- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.121
saqol tuqcem cok sukur kotu qunler qecdı bıttı artık
benim de batıma 7-8 gün var.. bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandık.. ve silkelettim kendimi :)) hayırlısı bakalım
anam tuqcem bat tarıhlerımız aynıymıs bakalım bırıkımızde hamiş kalıyormusuz ne quzel olur ha
vay anasna ya benı sılkele didimde kak ordan manak karı didi qitti :dara sırada dalqa qecıyor silkelem mi seni diyemanyak herif
benimde eşimle tek sorunum ailesinden nefret etmem
ay benimki garibim desem ki 3 tane ters takla atarsan hamile kalabilir mişim o koca göbeğiyle o ters taklayı atmaya çalışır..
ayy inşallah kalırız... gelecek ay aşılama yada tüp yaptırıcaz...
bana tüp taktırıcaz....
benim de batıma 7-8 gün var.. bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandık.. ve silkelettim kendimi :)) hayırlısı bakalım
mahmutta artık cok nefret edıyor bızımkılerden . valla bak dıyor o yapdıklarına raqmen nasıl sakın durdum bılmıyorum dıo ama bundan snra efendılıqımı deqıl efelıqımı qostercem dıo efelıqnıde qormesın kımse yanı o derecebende hah o zaman kak ne duruyon qıt yap da obur tarafta bız haklıyken haksız duruma düşelim diyorum oyle sakınleşiyor ben azcık bır laf soylesem hemen qıdıp bızımkılerı qeebertcek allah muhafaza .
hanqı marka tüp töbe töbe ay allah senı napmasın tuqcem ya
ıns o tup mup mevzusuna qırmeden bu ay bebişin qelir
Batı en yakın benim galibaa:))))
Hayırlısı olsun tuğçemm hayırlısıyla gelir bebişlerimiz
hanceqım buqun hamılelık belırtılerın de sık tuvalete ckma dıye bır belırttı okudum3 qundur tuvaletten cıkmaz oldm ben ya . ya tum belırtıler var ama qeçen ay ki qbi olmasından cok korkuyrum ya daha yenı basladık calısmalarımıza ama korkuyorum ya off ne olur qel bebeqim bu ay ya
Batı en yakın benim galibaa:))))
Hayırlısı olsun tuğçemm hayırlısıyla gelir bebişlerimiz
problem nedır tuqcem ozel deqilse?ben hiç bi şekilde sakinleşemiyorum kaç yıl oldu kızgınlığım öfkem artarak devam ediyo....
bilmiyorum ama ümidim yok çünkü geçen ay da evde yumurtlama teste yapıp malum günleri tutturmuştuk ama nasip olmamıştı ve tüm belirtileri yaşamıştım resmen.. baş dönmesi mide bulantısı dahil ama sonuç fos çıktı :))))
hadi sen aç o kapıyı da bizde arkandan gelelim inş.....
tatlım belirtilere takılma........ inşallah sessiz sakın süpriz bi şekilde gelsin bu ay...
yok 2 qun sonra pazartesısevmezımın bat qunu bakalım ondan ne haberler alacaz o ultra erken qebelık testı yapdı neqatıf cıkmısdı ama allahdan umıt kesılmez ıns 4 de mujdelı haber qelır pazatesımızden
Hayırlısıyla güzel heberlerle dolduralım burayı inşallah kuzzuuummmm
inşşşşş inşşşş peyqamber efendımızın yüzü suyu hürmetine rabbim bu ay hepımızı sevınce boğar
6 sı gülüm
hadi bakalım hayırlı haberler hanckim aman fazla aqır maqır kaldırmamaya bak simdiden . çalısmalarında ıyı mıydın bu ayya ?
kızcelerim ben geldim iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?