Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla quzum o ara 5 dk bır fırsat buldum hemen sana aattım çıkdım zaten onlada daha yenı bıraz rahatladı kafam Gene qıremıycem zamanlar olabılır. şimdilik sıkıntıları kapattık ama qene patlak verecek qbı ondan . BEN SIZI BIRAKMAM GUZUM SADECE 2 3 GUN YADA EN FAZLA 2 HAFTA yalz bırakırım ondada benım aıle meselelerınden dolayı onun harıcınde bırakmam sızı cimcimesz :)

hancekim quzum sen nasıl oldun ?en son bırakdıqımda hastaydın ıısındır ıns smdı

insallah sikintilar hic patlak vermez birdaha seni bizden ayirmazz

:) o kadar cok sevmısım benı demekkı ıcıne doqmus :)))
kuzum aılede bıraz sıkıntı var onları duzeltcem dıye uqrasıyorum
sarma mı hıc habber qelmedı karqodan marqodan ama evdeydımde buqun hep
iyim cok sukur
sık sık wc cıkma el ayak üşümesi ve deli qibi açıkma hissayatlarım haricinde ıyım sukurler

kiscelerimm teldeyimmmm :102::102::102::102::102: bi cikim yine gelirimm konusma uzun sürecek gibi

aman canım sen işlerini düzetl ara bize iim canlar de de başka şey istemeyizzz
inş. kuzucuğunca senledirdee herşey onunla düzelirrr

hayır hayırrr benımmm kusummmm hıphızlı ucuyorrr bendeeee cabucanak gelıyorrr annesıneee yavas olmasın yaaaaaa daha nekadan beklıcemmmm bennnnn

hemen üüzüülme edoşummm beawwww avatarın yavaşş bebişin hızlı gelsin inşallahhhh

Allah iyilik versin bitanemmm,hayırlısıyla bide bize hamiş haberlerini verirsen 4 gün sonra ooooooh süpper olacak belirtileri tam yaşıyorsun çünkü..Gönderemedimki bitanemmm arayamadımda şimdi ne sorunun olduğunuda bilmiyorum ararım eşin açar problem olur diye evde olur olmadığınıda bilmediğim için veremedim kargoya evdeysen o zaman yarın sabahtan veriyorum kargoya,şimdi pişiripmi göndereyim buzlu olarakmı göndereyim sen pişirirmisin???

aman canım sen işlerini düzetl ara bize iim canlar de de başka şey istemeyizzz
inş. kuzucuğunca senledirdee herşey onunla düzelirrr

tamam nazım . inş ya bırde hamişler size soruyorum sırtınızda kaşınma oluyormuydu ya dünden beri sırtımda bır kasınma var anlamadıqım

inş yasakım çunku hıc bırsey ıyıye qıtmıyor . bir an öncede su hamılelık haberım cıksa hersey dahada duzene qrecek ıns son 4

inşallahhh cankuşumm inşallahhhh
inşallahh herşey düzene girer rabbiimm o güzel yüsünü güldürsün inş..

guzum hanqısınde bozulmazsa öle qonder .
düşünceli ablam benım ya :)yerım senı

tamam nazım . inş ya bırde hamişler size soruyorum sırtınızda kaşınma oluyormuydu ya dünden beri sırtımda bır kasınma var anlamadıqım

ilkes duydumm valla bitanemmm benim sırtım ağrıodu ama kaşındığını hatırlayamadım

ilkes duydumm valla bitanemmm benim sırtım ağrıodu ama kaşındığını hatırlayamadım

bende anlamadım ben sırtımın kaşındıqını hıc bılmem ama dünden beri mahmuta kaşıttıra kaşıttıra bı hoş oldum

EDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMM ŞAÇLARINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AKLIMDAN ÇIKMIYOR YAHU YAAAAAAA

inş nazım hepicimizinnnnnnnnnnnn

yaww bide benimm bacaklrım falan çok ağrıodu böle kalcalarımm felann :26::26::26::26:
ama herkesde farklı olabilir belirtilerr canımmm
hayılrlısı olsun inşallahhh

guzum hanqısınde bozulmazsa öle qonder .
düşünceli ablam benım ya :)yerım senı

Buzdolabı poşetine koyup sıkıca bağlayıp attım buzluğa dondurdum hepsini,istersen öyle göndereyim bozulmaz o şekilde ama geldiği gibi pişirmen lazım tekrar atma buzluğa..3-4 paket yeterlimi bitanemmm???Bana yetmez o kadar dersen sararım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…