- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.201
ben geldımmm kızcelerrrrrrrr nasılsınızz bakalım haftanın baslangıcı ınsalah guzel haberler gelırrrr
iyyimmm canımmmm saolll senn nasılsınnnnn bitanemm
Hoşgeldinn bitanemmmm,güzel heberlerin olacağı bir hafta olsun bitanemm inşallahh,ben azıcık uzanıyorum canlarım 1 saat kadar uzanayım ağzım ayrılacak yoksa esnemekten
Yasagim drum sogan suyu yarin bitiyo sen muayene etmedin memikler sisti sogandan mi oluyo yoksa
hoşbuldumm bıtanemmm aminn inşallahhh canısı ...
hayırdır neden esnıyorsun kii uykunu mu alamadn bıtanem :26:
Yasagim drum sogan suyu yarin bitiyo sen muayene etmedin memikler sisti sogandan mi oluyo yoksa
aynı anda bikaç topiğe birden hakim olamıyom ben ya yetişemiyom
:126::126::126::126::126::126:
yasak ka pratik deilim zaar :44::44::44:
Adetinizin kaçıncı günü hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz. internetten biraz araştırdım kimisi 3 gün önce kimisi 2*3 gün sonra kimisi de 30 günü bulur diyor
Adetinizin kaçıncı günü hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz. internetten biraz araştırdım kimisi 3 gün önce kimisi 2*3 gün sonra kimisi de 30 günü bulur diyor
Dr sensin hani kontrol edecektinörtmenim yok ondan sismez hayirdirrr
normalde adet öncesi de şişer ama yumurtlamada da şişebilir sanırım ??? ben de varya patlıcak ne zamandır zaten şişmişti, haftasonu da iyice hassaslaştı çokı acıyo bilemedm ki acaba ondan mıdır, eğer soğan senin ovulasyonu sağladıysa ve ondan şiştiyse benm de ovulasyon oldumu demektir acep ????:44::44::44:
slm herkese kızlar nasıllar acaba
uzun zamandır giremedim
benyaptırdım canım ne sorcaktın cevaplıyım
adet beklediğin tarihten önce yaptığın testler genelde yanıltıcı olabilir, kanda bakılanlar ne kadar gerçeğe yakın olsa da, aşılama-tüpbebk vs tedavisi yoksa gereksizdir .. en iyisi adetin gecikirse idrarda bakman, eğer silik de olsa ikinci çizgi çıkarsa kan testi yaptırabilirsin .. yoksa zaten hiç çizgi çıkmaz, bu durumda gecikmen için doktora gitmelisin
Dr sensin hani kontrol edecektin
Yumurtlama gunune gelen gilerde sisti normalde regl yakinken siserdi hemen sokturecek mi bu sogan erkenden.
Toğiğin kepenklerini ben kapattım gece sabahta ben açtım:)))Çok geldi uykumm gözlerim küççüldü:))))
Dr sensin hani kontrol edecektin
Yumurtlama gunune gelen gilerde sisti normalde regl yakinken siserdi hemen sokturecek mi bu sogan erkenden.
kasiklarda ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?