Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yook bence sönmedi canım ama ben zaten yassı bi şekil vermiştim ondann da olabilir. üzerini örtmemem gerekiyorsa örtmem tabiki yanlış mı yaptım ki ben

olsun canımm bende 20 dakka pişiriodumm çıkarında kendisi iyice pişiomuşşş
bende diodum nie böle srte oluo meğer çok pişiriomuşumm
tabe yapa yapa öğrencesss

yook bence sönmedi canım ama ben zaten yassı bi şekil vermiştim ondann da olabilir. üzerini örtmemem gerekiyorsa örtmem tabiki yanlış mı yaptım ki ben

Bence örtme üzerini sıcakken hani söner ve hanmur gibi olur çünkü üzerini örtünce o sıcaklıkla terler kurabiyeler bilemiyorum.Yediğinde un kurabiyesi gibi olmuşmuydu ağzında dağılmışmıydı bitanemm??Eğer öyle olduysa hani ağzında dağıldıysa problem yok Çünkü ben hiç yapmadım öyle dahada sönmesinler yumuşamasınlar diye

sagol cnm iyi dileklerin için inşallah Allah yardımcımız olsunnn .....

kaç dakka tutuosun bitanemm fırında bende fanda çalıştıorum ama 2o dakka tutuorummm :26::26::26::26:
nekadar tutmalı aydınlar loww bizii

Dakika olarak bakmadım meleğim hiç sadece kabarıp üzerleri çatlar çatlamaz alıyorum fırından sende öyle yap.Karışım kabını yıkayana kadar oluyor zaten sen de 5 dakika ben diyeyim 7-8 dakika

Dakika olarak bakmadım meleğim hiç sadece kabarıp üzerleri çatlar çatlamaz alıyorum fırından sende öyle yap.Karışım kabını yıkayana kadar oluyor zaten sen de 5 dakika ben diyeyim 7-8 dakika

ülemii okada az yane :26::26::26::26::26:
tamam hancekim cuma sabahtan bende yapcamm senin değin gibi

kızlar yemeğe iniyorum izninizle...

bu arada yasakım ın hastalığı ne? karabiber nereye niye gitti? başka bi değişiklik yeni haber var mı?

Canımmm yasağımın pıhtılaşma sorunu var onun tedavisini görüyor onun için gitti doktora..
Karabiberimizinde özel sorunları varmış o yüzden giremeyecekmiş ama o bizi bırakmaz yasağımın dediği gibi alıştı o bize bizsiz yapamaz..
Başka değişik haber düşünüyorum ama aklıma gelmiyor hayatım ya bide benim yarın bat hayırlısı bakalım sabah eşimi uğurlarken çok az kasıklarımda ağrı oldu dahada bişey yok hayırlısı bakalım umarım bende yarın güzel haberlerle gelirim buraya

tamam canım anlaşıldı ben yavaş yavaş bakarım artıkın hiç yapmadık da değil yahu anladm demek istediğim kıvamı ben

bir tepsi oluo canımm sen direk 3.5 su bardağını boca etme yavaş yavaş koyy belli olmaz beli senin 3 bardakta olurr benim bardaklarım küçümsü azcıkk okeytooo

ok canım mesele yok ayarlarım ben resmini gönderemem ama yaparım ilk fırsatta

bu arada yasakım ın hastalığı ne? karabiber nereye niye gitti? başka bi değişiklik yeni haber var mı?

karabiber özel nedenlerden giremiyomuş canım, yasağında kontrolleri vardı sanırım ona gitmişti canım başka bi haber varsa benm de haberim yok :44::44::44::44::44:

canım ysakaımmm kontrollere gitti romantizma vs varmı düşüklerin sebebi ne diee inş.. ii sonuçlar alcakk...
karabiberimmm güzell kardeşimdee özel sebelerden solygı giremceyecğim demiş yasakıma msj atmış özeldenn
içimizi acıttı yokluğu inş tez vakkite gelirrr

bu arada afiye olsunn canımm yiii sen bol bol

inşallahh hancekimm yawww sende yarınn böle mutlulukla gelsen dünyalar benim olcakkk
Rabbim dualarımızı duysun inş...

olsunnn canım arada olcak okada geçikmelerrr
Mersah yorgun.... cok calistim aksam ondan mi acaba

Hancegim sende bize bi supriz yap sirayla gelsin guzel haberler.

Mersah yorgun.... cok calistim aksam ondan mi acaba

Hancegim sende bize bi supriz yap sirayla gelsin guzel haberler.

Çok yorma bitanemm kendinii canım benimmm

İnşallah bitanemm yaa o kadar çok isterimki sizleride mutlu etmeyi ve aynı şekilde sizlerden gelen haberlerle mutlu olmayı Allahım hayırlısını versin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…