- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #131.681
Hancekimm benide tanimadin miigerci cok karsilasmadik ama senin pudingli tarifi bi buldum yaptimda hanimeller gibi yayildi olmadi he ben hicran4242
Kurabiye tarif imii oysa benimki güzel olmustu
Bence bi eksiklik var benimki de güzel olmustuBende çok sık yaparım onu kahvenin yanına herdaim hazır kıta durur yani yapımıda pişmeside çok kolay ama hicranım cokmu yumuşak tuttunki hamurunu ondanmı yayıldıki
Hep degistirdiler habibtem bi ben orjinal kaldım. Melekim de değiştirdi 181 attı popodanAnam hepinizde nickinizi değiştirdinizmi naptınız ayy
Neden olmadıki hicranım nasıl yaptın bi anlatıver ben hemen düzelteyim eğer bi yerde yanlışlık yaptıysan
Oda doruKıyamam kuzuma,hemen iyileşir inşallah habibtem limon yemeyi seviyorsa dilim dilim kes ver eline kemirsin benim yiğenim küçükken anlamazdı verirdik eline elma yer gibi yerdiEmirde sever belki c vitaminide iyi gelir naçizane fikrim
Aaaah habibtemm aaah eve gidişimi bi görsen yemekti bulaşıktı çamaşırdı ütüydü derken el işimi b,le hiç alamıyorum elime eşim ne zamandır revani istiyo duşun yapması en kolay sey bugün yapıcam inşallah saat 8 de eve girebilirsem inşallah
Aslı nda limonu sever verim bariKıyamam kuzuma,hemen iyileşir inşallah habibtem limon yemeyi seviyorsa dilim dilim kes ver eline kemirsin benim yiğenim küçükken anlamazdı verirdik eline elma yer gibi yerdiEmirde sever belki c vitaminide iyi gelir naçizane fikrim
Aaaah habibtemm aaah eve gidişimi bi görsen yemekti bulaşıktı çamaşırdı ütüydü derken el işimi b,le hiç alamıyorum elime eşim ne zamandır revani istiyo duşun yapması en kolay sey bugün yapıcam inşallah saat 8 de eve girebilirsem inşallah
Bence bi eksiklik var benimki de güzel olmustu
Icranim yarışmaya girçekte habibtem hazırlık yapiy
Oda doru8 Mi cok gec
Hep degistirdiler habibtem bi ben orjinal kaldım. Melekim de değiştirdi 181 attı popodan
More hiç gelmiyo habibtem ilk sayfa güncellenmesi gerekti. Yeni gelen kızlar bat listesi ne istiyordu. .cimcime ben yaparım dedi.yonetimde cimcimeye devretti. .çok ilgileniyo saolsun hiç bos bırakmıyor topigi. Biz bile bazen giremiyoz o yine geliyo bebeği olduğu halde.Aaaa melekimi hatırladım ben direkt 118 varmıydı yokmuydu hatırlamıyom bile bak melekim orijinal gibi kalmiş ama hicranım hepsini değiştirip efecikim yapmış karabiberim tamamen farklı yasakın cimcimesi topikde ona devrolmuş sanırım
Yarışma kategorisi şimdi kurabiye ydi. Ona cimcime katıldı. Icranim simdikine katilcek. Kategori belirlensin diye bekliyoOww tamam o zaman hicranım sen nasıl yaptığını bana bi yazıver kuzum düzeltelim hemen bununla katıl yarışmaya hem yapılışı kolay hem pişirme süresi çok kısa kolay olur senin içinde
More hiç gelmiyo habibtem ilk sayfa güncellenmesi gerekti. Yeni gelen kızlar bat listesi ne istiyordu. .cimcime ben yaparım dedi.yonetimde cimcimeye devretti. .çok ilgileniyo saolsun hiç bos bırakmıyor topigi. Biz bile bazen giremiyoz o yine geliyo bebeği olduğu halde.
Yarışma kategorisi şimdi kurabiye ydi. Ona cimcime katıldı. Icranim simdikine katilcek. Kategori belirlensin diye bekliyo
O masa lah ömrüne habibtemBugün maalesef büle normalde 6 gibi çıkıyoruz ama bugün bi patlama var bilemedik maşallah hep böyle olsun tabisisağolsun eve gidince eşim yapıyo yemeği ben duştan çıkana kadar
Kurabiye yarışması bitti çünkü. ..Eeee oda kurabiye işte neden başka katagori bekliyoki kolaycacık yapardı miss
Kesinlikle habibtemm Allah razı olsun ondan gerçekten böyle günlerde çok yardımcı oluyor banaO masa lah ömrüne habibtem
Marifetli koca bole günde iiiii oluyo
Ama sen yoğun çalışıyorsun normalBende bebişde yok gelemiyom evdeyken evin işi şimdide işten evin işi bitmiyor karışıp kalıyom bazenAllaha şükür eşim çok yardımcıda çok sıkmıyor hoş 2 akşamda bir ben evi süpürelim diyince çemkiriyo
Ağlayan keki tavsiye ederim o zaman şiddetle hem kolay hem alabildiğine lezzetli mmmmm olsaa yeseeemKurabiye yarışması bitti çünkü. ..galiba tatlı olacak bundan sonra
Ama sen yoğun çalışıyorsun normal
Sana kiyamaz esin
Habibtem whatsap grubu buyudumu
Yine öyle aktif yaziyomusunuz
Yetisemedim hızınız a
Yaw siz varya Rabbim nazarlardan saklasin Bi elmanın yarısı gibisinizKesinlikle habibtemm Allah razı olsun ondan gerçekten böyle günlerde çok yardımcı oluyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?