- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.961
Cimcimem ne zaman gidecekmiş manevi annesine??Bide nazımı göremiyorum kaç gündür nerelerde bilgin varmı???
Ben çok merak ettim miamorem yaşını ayıp olmazsa eğer öğrenebilirmiyim acaba
canım bak foto istemiştin ya koydum gel profilime
sonuncu resmi yükleyemedim galiba, görünüyor mu?
sonuncu resmi yükleyemedim galiba, görünüyor mu?
Teşekkür ederim bitanemmmmmmcimcime galiba yarin gidecekkk ilhananzimda saabh gelmis ben görmedimmm oda gezecekti ama kime gidecekti unuttum yaw o gece gelir bence 1 gibi
aminn bidenem o ne güzel dua inş....melekimmmm esmer bombaa neka yakismissinizzz rabbim bu mutlulugunuza ikiz meLekler nasip eder insaALAHHH
canım bak foto istemiştin ya koydum gel profilime
ben 37 yim esim 41
canımmm cok yaksmısınızzzz cok tatlısın allahmm ayırmasınsızı cok guzel bır resımmm
MAŞALLAH DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM HAYATIMMM KESİNLİKLE GÖSTERMİYORSUN YAŞINI TÜTÜTÜTTTÜÜÜÜÜÜÜÜ MAŞALLAHHHH
MAŞALLAH DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM HAYATIMMM KESİNLİKLE GÖSTERMİYORSUN YAŞINI TÜTÜTÜTTTÜÜÜÜÜÜÜÜ MAŞALLAHHHH
bide habbitem miamorem bide nasi resim koyum diyodu nazar dan korktu galiba vala kim der yas 37 diye yasini söylemese vala en fazla 30 derdim
saol canim benimmmm, ben genc görünüyorum sadece genc degilim..:))
Vallahi habibtemm Allahım nazarlardan korusun,ben 30 bile demezdim maşallah.Bencede nazardan korktu galiba bide çıtır değilim diyobide habbitem miamorem bide nasi resim koyum diyodu nazar dan korktu galiba vala kim der yas 37 diye yasini söylemese vala en fazla 30 derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?