Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aglasin verme yoksa seni sömürü r bi yıl daha.bence açlıktan değil. Emzik niyetine kullanıyor.sadece bi iki kere emzirme başka isterse verme.

Mahmutta kizio aliskanlik bundaki dio ama öyle keyfi yapmio baya emio guzelce tamam bugunden itibaren sınırlamaya başlıyorum

Mahmutta kizio aliskanlik bundaki dio ama öyle keyfi yapmio baya emio guzelce tamam bugunden itibaren sınırlamaya başlıyorum
Yaw emiyo tamamda emzik gibi çekiyor. Çünkü bi bebek ge ce sürekli acikmazki. Sanada yazık. Dahada birakmaz. .

Eymende bagrio . babasi sinir oluyorrrr mahmut snir oldukca iyce bagrio anasi gilikli anasi gbi inat dio
Iste bizim sorun apartman olması. Alt komşu herife uyuyamiyoz demiş. Bizde çocuk yetistirdik ama sizinki sürekli bağırıyor gürültü yapıyo demiş. Ah emir bide gece 1 kadar oynuyo bağırıyor ne bulursa fırlatıyor kizsakta anlamıyor

Alalala cok rahatsix oluosa gitsin mustakil ev bulsun ona otursun
Onlariinda depenizde matkap calistrdigiçocuklarının kalkidgni ben hhatrliorm daha

Zevk almaya başladım birseyler ortaya cikartmaya basladigimda cok sukur elimin lezzetide iyi

Kaynim tanzanyada depo aciyorlar o yüzden 10 gündür ordaydi
Öyle oluyo cimcimem bende yapmayı çok severdim lezzetli olup olmadığını bilmeden çevremdekiler beğendikçe insana dahada bir şevk geliyor zevkle yapıyorsun beğenildikçe.Eee bide elinde lezzetliymiş kuzzum kim tutar seni maşallah

Habibtem bide sen girse ne yarışmaya

Marifetlisin bilirim seni

Hastalandı teyzesi.burnu akiyo.bisey yemiyo icmiyo.ateside cikiyodu şükür bugün hiç çıkmadı. Yine Dr goturecem iki saat sonra

Kıyamam kuzuma,hemen iyileşir inşallah habibtem limon yemeyi seviyorsa dilim dilim kes ver eline kemirsin benim yiğenim küçükken anlamazdı verirdik eline elma yer gibi yerdiEmirde sever belki c vitaminide iyi gelir naçizane fikrim

Habibtem bide sen girse ne yarışmaya

Marifetlisin bilirim seni
Aaaah habibtemm aaah eve gidişimi bi görsen yemekti bulaşıktı çamaşırdı ütüydü derken el işimi b,le hiç alamıyorum elime eşim ne zamandır revani istiyo duşun yapması en kolay sey bugün yapıcam inşallah saat 8 de eve girebilirsem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…