Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cimcimen sen böyle yap bu kizceler kaybolmasin biyere

emrn başım ustune kaybolmazlar yarın da olmzlar malum pazar yakaldqım zaman bunlrı konuscam haber edıp qıtsınler merak edıyoruzarkadas bızbır aıle olduk artık habersız bısey yapmayalım merak edıyoruz

şey belkım bende yarın olmaayabılırım haber edımde saçlarım cekılmesın benimde :d

edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesın sen bu saate kadar

ben geldımm yıne gec geldımm cok basım agrıyordu mıdem bulantım var ve cok sık ıdarara cıkıyorum usuttummu neeeee:26::26:

ben geldımm yıne gec geldımm cok basım agrıyordu mıdem bulantım var ve cok sık ıdarara cıkıyorum usuttummu neeeee:26::26:

Dikkat et bitanemmm kendine bak ben yatıyorum sabahtan beri tir tir titriyorum bir türlü ısıtamadım kendimi sabahtan beri üstüm lahana gibi polar battaniye 3 tane bide yorgan karşımda soba ve ben hala ısınamadım(((((

Amaaaaa bebiş varsa hayırlısıyla inşallah o yüzdende oluyor olabilir bitanemmmm

ama resimde o siyah sacli resimde baya yesil di amaahh minikkusumm ya iyiles bi an önce seni böyle görmeye sanalda olsa alisamadim ya

walla blmıyorumkı bıtanemmm yaaa bas agrısı mıde bulantısı idrar derken saatı gecırdımm wallaaa anlamadm gittiii inşallah bebek vardırrr Bende sızlerı merak etttmmm gırım bakım bugun hıc gıremedmmm zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…