Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben geldımmm kızcelerrrrrrrr nasılsınızz bakalım haftanın baslangıcı ınsalah guzel haberler gelırrrr

Hoşgeldinn bitanemmmm,güzel heberlerin olacağı bir hafta olsun bitanemm inşallahh,ben azıcık uzanıyorum canlarım 1 saat kadar uzanayım ağzım ayrılacak yoksa esnemekten

aynı anda bikaç topiğe birden hakim olamıyom ben ya yetişemiyom
:126::126::126::126::126::126:
yasak ka pratik deilim zaar :44::44::44:

Yasagim drum sogan suyu yarin bitiyo sen muayene etmedin memikler sisti sogandan mi oluyo yoksa

Hoşgeldinn bitanemmmm,güzel heberlerin olacağı bir hafta olsun bitanemm inşallahh,ben azıcık uzanıyorum canlarım 1 saat kadar uzanayım ağzım ayrılacak yoksa esnemekten

hoşbuldumm bıtanemmm aminn inşallahhh canısı ...

hayırdır neden esnıyorsun kii uykunu mu alamadn bıtanem :26:

Adetinizin kaçıncı günü hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz. internetten biraz araştırdım kimisi 3 gün önce kimisi 2*3 gün sonra kimisi de 30 günü bulur diyor

Yasagim drum sogan suyu yarin bitiyo sen muayene etmedin memikler sisti sogandan mi oluyo yoksa

normalde adet öncesi de şişer ama yumurtlamada da şişebilir sanırım ??? ben de varya patlıcak ne zamandır zaten şişmişti, haftasonu da iyice hassaslaştı çokı acıyo bilemedm ki acaba ondan mıdır, eğer soğan senin ovulasyonu sağladıysa ve ondan şiştiyse benm de ovulasyon oldumu demektir acep ????:44::44::44:

Adetinizin kaçıncı günü hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz. internetten biraz araştırdım kimisi 3 gün önce kimisi 2*3 gün sonra kimisi de 30 günü bulur diyor

yumurtlaam düzenli 13,14,15 .günlerde oluyosa idrarda iki ,üc gün öncesinde ne cikar .kanda ise bi hafta öncesinde cikiyo diye biliyorumm

adet beklediğin tarihten önce yaptığın testler genelde yanıltıcı olabilir, kanda bakılanlar ne kadar gerçeğe yakın olsa da, aşılama-tüpbebk vs tedavisi yoksa gereksizdir .. en iyisi adetin gecikirse idrarda bakman, eğer silik de olsa ikinci çizgi çıkarsa kan testi yaptırabilirsin .. yoksa zaten hiç çizgi çıkmaz, bu durumda gecikmen için doktora gitmelisin, tabi eğer gecikme olursa ve gecikmeye rağmen test negatif çıkarsa

Son düzenleme:
örtmenim yok ondan sismez hayirdirrr
Dr sensin hani kontrol edecektin

Yumurtlama gunune gelen gilerde sisti normalde regl yakinken siserdi hemen sokturecek mi bu sogan erkenden.

anlaşıldı öncesinde belli olmuyr en iyisi adet günümün geçmesini beklemem

Dr sensin hani kontrol edecektin

Yumurtlama gunune gelen gilerde sisti normalde regl yakinken siserdi hemen sokturecek mi bu sogan erkenden.

söktürmez ama belki hazırlıyodur bat nezaman ki canım ?? benm de öle oldu hani acaba ovulasyonmu var diye yazmıştım ya o günlerden beri iyice beter sertleşti + o dönemde akıntı oldu + batmalı kasık ağrım oldu ?? eğer ovulasyon için şiştiyse benmkiler demekki seninde yumurtlama günlerindir, bence değerlendir her ihtimale karşı en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…