- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.821
yook bence sönmedi canım ama ben zaten yassı bi şekil vermiştim ondann da olabilir. üzerini örtmemem gerekiyorsa örtmem tabiki yanlış mı yaptım ki ben
yook bence sönmedi canım ama ben zaten yassı bi şekil vermiştim ondann da olabilir. üzerini örtmemem gerekiyorsa örtmem tabiki yanlış mı yaptım ki ben
canımmm bunda yıkılacak bişey yokk Rabbim bilir hayırlı olurr
ama belli olmaz ben o testlere pek güvenmiorum belki geç döllenme oluu :26::26::26:
inşallahh canımm hayırlısı olsun ama hemende yıkılıp bıkmayın beyawww
olurr demekki daha zamanı vaaayeterki, iyi düşünün inanıyorum iyi olcak
umutsuzluk yoooooookkkkk
kaç dakka tutuosun bitanemm fırında bende fanda çalıştıorum ama 2o dakka tutuorummm :26::26::26::26:
nekadar tutmalı aydınlar loww bizii
sagol cnm iyi dileklerin için inşallah Allah yardımcımız olsunnn .....
Dakika olarak bakmadım meleğim hiç sadece kabarıp üzerleri çatlar çatlamaz alıyorum fırından sende öyle yap.Karışım kabını yıkayana kadar oluyor zaten sen de 5 dakika ben diyeyim 7-8 dakika
kızlar yemeğe iniyorum izninizle...
bu arada yasakım ın hastalığı ne? karabiber nereye niye gitti? başka bi değişiklik yeni haber var mı?
Vallahi ölçü o kadar karışık bir durumki şimdi ölçü veririm yumrtan büyük olur az gelir un yada yumurtan küçük olur çok gelir,kullandığın çay bardağı senin küçüktür benim büyük yani o ölçüyü tutturamayız hiçbirşekilde ama şöyle anlatabilirim hamur öyle bir kıvam alacakki hmmm nasıl tarif edeyim ya o böyle hamur bi parlak oluyor eldivene falan yapışmıyor yumuşak tereyağı kıvamında oluyor zaten unu azar azar atıyorum ben kıvamını ayarlayana kadar önden 1 su bardağı koy sen sonra yoğururken birer yemek kaşığı eklersin yavaş yavaş bitanemm,anlatabildim umarım:26:
bir tepsi oluo canımm sen direk 3.5 su bardağını boca etme yavaş yavaş koyy belli olmaz beli senin 3 bardakta olurr benim bardaklarım küçümsü azcıkk okeytooo
bu arada yasakım ın hastalığı ne? karabiber nereye niye gitti? başka bi değişiklik yeni haber var mı?
Canımmm yasağımın pıhtılaşma sorunu var onun tedavisini görüyor onun için gitti doktora..
Karabiberimizinde özel sorunları varmış o yüzden giremeyecekmiş ama o bizi bırakmaz yasağımın dediği gibi alıştı o bize bizsiz yapamaz..
Başka değişik haber düşünüyorum ama aklıma gelmiyor hayatım ya bide benim yarın bat hayırlısı bakalım sabah eşimi uğurlarken çok az kasıklarımda ağrı oldu dahada bişey yok hayırlısı bakalım umarım bende yarın güzel haberlerle gelirim buraya
inşallahh hancekimm yawww sende yarınn böle mutlulukla gelsen dünyalar benim olcakkk
Rabbim dualarımızı duysun inş...
inşallahh hancekimm yawww sende yarınn böle mutlulukla gelsen dünyalar benim olcakkk
Rabbim dualarımızı duysun inş...
Mersah yorgun.... cok calistim aksam ondan mi acabaolsunnn canım arada olcak okada geçikmelerrr
Canımmm yasağımın pıhtılaşma sorunu var onun tedavisini görüyor onun için gitti doktora..
Karabiberimizinde özel sorunları varmış o yüzden giremeyecekmiş ama o bizi bırakmaz yasağımın dediği gibi alıştı o bize bizsiz yapamaz..
Başka değişik haber düşünüyorum ama aklıma gelmiyor hayatım ya bide benim yarın bat hayırlısı bakalım sabah eşimi uğurlarken çok az kasıklarımda ağrı oldu dahada bişey yok hayırlısı bakalım umarım bende yarın güzel haberlerle gelirim buraya
Mersah yorgun.... cok calistim aksam ondan mi acaba
Hancegim sende bize bi supriz yap sirayla gelsin guzel haberler.
Mersah yorgun.... cok calistim aksam ondan mi acaba
Hancegim sende bize bi supriz yap sirayla gelsin guzel haberler.
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?