- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.241
Gecen ay 9 unda olacaktm 15 oldu normalde mart 12 olmali ama gecen ay gibi olursa 15 22 arasi normalde 27 gunde oluyo
ooo topikk çoşmuşş vallaaaa herkess burdaaaaaaaaa
Yaw loorimde yasagin asistaniydi noluyoz hepiniz muaynede beni mi dikizliceniz
Neyli kuzzum buuu maşallah sana benim tarifmi yoksa?
sağol canım
romatizmayı bilmemde bağışıklık testlerini yaptırmıştım ben bi sorun cıkmadı
daha ne cıkacak bakalım sende herşeye baktılar :18:
habbitem iyisin demi daha iyisinnn
yaw kelebekte olsaydi burda bak edamm dün hep buracikta bekledi muradina erdikelebekte gezmelre gitmeseydii
evet hancekim kakaolu pudingli buuşimdide muzlıusunu yaptımmm fırındaa
Allah kabul etsinnn bitanem bende akşam gusülümü alayımmm yarın sabahtan okurum hemencek sülerin sanaaainşallah
Allah razı olsunnn karamelim Allah evladını da senide korun inşalahhh çokk teşekür ederim nekada iyisinnn çok duygulandım
Allah kabul etsinnn bitanem bende akşam gusülümü alayımmm yarın sabahtan okurum hemencek sülerin sanaaainşallah
hoşbuldum canımm asıl sen hoş geldinn bendee buradaydımm diğer topiklerii dolaşıyodumm tekrar geldimm dolmuşş burasıı doktoraa gittim geldimm kimseciklerr yokktu
evet hancekim kakaolu pudingli buuşimdide muzlıusunu yaptımmm fırındaa
böle söke söke alırık bilgileri iştemcanım ya senin bebikle hazırlık başlamış vücutta bence ama hiç kendini kaptırma, çok fazla düşünme, mümkünse adetinden 10 gün sonra başlamak üzere ve tabi bu aralar günaşırı düzenli olsun yine de :26::26: bak en geç birkaç ay içerisinde hamiş kalıcaksın sen bence, adetten 10 gün sonra günaşırı 2 hafta devam edip bırak, yumurtlama günlerini tespite çalışma hiç.. bence bu şekilde kalırsın sen hamile
evt sen yoktun gözlerimiz seni aradı hatta ben bi bakmaya çıktıydım kk da
canım yeterki faydalı olııım diye, ama bukadr istenmedğm işi yapamam benistifa edyrum asistan doktorluktan
anladım canımbagisikliga kadin doktorum bakti bisey cikmadi ama bidaha baktiracam gözden kacan bisey varmi diye:26::26:
vala doru yaptirmadigim sey kalmadi daha ne var diye arastiriyom sürekli
öylemi ben seni gördüm zeynebim nurummkanini verdinmi doktora ne dedi:26::26:
açlıktann bayılayımm yaneee
Bana bi mesaj atarmisiniz kurallari nasil okunacak. bide cuma oglene kadar mi ben persembe baslqyabilirim erken okumaya da calisirim ama tam vakit soleyin de yetistireyim.
İnsallah canim bole bekledikce olmicak gibi geliyo. Ole deme ipeemm saka yapdim fazla dr goz cikarmaz
Hadi ben derse cikiyom
evet canımm kan aldılarr sonraa muane yaptıı ilaç verdii klomen ,folik asit vee bidee progestan 16. gun başlıycammm bidee cumartesi hsg dedii bu rahımm filmi mi oluyoo cumartesi çekelim dedii eşimedee muane olduu onada test felan yapılacakk hepsii cumartesiii bakalım sonuç ne olacakk merak ediyorummm :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?