- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.101
yaw daha yeni eve girdim
yoruldum daha biseyler yemedimdisarda yedim ama az biseyler yine aciktik
bi selam verim dedimmm
saygilar ve selamlarrrrr
iyiakşamlar kısçelerrr
çok güzel birgündü gezdik tozduk eve geldin e tabi yorulduk...yarın annemler gelicekler 2-3 hafta bendeler onlşar gelmeden temizlik yapmam lazım...yarın çok işim olucak yanii..
slm canım sende gezmelerdeymişsin hoşgeldin
simdik geri cikimda biseyler yiyimm:26::26::26:
kuzum çok geçmiş olsun
yok anacım eskidim ben 18 yıllık evliyimarzum senin cocugun varmiydi ben seni yeni evli sanmistimmmhemide 17 yasinda cocugunn
inş dua edin
aileler arasında bi uzlaşma çıkdı faturasıda kocamla bana kesıldı . aıleler arasında kotu konusmlardan dolayı cıkdı ssıkıntılar tatlım ondan . snrada kendılerınce onlar kocamı bızmkıler benı cok karmakarısık quzum anlatsam sende çözemen çünkü bende çözebılmıs deqılım nıye bole yapdıklarınınevlıyım canım
yaww gerçektende anlamadım..peki hadi onu geçtimde seni nasıl kaçırdılar...kendi rızanla gitmediqine göre zorlamamı oldu ayy çok hüzün yüklü canım Rabbim birdaha yaşatmasın...
meraba arzum
simdik soktayim halen ben senin kocaman cocuklarin oldugunu yeni ögrendimde
mecburıyetten oldu . kesınlıkle esımle her konusmamızda qeçer rabbım o qnlerımızın 1 salisesini bile tekrar yaşatmasın
Canım zorlada olsa gitme bidaa evlendin ve artık eşinle yeni bir hayatınız var....ailelerde artık bunu kabullensinler...
kızlar bi probeleminiz yok dimiii:44::44::44::44::44::44::44::44::44::18:
:18::18::18::18::18:
Yok bitanemm,eşim ballı süt yapmışta onu içmeye çalışıyorum:)))
babam benı evlatlıkdan red ettı zaten yanı benım annem baabam kardesım abım yok . eşimde aılesıne yeterınce tepkı qosterdı ve sadece bır tane ablasıyla qorusuyorum . bundan snra aıleleler karısamazlar karısırlarsa kotu olacak . cnku mahmut hala o qunlerın acısını yasıyor qozlerınden okuyabılıyorumzorla qıtmemın sebebı eşimin aılesıydı . esımle bır plan yapdık ona uyacakdık . snra uymya basladık ama hersey tam tersıne bızım aleyhımıze sardı benım ona ulasabıleceqım tum ıletısım aletlerım elımden alındı . esım hakkında bır suru seyler soylendı bana tabıkı onada aynı sekılde . ama ben artık bunaldıqım ıcın ve hersey o kadar aqır qeldı bır anda ve mucadeleyı bırakmısdım aradım mahmutumu arama sorma ne benı aılemı nede benı rahatsız et dedım . yoksa bıtmeyecekdı abımqılın qelıp esım hakkında soyleyeceklerı bende bu yolu kullandım ama esıme de cakdırdım hıc yapmadıqım seyı yapdım esımle aramızda yas farkımız var bende esıme mahmut abı dıye konuya qırdım . tabı ondan snra bızımkıler benı rahat bırakdılar mahmutta elıne fırsat qecdıkce bızımkılerın ustune qıdıp benı ıstyrdu ve sonunda konyaya qeldım ve 36 qunluk ızdırablı ıqrenc qnlerım sonlandı mahmutuma kavusdum tekrardan rabbıme bınlerce kez sukurler olsun . ve su anda hıc bırseyde pısman deqılım ıyı kı qelmısım tekrar kocama . ıyı kı
zor günler yaşamışsın canım..inşallah hep mutlu olursunuz
iç iç quzum şifa niyetıne de .
ya hanceqım benım ıcımde anlamadıqım bır hıs varya aqlayasm var ya nıye boyle oldum durduk yeeree
babam benı evlatlıkdan red ettı zaten yanı benım annem baabam kardesım abım yok . eşimde aılesıne yeterınce tepkı qosterdı ve sadece bır tane ablasıyla qorusuyorum . bundan snra aıleleler karısamazlar karısırlarsa kotu olacak . cnku mahmut hala o qunlerın acısını yasıyor qozlerınden okuyabılıyorumzorla qıtmemın sebebı eşimin aılesıydı . esımle bır plan yapdık ona uyacakdık . snra uymya basladık ama hersey tam tersıne bızım aleyhımıze sardı benım ona ulasabıleceqım tum ıletısım aletlerım elımden alındı . esım hakkında bır suru seyler soylendı bana tabıkı onada aynı sekılde . ama ben artık bunaldıqım ıcın ve hersey o kadar aqır qeldı bır anda ve mucadeleyı bırakmısdım aradım mahmutumu arama sorma ne benı aılemı nede benı rahatsız et dedım . yoksa bıtmeyecekdı abımqılın qelıp esım hakkında soyleyeceklerı bende bu yolu kullandım ama esıme de cakdırdım hıc yapmadıqım seyı yapdım esımle aramızda yas farkımız var bende esıme mahmut abı dıye konuya qırdım . tabı ondan snra bızımkıler benı rahat bırakdılar mahmutta elıne fırsat qecdıkce bızımkılerın ustune qıdıp benı ıstyrdu ve sonunda konyaya qeldım ve 36 qunluk ızdırablı ıqrenc qnlerım sonlandı mahmutuma kavusdum tekrardan rabbıme bınlerce kez sukurler olsun . ve su anda hıc bırseyde pısman deqılım ıyı kı qelmısım tekrar kocama . ıyı kı
Hayır olsun kuzzum duygusallaştın bu ara bebişin habercisi olmasın bu duygusallık bak belirtilerde var haydi hayırlısıyla kuzzum inşallah
Hayır olsun kuzzum duygusallaştın bu ara bebişin habercisi olmasın bu duygusallık bak belirtilerde var haydi hayırlısıyla kuzzum inşallah
allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?