- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.981
yok kuzum sizin nazariniz degmez.. ama siz farki göremiyorsunuz, sizin citirliginiz yrii benim olgun resimlerim ayri. ben cirkinim demedim, citir degilim nicht mehr dedim:)))
son abla tavsiyesi resme baktiniz mi??? kaldirayim mi?? ana düsünceyi aldiniz mi resimden:))))))
yaw fikrimi söylüyomm.erkege diz cöktürmek boyun egmemek lazimm
dorumu miamoremm
aynen öyle fakat bunu zorla tehditle yaptirmacaksin.... kendi senin önünde diz cökmek isteyecek:))
ben cikiyorum fistiklarrr... bu saate kadar normalde dayanamiyordum. nefret ediyorum erken yatmaktan ama bu hamileleik beni cok degistirdi.:)))
ana valla bilmisimmm
miamorem zorla yaptirmassaktaa nasi yaptiracaz peki:44::44:yaw simdiki aklim olsadi yaptirirdimbizden gecti o günler gec kaldimm
iyi gecelerr.Allaha emanet olun kuzucugunla
ben cikiyorum fistiklarrr... bu saate kadar normalde dayanamiyordum. nefret ediyorum erken yatmaktan ama bu hamileleik beni cok degistirdi.:)))
İyi geceler bitanemm,Allah rahatlık versin tatlı rğyalar gör bitanemmm öpüyorum en kocamanından
hic bie sey icin gec degildir tatlimm.. eger bir seyleri basarmak istiyorsan sabirli olacaksin. Ilk olarak asla zayifliklarini belli etme!! mesela bebek olayinda, güclü dur. Tamam hayat arkadasin ama sen yinede gerektiginde güclü oldugunu göster. Erkekler avci gibidir, zayifliklardan yararlanmayi cok iyi bilirler...
kızcelerrrr ben cıkıyorummmmm iyi geceelerr sizlereee yarın gorusuruz ınsallahh optummm koccaman
iyi geceler edammbugün iyi calistinn tüm kisceleri yakaladin
o güzel sacciklarina iyi bakkk
tamammm bıtanemmmm hergun o saçları yıkıyorumm kolayınaa uzamıyorlarrrr yaaa yıkamasamda rahat edmıyorum mecburrrr:118::118::101::101:
Eki Görüntüle 647020 Eki Görüntüle 647018 Kızlaaar nasıl olmuuuş,elimde sürükleniyor garibim bitemedi bi türlü:))))
kızcelerrrr ben cıkıyorummmmm iyi geceelerr sizlereee yarın gorusuruz ınsallahh optummm koccaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?