdımki ben... evli deqilmiydin sen neden ailen seni kaçırdı (özel deqilse tabi)
inşalalh hamilesindir canım....
canım hiçbişey anlamdımki ben... evli deqilmiydin sen neden ailen seni kaçırdı (özel deqilse tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?