Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosgeldinnkiz gözükmüyodun nasilsinnn doktora ne gitinmii:44::44:
iyiyim canım yoğunduk ablam nişanlandı ankaraya gittik geldk
doktorada gittim ama ssk da problem cıktı muayne olamadım ama bu ay yumurtladım ağrılardan anladım 3 aydır ağrım fln yoktu yumurtlamada bu ay cok umutluyum inş olacak olmazsada doktorda randevu alıcam olursada gtcem olmazsada bu ay cok umutluyum inş pat diye çakılmam yere
sen napıyosun

Walla degerlendir degerlendir adamin cani cikti. ovu testi yaptim yine silik cikti bu gun benim hormonlar yuksek galiba kendi kendime teshis koydum. bu ay ondan umidi kestim bat 15 e kadar olmam lazim

istersen ve varsa da öncesinde belli de olabilir ama işin içinde bazı karmaşalar olabiliyo yanıltıcı neşe ve endişeye gerek yok bence o nedenle ben gecikmeni beklemeni öneririm ama tabiki tercih senin canım

haklısın bekleyip kesin kez sevinmek en iyisi. daha ilk ay zaten olmama riskide çok yüksek. 15 MArtı bekleyelim inşallah herkes güzel haberler verir bu ay

hayirli olsunnn ablan icininslalah bu ay hayirli haberi alirsinn.yaw bende daha korunmadayimm.bu hafta bagisikliga ne baktiracammmm.bakalim onlardan ne cikacak bide romatizma varmi ona baktiracamm..bunlarda düsük yapiyomus doktorum bide bunlara baktiralim dedi..iste böyle oyalaniyoz yaw dertdimizin dermani pesindeyizz.:26::26::26:

Son düzenleme:
Walla degerlendir degerlendir adamin cani cikti. ovu testi yaptim yine silik cikti bu gun benim hormonlar yuksek galiba kendi kendime teshis koydum. bu ay ondan umidi kestim bat 15 e kadar olmam lazim

varya son denememizde aynı durumdaydık birbirimizi görücek gözümüz yoktuitekaka olmuyoki bu işler bende şüphelendim diye test almıştım ovul negatif çıktı hiç çizgi çıkmadı bilemyrum canımm .. ama senin bata göre bu günler zaten ovulasyon günlerin olması lazım gibi canım yaww :26::26:

Gecen ay 9 unda olacaktm 15 oldu normalde mart 12 olmali ama gecen ay gibi olursa 15 22 arasi normalde 27 gunde oluyo

15 veya 22 gibi bekliyosun bu yumurtlamaya benziyo akintin varmi:44::44::44::44:cünkü en son 15 inde olmussun.5 gün sürüyosa eder ayin 20 si..regl sonraki 12 .günün yumurtlama gününe ddenk geliyo asagi yukari

Son düzenleme:
sağol canım
romatizmayı bilmemde bağışıklık testlerini yaptırmıştım ben bi sorun cıkmadı
daha ne cıkacak bakalım sende herşeye baktılar :18:

Allah razı olsunnn karamelim Allah evladını da senide korun inşalahhh çokk teşekür ederim nekada iyisinnn çok duygulandım

Benim cizgisiz ovu testim olmadi gecen hafta koyu cikti ama hepp iki cizgi
ipekim el attigin iyi oldu yaw bu hastam anltmiyo bisey
Kizma bana
15 veya 22 gibi bekliyosun bu yumurtlamaya benziyo akintin varmi:44::44::44::44:cünkü en son 15 inde olmussun.5 gün sürüyosa eder ayin 20 si..regl sonraki 12 .günün yumurtlama gününe ddenk geliyo asagi yukari

Gecen hafta vardi bu hafta koyu geliyo noluyo dr neyim var nayir nolamaz

Allah kabul etsinnn bitanem bende akşam gusülümü alayımmm yarın sabahtan okurum hemencek sülerin sanaaa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…