- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.261
evet canımm kan aldılarr sonraa muane yaptıı ilaç verdii klomen ,folik asit vee bidee progestan 16. gun başlıycammm bidee cumartesi hsg dedii bu rahımm filmi mi oluyoo cumartesi çekelim dedii eşimedee muane olduu onada test felan yapılacakk hepsii cumartesiii bakalım sonuç ne olacakk merak ediyorummm :18::18::18::18::18:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
yazdım özelden canım
olucak hiç meraklanma sen sabredenin mükafatı gelir elbet
hadi iyi dersler quzum
canım sen nereye gittin özel dr mu hastanemi ??
şimdi parantez açyorummm ( ben yarın sabalan okudum yasinimi meryem süremi Allah kabuletsin niyetlendim ipekime sonraa yukardaki nimi yapcemm nazamr kılar gibim ama kılmıoyorz sadece secdede okuyoruz:26::26:) anlamışmııymm beaawww
tamam yasağım ben bunu kaçırmışım iyi oldu haber verdiğin bunu da yapalım o zaman arkadaşlarımız okusunlar diye önlere alalım brazcıkın aralarda
evet canımm kan aldılarr sonraa muane yaptıı ilaç verdii klomen ,folik asit vee bidee progestan 16. gun başlıycammm bidee cumartesi hsg dedii bu rahımm filmi mi oluyoo cumartesi çekelim dedii eşimedee muane olduu onada test felan yapılacakk hepsii cumartesiii bakalım sonuç ne olacakk merak ediyorummm :18::18::18::18::18:
özell hastanede bi dr canımm bidee yara varmışş onadaa bakılacaakk inşallahh iyi sonuçlar cıkarr
anladım canım
korunmayı ne zaman bırakıyosun :26:
masalalh zeynebim nurum iyi doktorun varmis valla her biseycigi yapmis bu doktora devam et birakma
yasinde degil ama meryem suresinden kac tane okuyosan ona göre tilavet secdesi yapacan.yaw namaz kilr gibi derken orayi anlamadim ama iste yazilanlari yapacannn
şimdi parantez açyorummm ( ben yarın sabalan okudum yasinimi meryem süremi Allah kabuletsin niyetlendim ipekime sonraa yukardaki nimi yapcemm nazamr kılar gibim ama kılmıoyorz sadece secdede okuyoruz:26::26:) anlamışmııymm beaawww
hayırlı olsunn zeynebiminnnn çokk mutlu oldummmm
inşallah güzel sonuçlar alacaksnızz inşallahh
canım sen hangi ildesin ist ise hangi hast gittin acaba ???
[table="width: 400, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41[/td]
[td]41[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
2 kere okuyorm meryem suresini ozaman 2 keremı tilavet secdesi yapcamm :26::26:
saol canımm rabbim kimsenin emeklerinii boşa çıkarmasın inşallah en kısa zamandaa en hayırlısını versinn
ben ankaradayımmm canımm ama gitmeden baya arştırdımm tabii işin içinden çıkamadımm sonraa eşimin iş yerindekii bi arkadaşıı hamile bu doktora gidiyomuşş önun tavsiyesiylee gittik işteee sonudaa iyi olur inşallah
kendini ne zaman hazır hissetmen önemli doktorda iyi bulmuşsun artık normal kadın doğumcu bakmıyo bize çünkü riskli gebelik uzamanı (perinatoloji) olması lazım benm ankaradaki doktorumda riskli gebelik uzmanı soğuk bi adam ama prof güveniyorum ona neyse ben cıkıyım öptm senigumusümm mayisa kadar durum diyorumm.yaw kafam karisikk halenn..:26:bide bi doktor buldum düsüklerle ilgileniomus bunlardan sonucumu alinca bide bunu gidim öyle korunmayi birakim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?