Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet öelymiş ama ne bilim doktoradamı sormalıı öle kafaya göre kullanmak hiç normal gelmio baa :26::26::26:

aslinda baska bi doktor aynisini banada önerdi reglin 16 gün basla regl olana kadar kulan demisti..benim düsüklerim varyaa önceden tedbirini almak istedi..kendi doktorumada di diycem kulanmak istiyom diye ne diycek bi bakalim.rahmi güclendirip hamile kalmayi kolaylastirdigini duymustum ben

Son düzenleme:

evet canım yumurtanın sağlanmasını döllenmesini tutunmasını sağlıyormuş pkolularında progestron hormonu düşük olduğu için yumurtlamada sorunlar oluyor ondan veriyorlarmış

meryem suresinden sonra tilavet secdesi yapilacak..bide dualara baslamdan önce 21 tane estefurullah cekilecekkk

listeyi sürekli önde tutalim.tilavet secdesinide hatirlatalim sürekli

yazdım özelden canım

olucak hiç meraklanma sen sabredenin mükafatı gelir elbet

hadi iyi dersler quzum

canım sen nereye gittin özel dr mu hastanemi ??
Saol kuzum
muayenesini oldu bak nasilda gidiyo
Ole deme gene gelicem kontrollere
Bana bunu atarmisiniz

Yasagim bende kullanayim mi

canlarr kurabiyelerm bişti yenmeye hazırr ve nazırrr

hadi git gel cesur kızçem benm

geldim ipeğimmmmmmmm.ama ne cesur kızçe sağlıkocağına giderken adımlarım gerigeri gidiyodu.gittim ama kadın adetliyken gel gebelik şüphesi 0 olmalı dedi.olllleyyyyyyyy bugün de yırttım iğneden.gerçi korkunun ecele faydası yok

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

bendemii çsem yaw evdede vaaa

ben bi denemeyi düşünüyorum açıkcası eczacıyla konustum bugün hormon testi yaptır sağlık ocağında gel ona göre veriyim dedi

benim bi düşüğüm var zaten bilemedim şimdi sağlık ocakları yapyomu hormon testi :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…