- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.221
Toğiğin kepenklerini ben kapattım gece sabahta ben açtım:)))Çok geldi uykumm gözlerim küççüldü:))))
iyiyim canım yoğunduk ablam nişanlandı ankaraya gittik geldkhosgeldinnkiz gözükmüyodun nasilsinnn doktora ne gitinmii:44::44:
anlaşıldı öncesinde belli olmuyren iyisi adet günümün geçmesini beklemem
Agri oluyo arada ama gecen ay da oldu yumoslar catlayamiyo mu acaba bi elat bakem ne var ne yok
söktürmez ama belki hazırlıyodur bat nezaman ki canım ?? benm de öle oldu hani acaba ovulasyonmu var diye yazmıştım ya o günlerden beri iyice beter sertleşti + o dönemde akıntı oldu + batmalı kasık ağrım oldu ?? eğer ovulasyon için şiştiyse benmkiler demekki seninde yumurtlama günlerindir, bence değerlendir her ihtimale karşı en iyisi
istersen ve varsa da öncesinde belli de olabilirama işin içinde bazı karmaşalar olabiliyo yanıltıcı neşe ve endişeye gerek yok bence o nedenle ben gecikmeni beklemeni öneririm ama tabiki tercih senin canım
ama batin nezaman isteeyada en sonki reglin nezamandiki..:44::44::44:yaw bilgi vermeden nasi el atimm..
iyiyim canım yoğunduk ablam nişanlandı ankaraya gittik geldk
doktorada gittim ama ssk da problem cıktı muayne olamadım ama bu ay yumurtladım ağrılardan anladım 3 aydır ağrım fln yoktu yumurtlamada bu ay cok umutluyum inş olacak olmazsada doktorda randevu alıcam olursada gtcem olmazsada bu ay cok umutluyum inş pat diye çakılmam yere
sen napıyosun
Gecen ay 9 unda olacaktm 15 oldu normalde mart 12 olmali ama gecen ay gibi olursa 15 22 arasi normalde 27 gunde oluyoama batin nezaman isteeyada en sonki reglin nezamandiki..:44::44::44:yaw bilgi vermeden nasi el atimm..
evet mersahım eksik bilgiyle teshis koyamıyoz haliyle, sen zati yasaktan talep ettiydin amma ben asistan öğrenciler gibi dalıverdm muayene odasına
Walla degerlendir degerlendir adamin cani cikti. ovu testi yaptim yine silik cikti bu gun benim hormonlar yuksek galiba kendi kendime teshis koydum. bu ay ondan umidi kestim bat 15 e kadar olmam lazim
evet mersahım eksik bilgiyle teshis koyamıyoz haliyle, sen zati yasaktan talep ettiydin amma ben asistan öğrenciler gibi dalıverdm muayene odasına
Gecen ay 9 unda olacaktm 15 oldu normalde mart 12 olmali ama gecen ay gibi olursa 15 22 arasi normalde 27 gunde oluyo
ooo topikk çoşmuşş vallaaaa herkess burdaaaaaaaaa
sağol canımhayirli olsunnn ablan icininslalah bu ay hayirli haberi alirsinn .yaw bende daha korunmadayimm.bu hafta bagisikliga ne baktiracammmm.bakalim onlardan ne cikacak bide romatizma varmi ona baktiracamm..bunlarda düsük yapiyomus doktorum bide bunlara baktiralim dedi..iste böyle oyalaniyoz yaw dertdimizin dermani esindeyizz.:26::26::26:
kızlar bende sizin için okurum hatta okunacaklar sırasında olmayadabilirim sorun değil
çok şükür benim bir evladım var tattım o duyguyu rabbim tadamayan arkadaşlarımada tattırsın benim evladımada sağlık versin
yasini hergün okuyorum zaten (rabbim kabul etsin) biriniz bana özelden neler okunacak tekrar yazarsa ben hemen başlarım
ne okunacak sayfalar arkada kalmış ama çok değilse bugün bitiririm ben
zeynebimnurum hosgeldinn
Benim cizgisiz ovu testim olmadi gecen hafta koyu cikti ama hepp iki cizgivarya son denememizde aynı durumdaydıkbirbirimizi görücek gözümüz yoktu itekaka olmuyoki bu işler bende şüphelendim diye test almıştım ovul negatif çıktı hiç çizgi çıkmadı bilemyrum canımm .. ama senin bata göre bu günler zaten ovulasyon günlerin olması lazım gibi canım yaww :26::26:
Kizma banaipekim el attigin iyi oldu yaw bu hastam anltmiyo bisey
15 veya 22 gibi bekliyosun bu yumurtlamaya benziyo akintin varmi:44::44::44::44:cünkü en son 15 inde olmussun.5 gün sürüyosa eder ayin 20 si..regl sonraki 12 .günün yumurtlama gününe ddenk geliyo asagi yukari
[table="width: 400, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41[/td]
[td]41[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?