- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #123.981
Yok benim herif evdeKociisleride evde
Zaten bi kaç kiisiyiz melekimArbidenbögün kimse yok
Cola yokmu
Yaw işte herseyden yemiyon bağışıklık zayıf düşüyo asta oluyonEyii günler canlarim yazmaya mecalim yuk bogunkiriliyor her yanim
savul melekimm efecikte gripİcranim gecmis olsunefecikede gecmesin dikat ette Eyi ol hemen dön aramiza
Yaw işte herseyden yemiyon bağışıklık zayıf düşüyo asta oluyonyap bi tencere eksili acilii kısır hepsini ye bakim astalik ne kalacakmi
nerde bu millet,nerde bu devlet,nerdesiniz kııııızzçelerrrrrrrrrrrr
Yasakim erifine iki tane gecirdimiYok benim herif evdeolsada yine gelirdim farketmez
Efecikede mi geldi hemen gripSacsavul melekimm efecikte grip
Rosem ins vermissindir..Allah yardimcin olsun rosemÇarşamba kontrolum var bakalım kac kılo verdim pek verdigimi sanmıyorum ya gripten ötürü ilac bal derken pek veremedim bu hafta bana şans dileyin
Rosem ins vermissindir..Allah yardimcin olsun rosem
Yasakim erifine iki tane gecirdimierifin sesi cikmaz :K
K70:
Zahmetlerine degecek ins ac karnina cotrek otu yiyenler vardi zayiflamak icinSuwra35 .!.:Offf cOk yoruldum vallahi 45 dk ua çıkardım 15 dk daga ekleyince yoruldum heee dilim dışarda :)
Klomen denedik pek fayda etmedi. Önümüzdeki ay hsg cekilecek. Umarım ise yararharbi kızım cidden unutmusumKusura bakma
cok fazla zaman gecmeden tup bebek deneseydin pkolularin sansi cok yuksek tup bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?