Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

masalalh zeynebim nurum iyi doktorun varmis valla her biseycigi yapmis bu doktora devam et birakma

şimdi parantez açyorummm ( ben yarın sabalan okudum yasinimi meryem süremi Allah kabuletsin niyetlendim ipekime sonraa yukardaki nimi yapcemm nazamr kılar gibim ama kılmıoyorz sadece secdede okuyoruz:26::26:) anlamışmııymm beaawww

tamam yasağım ben bunu kaçırmışım iyi oldu haber verdiğin bunu da yapalım o zaman arkadaşlarımız okusunlar diye önlere alalım brazcıkın aralarda

yazdım özelden canım

olucak hiç meraklanma sen sabredenin mükafatı gelir elbet

hadi iyi dersler quzum

canım sen nereye gittin özel dr mu hastanemi ??

özell hastanede bi dr canımm bidee yara varmışş onadaa bakılacaakk inşallahh iyi sonuçlar cıkarr

yasinde degil ama meryem suresinden kac tane okuyosan ona göre tilavet secdesi yapacan.yaw namaz kilr gibi derken orayi anlamadim ama iste yazilanlari yapacannn

tamam yasağım ben bunu kaçırmışım iyi oldu haber verdiğin bunu da yapalım o zaman arkadaşlarımız okusunlar diye önlere alalım brazcıkın aralarda

sürekli güncelde tutalim öne alalimmm ki kizlar görsünn:26::26:

hayırlı olsunn zeynebiminnnn çokk mutlu oldummmm
inşallah güzel sonuçlar alacaksnızz inşallahh

anladım canım
korunmayı ne zaman bırakıyosun :26:

gumusümm mayisa kadar durum diyorumm.yaw kafam karisikk halenn..:26:bide bi doktor buldum düsüklerle ilgileniomus bunlardan sonucumu alinca bide bunu gidim öyle korunmayi birakim diyorum

yasinde degil ama meryem suresinden kac tane okuyosan ona göre tilavet secdesi yapacan.yaw namaz kilr gibi derken orayi anlamadim ama iste yazilanlari yapacannn

2 kere okuyorm meryem suresini ozaman 2 keremı tilavet secdesi yapcamm :26::26:

canım niyetten sonra direk secdeye, orada 3 defa gerekeni söyleyip direk ayağa ..
ayakta da elleri dua ederken gibi açıp okunacak kısa ayet okunup sonra eller yüze bunu 2 defa yapcaz işte ..
çünkün 2 dfa meryem okuyoz ya ondan canım

hayırlı olsunn zeynebiminnnn çokk mutlu oldummmm
inşallah güzel sonuçlar alacaksnızz inşallahh

saol canımm rabbim kimsenin emeklerinii boşa çıkarmasın inşallah en kısa zamandaa en hayırlısını versinn

canım sen hangi ildesin ist ise hangi hast gittin acaba ???

ben ankaradayımmm canımm ama gitmeden baya arştırdımm tabii işin içinden çıkamadımm sonraa eşimin iş yerindekii bi arkadaşıı hamile bu doktora gidiyomuşş önun tavsiyesiylee gittik işteee sonudaa iyi olur inşallah

bide meryem suresinden sonra tilavet secdesi yapilacakkkkk.mesala iki meryem suresu okuduysan iki tane tilavet secdesi yapilacakkk

hmm hayırlısı olsun canım yaww rabbim inşallah vesilen kılar da evladına kavuşursun

neysee canlarımm ben çıkıyımm artık kaç saattir netin başındayımm başım dönmeye başladı artıkk

görüşmekk üzeree öpüyorumm siziiii

ipegemii okuyacağız duayıı ilk

Son düzenleme:
gumusümm mayisa kadar durum diyorumm.yaw kafam karisikk halenn..:26:bide bi doktor buldum düsüklerle ilgileniomus bunlardan sonucumu alinca bide bunu gidim öyle korunmayi birakim diyorum
kendini ne zaman hazır hissetmen önemli doktorda iyi bulmuşsun artık normal kadın doğumcu bakmıyo bize çünkü riskli gebelik uzamanı (perinatoloji) olması lazım benm ankaradaki doktorumda riskli gebelik uzmanı soğuk bi adam ama prof güveniyorum ona neyse ben cıkıyım öptm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…