- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #127.181
Em iyisi canım ! Boşver herşeyi bilmek zorunda degıllerOnun desteği olmasa zaten napardım bilmiyorum... bende öyle düşünüyorum canim soylemiycem tedaviyle olduğunu
Valla harbim saolsun esin gereken cevabı veriyom us..hiçte aglamaYa benim kaynanamda olmak üzere eşimin ailesinden hiç kimsebilmiyo tedavi gördüğümü. Her aile toplantisinda üstüme cullaniyolar. Neden yapmiyosunuz kaç sene oldu,yaşınız geciyo bilmem neöyle üzülüyorm ki yasakim gözlerim doluyo,aglamamak icin zor tutuyorum kendimi eşim atliyor hemen,sizene istemiyoruz şimdilik,karismayin karıma falan diyo sağolsun yoksa hiç kurtulamam ellerinden eve gelince agliyorum her defasinda,çok zoruma gidiyo ya çok...
bizi de imtihanımız buymuş Rabbim başka Acılar göstermesin !O inanç olmasa hiç dayanamayiz zaten yasakim. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin. Imtihani çok zor
Çürük ağaç mı??? O nasıl laf öyle... insanlar ne kadar acimasiz yasakim ya...Valla harbim saolsun esin gereken cevabı veriyom us..hiçte aglamao bu konuda en önemli kişi
Diline sağlık çokta iyi cevap veriyomus
yaw vana neler dediler.düşuklerim olduğu için çürük agacmi demediler kimisi hiç inanmadi küsür hiç hamile kalmadı dediler ağzı olan konuşuyo..fazla muhattap olmadım bazen napim çocuk sevmiyom istemiyom demek zorunda bile kaldim sabır harbim..yasin küçük bide daha yeni evli sayilirsin isteyen kendi dogursun size karismasin
Bizde bebekle denendik harbim.olsun rabbimden gelene raziyiz..onun kesin bi bildiği varki böyle dinamik ve sinaniyoruz..O inanç olmasa hiç dayanamayiz zaten yasakim. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin. Imtihani çok zor
Amiiinnn canimm. Bizimde bebislerimiz olacak bu yıl bizim yilimiz olacak inanıyorum benEvet zor
bizi de imtihanımız buymuş Rabbim başka Acılar göstermesin !
Evet harbim hemde bunu amcamin karısı dedi..Çürük ağaç mı??? O nasıl laf öyle... insanlar ne kadar acimasiz yasakim ya...
Sabrediyorum isyan etmiyorm Allaha inanan insanlariz sonuçta. Ne gelirse ondan. Ümidimizi kesmeden tedavimizi oluyoruz,inşallah emeklerimiz boşa cikmayacak
Iste bu saçma sapan yorumlar da olmasa çok güzel olacak,hic dusunmeden konusuyolar anca
Sağol canim yaa yazdiklarin çok mutlu etti beniBizde bebekle denendik harbim.olsun rabbimden gelene raziyiz..onun kesin bi bildiği varki böyle dinamik ve sinaniyoruz..
Rosem in dediği gibi kimseye herseyi söylemek zorunda değilsin.
Yaw vak şimdi diycemki herkes bole örnek vetiyoyaw valla yakın akrabamis bi kızın yeni bebesi oldu.17 senelik evli.ve 39 yaşında.doktorlar umut vermiyo du..tüplerim hamile kaldı 3 ze ikisi karnında öldu...şimdi tek kalan doğurdu şükür... olmaz diye bişey yok.
Bunları unutacak ve güzel günler yaşiy can ins
Amiiinnn canimm. Bizimde bebislerimiz olacak bu yıl bizim yilimiz olacak inanıyorum benmelekimee sana bana uğurlu gelecek bu yil Allahin izniyle
Demedim rosem etrafta çok insan vardı.içimden ağladım.rabbim sen görüyorsun dedim...ve inanirmisin gelini ara arkaya düşük yaptı...ve aynı benim derdimden çıktı kan pıhtılaşma si....Çürük ağaçsın diyene Yarın bırgun senın başına gelmeyecek yada evsafının basına gelemeyeceğini nereden biliyorsun da benı bu şekilde yargılıyorsun dıyeceksın yasak kışçem
Ağzına sağlık.bu cümleye imzami atarimBenım bir lafım var aileler ne kadar uzak evde o kadar çok huzur oluyor bence benım düşüncem bu
Evet harbim hemde bunu amcamin karısı dedi..allaha havale ettim.
Sabredim.4 yıl tüm doktorları gezdim.
Kimseye demedim.soru sormasinlar diye.
Sende ağlama esin zaten gerekeni soyluyomus..sadece iyi bi doktorla sonuna kadar tedavinin peşinde ol.
Denedim rosem etrafta çok insan vardı.içimden ağladım.rabbim sen görüyorsun dedim...ve inanirmisin gelini ara arkaya düşük yaptı...ve aynı benim derdimden çıktı kan pıhtılaşma si....kimsenin Ahi kimsede kalmiyo
Ayneeennnn!!!!Benım bir lafım var aileler ne kadar uzak evde o kadar çok huzur oluyor bence benım düşüncem bu
Ağzına sağlık.bu cümleye imzami atarim
Evet,o kadının suçu ne değil mi... kim bilir o da ne kadar uzuluyodur. Rabbim ona da şifa versinHaa bak Görüyor musun aynen doğru dedin kimsennin ahı kimsede kalmaz !! Insanların hatalarını başkaları çeliyor ben ona üzülüyorum bir tek
He işte aglamak yok inanıp sonuna kadar mücadele edilecekAmiiinnn canimm. Bizimde bebislerimiz olacak bu yıl bizim yilimiz olacak inanıyorum benmelekimee sana bana uğurlu gelecek bu yil Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?