Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Valla harbim saolsun esin gereken cevabı veriyom us..hiçte aglamao bu konuda en önemli kişi

Diline sağlık çokta iyi cevap veriyomus

yaw vana neler dediler.düşuklerim olduğu için çürük agacmi demedilerkimisi hiç inanmadi küsür hiç hamile kalmadı dedilerağzı olan konuşuyo..fazla muhattap olmadım bazen napim çocuk sevmiyom istemiyom demek zorunda bile kaldimsabır harbim..yasin küçük bide daha yeni evli sayilirsinisteyen kendi dogursun size karismasin

Çürük ağaç mı??? O nasıl laf öyle... insanlar ne kadar acimasiz yasakim ya...

Sabrediyorum isyan etmiyorm Allaha inanan insanlariz sonuçta. Ne gelirse ondan. Ümidimizi kesmeden tedavimizi oluyoruz,inşallah emeklerimiz boşa cikmayacak

Iste bu saçma sapan yorumlar da olmasa çok güzel olacak,hic dusunmeden konusuyolar anca

O inanç olmasa hiç dayanamayiz zaten yasakim. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin. Imtihani çok zor
Bizde bebekle denendik harbim.olsun rabbimden gelene raziyiz..onun kesin bi bildiği varki böyle dinamik ve sinaniyoruz..

Rosem in dediği gibi kimseye herseyi söylemek zorunda değilsin.

Yaw vak şimdi diycemki herkes bole örnek vetiyoyaw valla yakın akrabamis bi kızın yeni bebesi oldu.17 senelik evli.ve 39 yaşında.doktorlar umut vermiyo du..tüplerim hamile kaldı 3 ze ikisi karnında öldu...şimdi tek kalan doğurdu şükür...olmaz diye bişey yok.
Bunları unutacak ve güzel günler yaşiy can ins

Çürük ağaçsın diyene Yarın bırgun senın başına gelmeyecek yada evsafının basına gelemeyeceğini nereden biliyorsun da benı bu şekilde yargılıyorsun dıyeceksın yasak kışçem

Evet harbim hemde bunu amcamin karısı dedi..allaha havale ettim.

Sabredim.4 yıl tüm doktorları gezdim.

Kimseye demedim.soru sormasinlar diye.

Sende ağlama esin zaten gerekeni soyluyomus..sadece iyi bi doktorla sonuna kadar tedavinin peşinde ol.

Sağol canim yaa yazdiklarin çok mutlu etti beni
Allahim o akrabanizin bebegine de uzuuunnn ömürler versin inşallah

Kadincagiz az çekmemiş

Çürük ağaçsın diyene Yarın bırgun senın başına gelmeyecek yada evsafının basına gelemeyeceğini nereden biliyorsun da benı bu şekilde yargılıyorsun dıyeceksın yasak kışçem
Demedim rosem etrafta çok insan vardı.içimden ağladım.rabbim sen görüyorsun dedim...ve inanirmisin gelini ara arkaya düşük yaptı...ve aynı benim derdimden çıktı kan pıhtılaşma si....kimsenin Ahi kimsede kalmiyo

Bu yengeler var yaaa bizimde var öyle yılan bi yengemiz kalp kırmak kabeyi yikmakla birdir. Ne vicdansizmis,Allaha versin hesabını inşallah.

Şimdiki doktorumdan çok memnunum yasakim,cok ilgileniyo inşallah uyguladığı tedavi sonuç verecek

Haa bak Görüyor musun aynen doğru dedin kimsennin ahı kimsede kalmaz !! Insanların hatalarını başkaları çeliyor ben ona üzülüyorum bir tek

Amiiinnn canimm. Bizimde bebislerimiz olacak bu yıl bizim yilimiz olacak inanıyorum ben melekimee sana bana uğurlu gelecek bu yil Allahin izniyle
He işte aglamak yok inanıp sonuna kadar mücadele edilecekbu yıl inş hep bebelerinizi konuşacagiz...cinsiyetini merakla bekliycezadları ne olacak kime benziycek bunları konusacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…