Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok kuzum sizin nazariniz degmez.. ama siz farki göremiyorsunuz, sizin citirliginiz yrii benim olgun resimlerim ayri. ben cirkinim demedim, citir degilim nicht mehr dedim:)))

yaw bende israrla diyorumki vala senin resimlerinde citir tabi bu benim fikrimm degistirmemde fikrimi

ben cikiyorum fistiklarrr... bu saate kadar normalde dayanamiyordum. nefret ediyorum erken yatmaktan ama bu hamileleik beni cok degistirdi.:)))

aynen öyle fakat bunu zorla tehditle yaptirmacaksin.... kendi senin önünde diz cökmek isteyecek:))

ana valla bilmisimmm

miamorem zorla yaptirmassaktaa nasi yaptiracaz peki:44::44:yaw simdiki aklim olsadi yaptirirdimbizden gecti o günler gec kaldimm

ana valla bilmisimmm

miamorem zorla yaptirmassaktaa nasi yaptiracaz peki:44::44:yaw simdiki aklim olsadi yaptirirdimbizden gecti o günler gec kaldimm

hic bie sey icin gec degildir tatlimm.. eger bir seyleri basarmak istiyorsan sabirli olacaksin. Ilk olarak asla zayifliklarini belli etme!! mesela bebek olayinda, güclü dur. Tamam hayat arkadasin ama sen yinede gerektiginde güclü oldugunu göster. Erkekler avci gibidir, zayifliklardan yararlanmayi cok iyi bilirler...

ben cikiyorum fistiklarrr... bu saate kadar normalde dayanamiyordum. nefret ediyorum erken yatmaktan ama bu hamileleik beni cok degistirdi.:)))

İyi geceler bitanemm,Allah rahatlık versin tatlı rğyalar gör bitanemmm öpüyorum en kocamanından

doru miamoremm aynen katiliyom valla

kızcelerrrr ben cıkıyorummmmm iyi geceelerr sizlereee yarın gorusuruz ınsallahh optummm koccaman

kızcelerrrr ben cıkıyorummmmm iyi geceelerr sizlereee yarın gorusuruz ınsallahh optummm koccaman

Aaaa yatmasaydın bitanem yaaaa,ama çok uykun geldiyse bişey diyemem kuzzum iyi geceler Allah rahatlık versin bitanemmmm tatlı rüyalar gör öpüldün koccamaaaannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…