Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoscakal gumusüm yine gel ara verme

evet quzum ilk bana bu vesileyle belkim adet olurum da çalışmalara başlayabilirim en aızndan, şifa Rabbimden, öpüyorum ben de görüşürüz canımm

ya benm şimdi gittğm dr da prof soğuk değil gibi ama çok hastası var ve hep koşturma halinde, emin olduğun biriyle devam etmen çok güzel, beni şuanda birazz zora sokuyo benm ki zorla başka doktor aratıcak bana ya .. inşallah sen faydaısnı görürsün bu tercihinin ..

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

doğru oldumu

Son düzenleme:

tam bomba olmuş işte sarışekerim zeka küpüm bemmmmmm

bu şekilde mi okumamız gerekiyor bende anlamadım

hosbulduk hayalim

nasılsınız bugünnnnn

tamam bende okurum bugün yarın

kızlar progestan kullanan varmı aranızda ya da kullanmış olan ? bir akrabamızla görüştüm dün ondada pko vardı ve 10 yılı askın cocugu olmamıstı bu ilacı bulmustu kullandıgı ay hamile kalmıstı polikistik overlilerde mucize gibi bir ilacmıs soğan kürüm bitince bende deneyim diyorum

ben kullandım canım ama düşüğüm olmadan önce doktorum vermişti :26::26:

bu ilacı hem düşük tehlikesine karşı hemde progestron hormonunu dengelemek için veriyorlarmış

bu ilacı hem düşük tehlikesine karşı hemde progestron hormonunu dengelemek için veriyorlarmış

evet öelymiş ama ne bilim doktoradamı sormalıı öle kafaya göre kullanmak hiç normal gelmio baa :26::26::26:

evet öelymiş ama ne bilim doktoradamı sormalıı öle kafaya göre kullanmak hiç normal gelmio baa :26::26::26:

ben bi denemeyi düşünüyorum açıkcası eczacıyla konustum bugün hormon testi yaptır sağlık ocağında gel ona göre veriyim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…