Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ama resimde o siyah sacli resimde baya yesil di amaahh minikkusumm ya iyiles bi an önce seni böyle görmeye sanalda olsa alisamadim ya

Bende kendime kızıyorum şuanda ne derdin vardıda heryeri açtında yaptın diye,bu hafta olacak genel temizlik zaten,bizde adet olmuş o kadınlara ayıp olmasın diye onlar gelmeden önce bi temizlenir ev niyeyse oooooooof of..Yok kalkarım ben yatamam böyle dahada hasta olurum ben yaaaa:2:

insalalhh habbitem yarin biraz daha iyi ol inslaalhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bak unutuyodum alnaok arkadasimiz bazi nedenlerden dolayi üzgünmüs duanin sadece 15 tanesini okumusss.:26:.devamini kim okuycak ben bugün yikanmistim aama halen biraz leke geliyo okuyamiycamm..

bak unutuyodum alnaok arkadasimiz bazi nedenlerden dolayi üzgünmüs duanin sadece 15 tanesini okumusss.:26:.devamini kim okuycak ben bugün yikanmistim aama halen biraz leke geliyo okuyamiycamm..

şimdi çok uykusuzum aalabılecek olan varsa alsın . almayan olursa bana özelden yaz ben alır okurum quzum qerı kalanını. yarın allahdan bır manı qelmezse tabıkı cılkı cıkdı cunku duaların ya

ya kizlar simdi listeye baktim ilhanazimiz alnaok 100 tane okudu yazmis..ee ozaman alnaok sadece 15 okudum diyo ben anlamadimm.insalah biseyler karisikliga gitmemistirrrrrr.ilhanzla bunu bi konusmaliyizz ya:26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…