- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.201
!! Allah çektirmesinEvet,o kadının suçu ne değil mi... kim bilir o da ne kadar uzuluyodur. Rabbim ona da şifa versin
Ayyyy inşallah kışçem yaa!!! O Günler'de görürüz :)He işte aglamak yok inanıp sonuna kadar mücadele edilecekbu yıl inş hep bebelerinizi konuşacagiz... cinsiyetini merakla bekliycez adları ne olacak kime benziycek bunları konusacaz
Ay inşallah yasakim yaaaHe işte aglamak yok inanıp sonuna kadar mücadele edilecekbu yıl inş hep bebelerinizi konuşacagiz... cinsiyetini merakla bekliycez adları ne olacak kime benziycek bunları konusacaz
Amiinn
!! Allah çektirmesin
AmiiiinnnnnnnAyyyy inşallah kışçem yaa!!! O Günler'de görürüz :)
Benım deeee! Rezene içtim uykum geldi her kociştten boks bakıyoAy inşallah yasakim yaaaiçim kımıl kımıl olduu
Ay hayırlısı olsunda şekerim hangisi olursa olsunBenım şimdiden içimde bir his var kız olacakmış gibi ama terfî de olabilir
Şükür harbim gelin hamile şimdi benim gibi kan inceltici iğne kullaniyomusEvet,o kadının suçu ne değil mi... kim bilir o da ne kadar uzuluyodur. Rabbim ona da şifa versin
Benım deeee! Rezene içtim uykum geldi her kociştten boks bakıyo
Aynen sağlıklı oldun da gerisi hiç önemli degıl !!!Ay hayırlısı olsunda şekerim hangisi olursa olsun
Öyle... Rabbim kimseye yasatmasin yasakim sende kolay şeyler yasamamissinŞükür harbim gelin hamile şimdi benim gibi kan inceltici iğne kullaniyomuskendini bilmezlerın yüzünden suçsuz insan etkileniyor
Vallahı öyle ! Rabbımden gelende nedenir canım ! Vardır bunda da bir hayırŞükür harbim gelin hamile şimdi benim gibi kan inceltici iğne kullaniyomuskendini bilmezlerın yüzünden suçsuz insan etkileniyor
Ay sorma çocuk gibi ayniiiiiii. Bazen cok sinirleniyorum oyun oynamasinaÇocuk ruhlu demekki !
Içkisi kumarı olmasında o olsun canım neden kızıyorsun. ! Onlar olsa ne yapacaksın boşvererrr birde öyle duşun şükretAy sorma çocuk gibi ayniiiiiii. Bazen cok sinirleniyorum oyun oynamasina
Çok canım yandı harbim.bu 4 yıl içinde.şükür sonu güzel oldu...senin rosemin melekimin de mücadelesi güzel sonlanacak.şükür engeller oradan kalabilecek şeyler..sadece biraz mücadele ve sabır ve iy doktor gereken engeller...pko ,kilo sorunu,şeker ,melekimin eşinin sorunu gibi sorunlar artık tedavisi olan şeyler...Öyle... Rabbim kimseye yasatmasin yasakim sende kolay şeyler yasamamissin
Kis rosem senin varya yorumların öyle hoşuma gidiyo ki..dur bunada imzami atimIçkisi kumarı olmasında o olsun canım neden kızıyorsun. ! Onlar olsa ne yapacaksın boşvererrr birde öyle duşun şükret
Evet canım haklısın !! Rabbım bir daha senı kötü şeylerle sınamasın canım güzellikler senınle olsun inşallahhÇok canım yandı harbim.bu 4 yıl içinde.şükür sonu güzel oldu...senin rosemin melekimin de mücadelesi güzel sonlanacak.şükür engeller oradan kalabilecek şeyler..sadece biraz mücadele ve sabır ve iy doktor gereken engeller...pko ,kilo sorunu,şeker ,melekimin eşinin sorunu gibi sorunlar artık tedavisi olan şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?