Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hancekimm benide tanimadin mii gerci cok karsilasmadik ama senin pudingli tarifi bi buldum yaptimda hanimeller gibi yayildi olmadi he ben hicran4242

Anam hepinizde nickinizi değiştirdinizmi naptınız ayy
Neden olmadıki hicranım nasıl yaptın bi anlatıver ben hemen düzelteyim eğer bi yerde yanlışlık yaptıysan

Bende çok sık yaparım onu kahvenin yanına herdaim hazır kıta durur yani yapımıda pişmeside çok kolay ama hicranım cokmu yumuşak tuttunki hamurunu ondanmı yayıldıki
Bence bi eksiklik var benimki de güzel olmustu

Icranim yarışmaya girçekte habibtem hazırlık yapiy

Anam hepinizde nickinizi değiştirdinizmi naptınız ayy
Neden olmadıki hicranım nasıl yaptın bi anlatıver ben hemen düzelteyim eğer bi yerde yanlışlık yaptıysan
Hep degistirdiler habibtem bi ben orjinal kaldım. Melekim de değiştirdi 181 attı popodan

Oda doru 8 Mi cok gec

Aslı nda limonu sever verim bari

Bence bi eksiklik var benimki de güzel olmustu

Icranim yarışmaya girçekte habibtem hazırlık yapiy

Oww tamam o zaman hicranım sen nasıl yaptığını bana bi yazıver kuzum düzeltelim hemen bununla katıl yarışmaya hem yapılışı kolay hem pişirme süresi çok kısa kolay olur senin içinde

Hep degistirdiler habibtem bi ben orjinal kaldım. Melekim de değiştirdi 181 attı popodan

Aaaa melekimi hatırladım ben direkt 118 varmıydı yokmuydu hatırlamıyom bile bak melekim orijinal gibi kalmiş ama hicranım hepsini değiştirip efecikim yapmış karabiberim tamamen farklı yasakın cimcimesi topikde ona devrolmuş sanırım

More hiç gelmiyo habibtem ilk sayfa güncellenmesi gerekti. Yeni gelen kızlar bat listesi ne istiyordu. .cimcime ben yaparım dedi.yonetimde cimcimeye devretti. .çok ilgileniyo saolsun hiç bos bırakmıyor topigi. Biz bile bazen giremiyoz o yine geliyo bebeği olduğu halde.

Oww tamam o zaman hicranım sen nasıl yaptığını bana bi yazıver kuzum düzeltelim hemen bununla katıl yarışmaya hem yapılışı kolay hem pişirme süresi çok kısa kolay olur senin içinde
Yarışma kategorisi şimdi kurabiye ydi. Ona cimcime katıldı. Icranim simdikine katilcek. Kategori belirlensin diye bekliyo

Bende bebişde yok gelemiyom evdeyken evin işi şimdide işten evin işi bitmiyor karışıp kalıyom bazenAllaha şükür eşim çok yardımcıda çok sıkmıyor hoş 2 akşamda bir ben evi süpürelim diyince çemkiriyo

Bugün maalesef büle normalde 6 gibi çıkıyoruz ama bugün bi patlama var bilemedik maşallah hep böyle olsun tabisisağolsun eve gidince eşim yapıyo yemeği ben duştan çıkana kadar
O masa lah ömrüne habibtem

Marifetli koca bole günde iiiii oluyo

Ama sen yoğun çalışıyorsun normal

Sana kiyamaz esin

Habibtem whatsap grubu buyudumu

Yine öyle aktif yaziyomusunuz

Yetisemedim hızınız a

Ama sen yoğun çalışıyorsun normal

Sana kiyamaz esin

Habibtem whatsap grubu buyudumu

Yine öyle aktif yaziyomusunuz

Yetisemedim hızınız a

Vallahi ben yetişemedim hızlarına ayrıldım habibtem gruptan 2 gün falan sonra maşallah döktürüyorlar kızlar uzun süre telefonu elime alamıyorum mesela bi bakıyorum 600 küsur olmuş okuyamıyorumda konu kaçıyo falan tek tek yazışıyoruz diğer kızlar duruyomu bilmiyorum habibtemm

Kesinlikle habibtemm Allah razı olsun ondan gerçekten böyle günlerde çok yardımcı oluyor bana
Yaw siz varya Rabbim nazarlardan saklasin Bi elmanın yarısı gibisiniz

Herşeyle uyuyosunuz

Kavgada olmaz sizin evde maşallah

Ender ciftlerdensiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…