- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.661
Aglasin verme yoksa seni sömürü r bi yıl daha.bence açlıktan değil. Emzik niyetine kullanıyor.sadece bi iki kere emzirme başka isterse verme.Biberon almio nasil olacak o . Ucuna biber mi sursem
Benim vücuduma bi baksan hep Dış izi
Gece kucamda yatiyodu kafayı kaldırdı can damarimdan bi isirdi
Neye ugradigimi sasirdim
Aglasin verme yoksa seni sömürü r bi yıl daha.bence açlıktan değil. Emzik niyetine kullanıyor.sadece bi iki kere emzirme başka isterse verme.
Cimcimem eymende bağırma varmı. Ağlama değil yani
Emir bağırıyor yaw
Yaw emiyo tamamda emzik gibi çekiyor. Çünkü bi bebek ge ce sürekli acikmazki. Sanada yazık. Dahada birakmaz. .Mahmutta kizio aliskanlik bundaki dio ama öyle keyfi yapmio baya emio guzelce tamam bugunden itibaren sınırlamaya başlıyorum
Iste bizim sorun apartman olması. Alt komşu herife uyuyamiyoz demiş. Bizde çocuk yetistirdik ama sizinki sürekli bağırıyor gürültü yapıyo demiş. Ah emir bide gece 1 kadar oynuyo bağırıyor ne bulursa fırlatıyor kizsakta anlamıyorEymende bagrio .babasi sinir oluyorrrr mahmut snir oldukca iyce bagrio anasi gilikli anasi gbi inat dio
Iste bizim sorun apartman olması. Alt komşu herife uyuyamiyoz demiş. Bizde çocuk yetistirdik ama sizinki sürekli bağırıyor gürültü yapıyo demiş. Ah emir bide gece 1 kadar oynuyo bağırıyor ne bulursa fırlatıyor kizsakta anlamıyor
Yaw emiyo tamamda emzik gibi çekiyor. Çünkü bi bebek ge ce sürekli acikmazki. Sanada yazık. Dahada birakmaz. .
Iki kere ne emzir ama çok isterse verme bencePeki ağladın da vermeyim mi ?
Iki kere ne emzir ama çok isterse verme bence
Öyle oluyo cimcimem bende yapmayı çok severdimZevk almaya başladım birseyler ortaya cikartmaya basladigimda cok sukur elimin lezzetide iyi
Kaynim tanzanyada depo aciyorlar o yüzden 10 gündür ordaydi
Habibtem hosgeldin
Sabah misafir geldi...Hava guzel deyip bi pazara cikim dedim efede belki arabada uyur dedimmciktik az dolastik hava kapandı yağmur atmaya basladi kostur kostur eve geldik.. Beyfendi hala ....uyuyacak .. Cok yoruldumm
Hastalandı teyzesi.burnu akiyo.bisey yemiyo icmiyo.ateside cikiyodu şükür bugün hiç çıkmadı. Yine Dr goturecem iki saat sonraHoşbuldum habibtemm nasılsın,emirimin nesi var?Gripmi oldu soğuklarda
Habibtem bide sen girse ne yarışmayaÖyle oluyo cimcimem bende yapmayı çok severdimlezzetli olup olmadığını bilmeden çevremdekiler beğendikçe insana dahada bir şevk geliyor zevkle yapıyorsun beğenildikçe.Eee bide elinde lezzetliymiş kuzzum kim tutar seni maşallah
Hancekimm benide tanimadin miiHoşbuldum habibtemm nasılsın,emirimin nesi var?Gripmi oldu soğuklarda
Kurabiye tarif imii oysa benimki güzel olmustuHancekimm benide tanimadin miigerci cok karsilasmadik ama senin pudingli tarifi bi buldum yaptimda hanimeller gibi yayildi olmadi he ben hicran4242
Hastalandı teyzesi.burnu akiyo.bisey yemiyo icmiyo.ateside cikiyodu şükür bugün hiç çıkmadı. Yine Dr goturecem iki saat sonra
Aaaah habibtemm aaah eve gidişimi bi görsen yemekti bulaşıktı çamaşırdı ütüydü derken el işimi b,le hiç alamıyorum elime eşim ne zamandır revani istiyo duşun yapması en kolay sey bugün yapıcam inşallah saat 8 de eve girebilirsem inşallahHabibtem bide sen girse ne yarışmaya
Marifetlisin bilirim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?