- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.941
kuzucuk yeni dua listesinde yer alamk istiyomusun yasin ve meryem suresi okuycazzz
tamam yawrukusum ben saana haber verrim ne okuyacagini ama sen yinede bazen gir cünkü ben saana özel mesaj atarimm
sanirim basardimmm:))) 5 dk sonra silecegimmm kizlarr...
tamamdır gülümmm ozaman.ben sık sık girmeye çalışırım.şimdi kaç yasin ve meryem okunacak
slm kızlar tefriciyeler tamamlandı herhalde Allah kabul etsin inş. hepinizi öpüyorum
wavvvvvvv miamoremmmmmyaw senmiydin citir degilim diyen inanmiyom senin yasinaa esinle cok yakismissinizzzzz vala gören alman oldugunu zor anlar saclarida siyahhhhh gelinligin harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok yakismissssss
Evvet bebeğimmm süpersinn maşallah Allahım eşine bağışlasın kırkbirkere maşallah gülüşüne bayıldım bende Allahım hep böyle güldürsün seni inşallah kuzummm
çokkk guzelsınnn canımmm allah mutlulugunuzu daımmm etsınnnn bıde cıtır dedılımmm dersnnn kız neren cıtır deıllll
slm canım nasılsın 3 gündür çok yoğundum nete girip çıkmam bir oluyordu duadan haberim yoktu nasıl olacak girerim inş.
Eşinle olan resmindeki gülüşün aynı pınar altuğa benziyor kırkbirkere maşallah bitanemm eşinlede çok yakışmışsınız Allah bozmasın
Eşinle olan resmindeki gülüşün aynı pınar altuğa benziyor kırkbirkere maşallah bitanemm eşinlede çok yakışmışsınız Allah bozmasın
saol cnim benim o senin bakan güzel gözlerin. makyaj gelinlik güzellestirir kadinii...esim benden 5 yas büyük ama herkes kücük mü esin diye soruyor:))) saclari sari ama boyuyor:))
saolun kizlarrrrr, o zaman benim yasima geldiginiz de hepiniz citir kalin insaalllah,,,
saol kuzucuk peki yeni dua listesinde yer almak istiyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?