Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tamam yawrukusum ben saana haber verrim ne okuyacagini ama sen yinede bazen gir cünkü ben saana özel mesaj atarimm

tamamdır gülümmm ozaman.ben sık sık girmeye çalışırım.şimdi kaç yasin ve meryem okunacak

canım eşim geldi.gidem de çalışem biraz.yasin ve meryem surelerini haber verirsiz ben yarın bakarım

Son düzenleme:
sanirim basardimmm:))) 5 dk sonra silecegimmm kizlarr...

wavvvvvvv miamoremmmmmyaw senmiydin citir degilim diyen inanmiyom senin yasinaa esinle cok yakismissinizzzzzvala gören alman oldugunu zor anlar saclarida siyahhhhhgelinligin harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok yakismissssss

tamamdır gülümmm ozaman.ben sık sık girmeye çalışırım.şimdi kaç yasin ve meryem okunacak

yawrukusum simdi kac yasin ne düsecek beli degil liste okeylenince kac tane düsecek belli olacak bu sefer tek kisiye niyet edecezz.ben sana anlatirim her seyi özel mesajta iyice bi beli olsunda

Son düzenleme:
sanirim basardimmm:))) 5 dk sonra silecegimmm kizlarr...

Evvet bebeğimmm süpersinn maşallah Allahım eşine bağışlasın kırkbirkere maşallah gülüşüne bayıldım bende Allahım hep böyle güldürsün seni inşallah kuzummm

wavvvvvvv miamoremmmmmyaw senmiydin citir degilim diyen inanmiyom senin yasinaa esinle cok yakismissinizzzzzvala gören alman oldugunu zor anlar saclarida siyahhhhhgelinligin harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok yakismissssss

saol cnim benim o senin bakan güzel gözlerin. makyaj gelinlik güzellestirir kadinii...esim benden 5 yas büyük ama herkes kücük mü esin diye soruyor:))) saclari sari ama boyuyor:))

slm canım nasılsın 3 gündür çok yoğundum nete girip çıkmam bir oluyordu duadan haberim yoktu nasıl olacak girerim inş.

hosgeldin kuzucukk..bu seferr meryem ve yasin suresu okuycaz nasipse..yeni liste olusturuyozz....tek kisiye mesala ayni anda 41 yasin ve 41 meryem suresu okuycazzsayisi liste düzenlenince belli olacakkk.herhalde saliya baslarizzz

Eşinle olan resmindeki gülüşün aynı pınar altuğa benziyor kırkbirkere maşallah bitanemm eşinlede çok yakışmışsınız Allah bozmasın

amin kuzum hep beraber mutlu olalim insalllahhhh.. " mutluluk paylastikca cogalir" dügün davetime de bunu yazdirmistim:))

Eşinle olan resmindeki gülüşün aynı pınar altuğa benziyor kırkbirkere maşallah bitanemm eşinlede çok yakışmışsınız Allah bozmasın

habbitem yaw bende düsündün kime benziyo misamorem diye doru pinar altugu animsatiyo

Cimcimem ne zaman gidecekmiş manevi annesine??Bide nazımı göremiyorum kaç gündür nerelerde bilgin varmı???

iyi akşamlar kızcelerim foto koymayı öğrendim başka bi foto koydum

saol cnim benim o senin bakan güzel gözlerin. makyaj gelinlik güzellestirir kadinii...esim benden 5 yas büyük ama herkes kücük mü esin diye soruyor:))) saclari sari ama boyuyor:))

yaw vala cok tatlisinnn..esinede valla siyah cok yakismis sen demesen boya oldugunu anlamazdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…