Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kizlar bakin bir tane daha ekledimm.. bu resme hic bir yorum yapmicam resmin kendisi sizlere bir abl tavsiyesidir:))))

Cimcimem ne zaman gidecekmiş manevi annesine??Bide nazımı göremiyorum kaç gündür nerelerde bilgin varmı???

cimcime galiba yarin gidecekkk ilhananzimda saabh gelmis ben görmedimmm oda gezecekti ama kime gidecekti unuttum yaw o gece gelir bence 1 gibi

MAŞALLAH DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM HAYATIMMM KESİNLİKLE GÖSTERMİYORSUN YAŞINI TÜTÜTÜTTTÜÜÜÜÜÜÜÜ MAŞALLAHHHH

bide habbitem miamorem bide nasi resim koyum diyodu nazar dan korktu galiba vala kim der yas 37 diye yasini söylemese vala en fazla 30 derdim

bide habbitem miamorem bide nasi resim koyum diyodu nazar dan korktu galiba vala kim der yas 37 diye yasini söylemese vala en fazla 30 derdim

yok kuzum sizin nazariniz degmez.. ama siz farki göremiyorsunuz, sizin citirliginiz yrii benim olgun resimlerim ayri. ben cirkinim demedim, citir degilim nicht mehr dedim:)))

saol canim benimmmm, ben genc görünüyorum sadece genc degilim..:))

zaten öneml ilan yas degilki miamorem görünüs ve ruhta önemli..senin görünümün zaten ortada burdaki yazismalara göre ruhunda yasindan farkli daha ne olsun öyle yasi 20 olupta yasindan büyük gösterenlerde var

Vallahi habibtemm Allahım nazarlardan korusun,ben 30 bile demezdim maşallah.Bencede nazardan korktu galiba bide çıtır değilim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…