Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

benim de batıma 7-8 gün var.. bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandık.. ve silkelettim kendimi :)) hayırlısı bakalım

anam tuqcem bat tarıhlerımız aynıymıs bakalım bır ıkımızde hamiş kalıyormusuz ne quzel olur ha

vay anasna ya benı sılkele didimde kak ordan manak karı didi qitti :d ara sırada dalqa qecıyor silkelem mi seni diyemanyak herif

ay benimki garibim desem ki 3 tane ters takla atarsan hamile kalabilir mişim o koca göbeğiyle o ters taklayı atmaya çalışır..

ayy inşallah kalırız... gelecek ay aşılama yada tüp yaptırıcaz...

bana tüp taktırıcaz....

benimde eşimle tek sorunum ailesinden nefret etmem

mahmutta artık cok nefret edıyor bızımkılerden . valla bak dıyor o yapdıklarına raqmen nasıl sakın durdum bılmıyorum dıo ama bundan snra efendılıqımı deqıl efelıqımı qostercem dıo efelıqnıde qormesın kımse yanı o derece bende hah o zaman kak ne duruyon qıt yap da obur tarafta bız haklıyken haksız duruma düşelim diyorum oyle sakınleşiyor ben azcık bır laf soylesem hemen qıdıp bızımkılerı qeebertcek allah muhafaza .

hanqı marka tüp töbe töbe ay allah senı napmasın tuqcem ya
ıns o tup mup mevzusuna qırmeden bu ay bebişin qelir

hanceqım buqun hamılelık belırtılerın de sık tuvalete ckma dıye bır belırttı okudum 3 qundur tuvaletten cıkmaz oldm ben ya . ya tum belırtıler var ama qeçen ay ki qbi olmasından cok korkuyrum ya daha yenı basladık calısmalarımıza ama korkuyorum ya off ne olur qel bebeqim bu ay ya

ben hiç bi şekilde sakinleşemiyorum kaç yıl oldu kızgınlığım öfkem artarak devam ediyo....

hanqı marka tüp töbe töbe ay allah senı napmasın tuqcem ya
ıns o tup mup mevzusuna qırmeden bu ay bebişin qelir

bilmiyorum ama ümidim yok çünkü geçen ay da evde yumurtlama teste yapıp malum günleri tutturmuştuk ama nasip olmamıştı ve tüm belirtileri yaşamıştım resmen.. baş dönmesi mide bulantısı dahil ama sonuç fos çıktı :))))

Batı en yakın benim galibaa:))))

Hayırlısı olsun tuğçemm hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

hadi sen aç o kapıyı da bizde arkandan gelelim inş.....

tatlım belirtilere takılma........ inşallah sessiz sakın süpriz bi şekilde gelsin bu ay...

Batı en yakın benim galibaa:))))

Hayırlısı olsun tuğçemm hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

yok 2 qun sonra pazartesısevmezımın bat qunu bakalım ondan ne haberler alacaz o ultra erken qebelık testı yapdı neqatıf cıkmısdı ama allahdan umıt kesılmez ıns 4 de mujdelı haber qelır pazatesımızden

problem nedır tuqcem ozel deqilse?
dur bakalım belkı bu ayın müjdesiyd qecen ay ki sendromun ne bellı alalala bebişler qelsinler bu ay yarabbim ne olurrr:26:
ivetttt hanceqim aç kapıları ayaqını sureye sureye qıt amma bakda arkadan bızlerde qlek hemen

tatlım belirtilere takılma........ inşallah sessiz sakın süpriz bi şekilde gelsin bu ay...

inş inş tuqcem ya

Hayırlısıyla güzel heberlerle dolduralım burayı inşallah kuzzuuummmm

hadi bakalım hayırlı haberler hanckim aman fazla aqır maqır kaldırmamaya bak simdiden . çalısmalarında ıyı mıydın bu ayya ?

Hayırlısı bitanemm ya,geçen ay çok ümitlenmiştim bu ay ümitlenmiyorum geçen ay kadar herşeyin hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…