- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.161
canım kullanıcı kontrol panelinden düzeltme yapıyosun bu smileyler çıkıyo o zaman, yasakçığım hep yazıyo bunları da ben bi hatırlaym da sana da gönderirim nasıl çıkıcaklarını bunların
canım biz aslında bugn başlayalım dioduk, şuan son bir kişi daha ekleyebiliriz listeyeakşama kadar olursa isteyen ilave olur olmazsa bence yarından başlanabilir aslında hemen biter ama çalışanlar fırsat bulamayanlar için haftasonuna kadar herkes dualarını bitirirse haftasonu da dua sahibi kendi duasını bitirir sonra da aynı listeyi sıradaki arkadaşımız için yaparız, hızlıca herkese sıra gelmiş olur ilhanazım uygunmudur balım
canım kullanıcı kontrol panelinden düzeltme yapıyosun bu smileyler çıkıyo o zaman, yasakçığım hep yazıyo bunları da ben bi hatırlaym da sana da gönderirim nasıl çıkıcaklarını bunların:28
canım biz aslında bugn başlayalım dioduk, şuan son bir kişi daha ekleyebiliriz listeyeakşama kadar olursa isteyen ilave olur olmazsa bence yarından başlanabilir aslında hemen biter ama çalışanlar fırsat bulamayanlar için haftasonuna kadar herkes dualarını bitirirse haftasonu da dua sahibi kendi duasını bitirir sonra da aynı listeyi sıradaki arkadaşımız için yaparız, hızlıca herkese sıra gelmiş olur ilhanazım uygunmudur balım
olurr meleğimmm ne kadar hızlı ilerlersek okadarçabuk herkesi okumuş olurzzzben yarın başlarım ozaman kısmetse okurum hepicini alında hepimiz böle azimle davransan enaz 3-4 kişi biter her haftaa bide tamam okucam dieleri alalımm kimse alınmasın sonra okunmuo okunuo yada gelip sölemioal zor durumda kalyozzz
yaa işte bende ona takılıyorumbak listedeki arkadaşlarımzn çoğu giriyolar buraya arasıra hepsi de beni de dahil edin dedi ama önemli olan okuduklarına dair kesin bilgi vermeleri şimdi ona göre sayı yapyruz demi ben özellikle bir hafta veryrum ki işte giremeyen hemen okuyamayanlar için zaman olsun diye, yine de haber verilmezse napıcaz bide onu düşünsene :44::44::44:
sadece niyet işinde işte kime okunuyosa, mesela ilkinde istiğfarlardan sonra Pureipeğe şifa ve hayırlı evlat niyetiyle deyip euzubesmele ile okunucak, sonra hepimiz ilhanaza şifa ve hayırlı evlat niyetiyle okucaz, yani okunan 41 adet her kim okursa okusun sadece okunan kişi niyetine okuncak, bizler bitirince dua sahibi kendine kalanları okuyp kendi duasını bütünüyle tamamlıcak işte ..
herkes için bir tane 41 Yasin ve 1 tane 41 Meryem olmuş olucak canım işte ..:13::13::13::13:
bende bi yemek yiyip gelemmi aceba kızçeler hemen dönerim
afiyet olsunn ipekim ben grevdeyimm malümmmm
niyet işini de unutmayalım bu defakinde önemli çünkümm
anammmmm kız sen beni öldürcenmi açım zati off ki ne offff
ama şimdi benm de boğazımdan geçmez gel vazgeç şu inadındanya da ye bişeyler işte kimsecikler görmez zati
gel yiyekkk canımm az daha vaaa
ama birazdannn taze yapcamm ıscak ıscakk ona gel istersen bi de çay korummm
ama ben grevdeyimm sen tek yirsinn demedi deme
kızlar bende sizin için okurum hatta okunacaklar sırasında olmayadabilirim sorun değil
çok şükür benim bir evladım var tattım o duyguyu rabbim tadamayan arkadaşlarımada tattırsın benim evladımada sağlık versin
yasini hergün okuyorum zaten (rabbim kabul etsin) biriniz bana özelden neler okunacak tekrar yazarsa ben hemen başlarım
ne okunacak sayfalar arkada kalmış ama çok değilse bugün bitiririm ben
git canımm gittt de vurun iğnenii korkunun ecele faydası yokkk bendee korkuyodumm bugun gittim doktoraaa çok kastımm kendimiiii şimdi biraz kasıklarım ağrıyoozeynebimmmm benim bugün hapatit A ve hapatit B aşılarım var korkoooooooooom gitmedim daha ölece oturuyommm
çokk şükürrr meleğimmm çok sevindimmmmmsen geçen lerde sarma yapaken kuru yere oturdun du hiç dikkat etmiosun kendine hiçççç
[table="width: 400, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41[/td]
[td]41[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
canım o zaman ben seni eklerim listeye en sona zaten bir kişilik daha kalmıştı yer sadece 2 yasin 2 de meryem suresi okuncak o kadar benm niyetime şifa ve hayırlı evlat için, abdest alınıp 21 estağfirullah sonra da yasin ve meryem sureleri ben listeyi paylaşırım yine önlerde olsun hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?