Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Öyle Iyı anlıyorum ki seni tatlim... birde her gören sormuyor mu bebek yok mu diye,nasıl zoruma gidiyo

Aynen sorma işin Gücün yok hesap ver ben terslıyırum açıkçası ister alınsın ister alınmasın karşımdaki özel hayatın kimseyi alakadar etmez ! Diyorum

Aynen sorma işin Gücün yok hesap ver ben terslıyırum açıkçası ister alınsın ister alınmasın karşımdaki özel hayatın kimseyi alakadar etmez ! Diyorum
Ben yapamiyorum onu. Kimseye kırmak istemiyorum. Suan düşünmüyoruz,yasimiz daha gençdeyipgecistiriyorum aslında terslemek lazım. Kime ne

Duygulandırdın beni inan Gözlerim doldu ! Iyiki varsın kışçem kızlar sizde iyiki varsınız ! Bebişim olsada ben işmi bırakır yazarım size bebişim durduğu mühlet :) evet Allahtan umut kesilmez canım kesmiyorum da !

kizlar k.bakmayin yaaaa yeni eve tasiniyorum esyalarin tasinmasi temizlikti derken burayi aksatiyorum ancak simdi firsat bulabildim cooook yorgunum gozumu bile acamiyorum sizlerden naber
Hayırlı olsun esmerim evin.inş yeni ev uğurlu gelir ikinci beben fazla bekletmez

Yok sana uzun yazdimda ondan geçiktim

Ayyy Sağol kıscemmm !!!

Ben yapamiyorum onu. Kimseye kırmak istemiyorum. Suan düşünmüyoruz,yasimiz daha gençdeyipgecistiriyorum aslında terslemek lazım. Kime ne

Seni düşünmeyeni sen de düşünmeyeceksin canım hayat degıl insanlar acımasız canım ! Bunu unutma ezilme yoksa devamlı ezilirsin

Harbim yüz verme Oylelerine.yoksa çok üzerler
Ya benim kaynanamda olmak üzere eşimin ailesinden hiç kimsebilmiyo tedavi gördüğümü. Her aile toplantisinda üstüme cullaniyolar. Neden yapmiyosunuz kaç sene oldu,yaşınız geciyo bilmem ne öyle üzülüyorm ki yasakim gözlerim doluyo,aglamamak icin zor tutuyorum kendimi eşim atliyor hemen,sizene istemiyoruz şimdilik,karismayin karıma falan diyo sağolsun yoksa hiç kurtulamam ellerinden eve gelince agliyorum her defasinda,çok zoruma gidiyo ya çok...

Kesilmez rosem bak benimde çok umudum yoktu ama rabbim nasip edince ediyo.bence çok şanslı sanki yasin küçük.

Harbiminde melekimin de öyle.

Hani 37 ne olsaniz belki zorlanirdiniz
ama sen 23 harbim 26 melekimde yeni 30 da...olacak inanıyorum ben

Hiç üzülme canım sakın üzme tatlı Can'ını diyen desin esin seni erdirmiyor bundan güzel bır duygu olamaz senın için saba destek veriyor sobuçta bir de öyle düşün ya vermese ne olurdu deyip şükret cnm hamile kalırsan bile bu durumunu paylaşma canım bence !

Onun desteği olmasa zaten napardım bilmiyorum... bende öyle düşünüyorum canim soylemiycem tedaviyle olduğunu

Evet haklısın canım ama ben herseyden önce esim için istiyorum aramızda 18 YAŞ var bu hiç bir zaman aramızda sorun olmadı hiç konusu bile geçmedi bu zamana kadar ama ben onun erken baba olması U istiyorum cnm o yüzden aslında

O inanç olmasa hiç dayanamayiz zaten yasakim. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin. Imtihani çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…