- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.161
Yok sana uzun yazdimda ondan geçiktimYasakım bebişin izin vermiy mi yazmana durdun da !
Öyle Iyı anlıyorum ki seni tatlim... birde her gören sormuyor mu bebek yok mu diye,nasıl zoruma gidiyo
Saol suwram elinden geldiğince yazıyosun.hiç unutmadın bizi çok vefalisinIli gundur pek gelemiyorum elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum kızlar
Bende terslerdim ne yalan söylum...yüz verdikçe sürekli sorarlar moral bozarlarAynen sorma işin Gücün yok hesap ver ben terslıyırum açıkçası ister alınsın ister alınmasın karşımdaki özel hayatın kimseyi alakadar etmez ! Diyorum
Harbim yüz verme Oylelerine.yoksa çok üzerlerÖyle Iyı anlıyorum ki seni tatlim... birde her gören sormuyor mu bebek yok mu diye,nasıl zoruma gidiyo
Ben yapamiyorum onu. Kimseye kırmak istemiyorum. Suan düşünmüyoruz,yasimiz daha gençdeyipgecistiriyorum aslında terslemek lazım. Kime neAynen sorma işin Gücün yok hesap ver ben terslıyırum açıkçası ister alınsın ister alınmasın karşımdaki özel hayatın kimseyi alakadar etmez ! Diyorum
Rosem herseyi okuyapmadım ama Anladığım kadarıyla tip 2 sin ve hapa başladın.rabbim kolaylık versin hiç bebem.ne olmaz diye korkma.nice tanıdığım var duyduğum var bebesi olan.hatta hamilelikte ilacını kullanıp sağlıklı bebesi okan bir sürü duyduğum var.yeterki sen umutsuz olma.pes ekipte hayallerinden vazgeçme.yanında değiliz ama uzaktanda olsa bizi bi ailen bil ve herzaman duasıniz.yaw hem sözünuz var sen melekim harbim. Bebeğini kucağına alana kadar inş hep burdayız.sizden duyacam yazamıyom oglan uyumadi kıs uyumadi diye.
Yaw kısaca bebe virin bana istiyom.
Hayırlı olsun esmerim evin.inş yeni ev uğurlu gelir ikinci beben fazla bekletmezkizlar k.bakmayin yaaaa yeni eve tasiniyorum esyalarin tasinmasi temizlikti derken burayi aksatiyorum ancak simdi firsat bulabildim cooook yorgunum gozumu bile acamiyorum sizlerden naber
Ama kendinide üzdü rmeBen yapamiyorum onu. Kimseye kırmak istemiyorum. Suan düşünmüyoruz,yasimiz daha gençdeyipgecistiriyorum aslında terslemek lazım. Kime ne
Yok sana uzun yazdimda ondan geçiktim
Ben yapamiyorum onu. Kimseye kırmak istemiyorum. Suan düşünmüyoruz,yasimiz daha gençdeyipgecistiriyorum aslında terslemek lazım. Kime ne
ah amin canm cok sagolHayırlı olsun esmerim evin.inş yeni ev uğurlu gelir ikinci beben fazla bekletmez
Ya benim kaynanamda olmak üzere eşimin ailesinden hiç kimsebilmiyo tedavi gördüğümü. Her aile toplantisinda üstüme cullaniyolar. Neden yapmiyosunuz kaç sene oldu,yaşınız geciyo bilmem neHarbim yüz verme Oylelerine.yoksa çok üzerler
Kesilmez rosem bak benimde çok umudum yoktu ama rabbim nasip edince ediyo.bence çok şanslı sanki yasin küçük.Duygulandırdın beni inan Gözlerim doldu ! Iyiki varsın kışçem kızlar sizde iyiki varsınız ! Bebişim olsada ben işmi bırakır yazarım size bebişim durduğu mühlet :) evet Allahtan umut kesilmez canım kesmiyorum da !
Ya benim kaynanamda olmak üzere eşimin ailesinden hiç kimsebilmiyo tedavi gördüğümü. Her aile toplantisinda üstüme cullaniyolar. Neden yapmiyosunuz kaç sene oldu,yaşınız geciyo bilmem neöyle üzülüyorm ki yasakim gözlerim doluyo,aglamamak icin zor tutuyorum kendimi eşim atliyor hemen,sizene istemiyoruz şimdilik,karismayin karıma falan diyo sağolsun yoksa hiç kurtulamam ellerinden eve gelince agliyorum her defasinda,çok zoruma gidiyo ya çok...
Doğru diyosun canım keşke biraz düşünseler konusmadan önceKimse kimseyi düşünerek hareket etmiyor ! Karşındaki üzülür mü diye düşünmezler asla !
Onun desteği olmasa zaten napardım bilmiyorum... bende öyle düşünüyorum canim soylemiycem tedaviyle olduğunuHiç üzülme canım sakın üzme tatlı Can'ını diyen desin esin seni erdirmiyor bundan güzel bır duygu olamaz senın için saba destek veriyor sobuçta bir de öyle düşün ya vermese ne olurdu deyip şükret cnm hamile kalırsan bile bu durumunu paylaşma canım bence !
Kesilmez rosem bak benimde çok umudum yoktu ama rabbim nasip edince ediyo.bence çok şanslı sanki yasin küçük.
Harbiminde melekimin de öyle.
Hani 37 ne olsaniz belki zorlanirdiniz
ama sen 23 harbim 26 melekimde yeni 30 da... olacak inanıyorum ben
O inanç olmasa hiç dayanamayiz zaten yasakim. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin. Imtihani çok zorKesilmez rosem bak benimde çok umudum yoktu ama rabbim nasip edince ediyo.bence çok şanslı sanki yasin küçük.
Harbiminde melekimin de öyle.
Hani 37 ne olsaniz belki zorlanirdiniz
ama sen 23 harbim 26 melekimde yeni 30 da... olacak inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?