Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende yeni duydum bilmiyorum önümüzdeki ay gitcem işte yapıyosa yaptırcam

maşallahh yasakımmm çok tatlısnnnn çokkkkkk
Allahh nazardan sakınsınnn

bu ilacı hem düşük tehlikesine karşı hemde progestron hormonunu dengelemek için veriyorlarmış

canım ben onu kullandım adetn 16. günü başla 25. güne kadar devam et demişti drum .. hem apızdan hem fitil gibi kullanılıo, hem adeti düzene sokuo hem de düşüğe engel oluo bildğm kadaryla, şmdi adet olmak için progesteronun da yükselmesi lazmmş ya bazen, işte o nedenle dışarıdan takviyeyle yapıolarmış ama ben doktor önerisi olmadan başlamak istemedm bu dönemde bile almadım canım ???:44::44::44:

ya doktorlara danışmak lazım eğer faydalıysa neden vermyolar da sürünüyoruz böle acaba :44::44::44:

druna danış bence ipekim sen

cnm mersaha dedn galiba ama bende danışacam seni dinlerim her zaman

neyse hadi barim adet olana ka atlattın .. eskiden bende tedirgin olurdum ama artk alıştk napalım mecburiyet işte

Tatlım ağzına sağlık çok güzel tarif etmişsin bende yasakıma soracaktım nasıl yapacaz diye sağolasın :))

bu arada ellerinede sağlık nefis gözüküyor kurabiyelerin afiyet bal şeker olsun

yasakkkhayalimmmmmmmmm canımmmmmmmmm nasılsın görüşemedik senle hiç özledim vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…