- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.301
cimcimeem biliyorum azcik biseyleri ama bidaha söyle de kizlar bi süre giremeyebilirimm ama yine burda olacam kafam rahatlayinca deve bizi üzme.. biz napaz sensiz senin mesajini söyleyince tüm kizlar sok oldu nasil üzüldüler bi bilsen hep bana sordular niye diye bende vala bilmiyorum cimcimem sadece 1 tane özel mesaj atmis dedimm.
Hoşbuldumm habibtemmmmm nassın??Gelmiş bizim cimcime
yaw avatarlariniz birbirinden neka farkli ipekiminki hizli ucuyo edamki yavas ucuyo
valla quzum o ara 5 dk bır fırsat buldum hemen sana aattım çıkdım zaten onlada daha yenı bıraz rahatladı kafam Gene qıremıycem zamanlar olabılır. şimdilik sıkıntıları kapattık ama qene patlak verecek qbı ondan . BEN SIZI BIRAKMAM GUZUM SADECE 2 3 GUN YADA EN FAZLA 2 HAFTA yalz bırakırım ondada benım aıle meselelerınden dolayı onun harıcınde bırakmam sızı cimcimesz :)
hancekim quzum sen nasıl oldun ?en son bırakdıqımda hastaydın ıısındır ıns smdı
Kız sen nerelerdesin Allah seni emi akşam üzeri içime doğduydu geleceğin diyemediydim kızlara:)))Söyle bakam nerelerdesin sen seni bekledim dün gelesinde sorayım diye şu sarmaları ama habibtemm gelemeyecekmiş bi süre diyince şaşırdım...İyisin dimi bitanemmm aslında senin yaptığın gibi saçlarından sürüklemek lazımya seni kıyamam
yaw avatarlariniz birbirinden neka farkli ipekiminki hizli ucuyo edamki yavas ucuyo
:) o kadar cok sevmısım benı demekkı ıcıne doqmus :)))
kuzum aılede bıraz sıkıntı var onları duzeltcem dıye uqrasıyorum
sarma mı hıc habber qelmedı karqodan marqodan ama evdeydımde buqun hep
iyim cok sukur
sık sık wc cıkma el ayak üşümesi ve deli qibi açıkma hissayatlarım haricinde ıyım sukurler
hayır hayırrr benımmm kusummmm hıphızlı ucuyorrr bendeeee cabucanak gelıyorrr annesıneee yavas olmasın yaaaaaadaha nekadan beklıcemmmm bennnnn
insallah sikintilar hic patlak vermez birdaha seni bizden ayirmazz
kiscelerimm teldeyimmmm :102::102::102::102::102: bi cikim yine gelirimm konusma uzun sürecek gibi
:) o kadar cok sevmısım benı demekkı ıcıne doqmus :)))
kuzum aılede bıraz sıkıntı var onları duzeltcem dıye uqrasıyorum
sarma mı hıc habber qelmedı karqodan marqodan ama evdeydımde buqun hep
iyim cok sukur
sık sık wc cıkma el ayak üşümesi ve deli qibi açıkma hissayatlarım haricinde ıyım sukurler
aman canım sen işlerini düzetl ara bize iim canlar de de başka şey istemeyizzz
inş. kuzucuğunca senledirdee herşey onunla düzelirrr
inş yasakım çunku hıc bırsey ıyıye qıtmıyor . bir an öncede su hamılelık haberım cıksa hersey dahada duzene qrecek ıns son 4
Allah iyilik versin bitanemmm,hayırlısıyla bide bize hamiş haberlerini verirsen 4 gün sonra ooooooh süpper olacak belirtileri tam yaşıyorsun çünkü..Gönderemedimki bitanemmm arayamadımda şimdi ne sorunun olduğunuda bilmiyorum ararım eşin açar problem olur diye evde olur olmadığınıda bilmediğim için veremedim kargoya evdeysen o zaman yarın sabahtan veriyorum kargoya,şimdi pişiripmi göndereyim buzlu olarakmı göndereyim sen pişirirmisin???
tamam nazım . inş ya bırde hamişler size soruyorum sırtınızda kaşınma oluyormuydu ya dünden beri sırtımda bır kasınma var anlamadıqım
inşallahhh cankuşumm inşallahhhh
inşallahh herşey düzene girer rabbiimm o güzel yüsünü güldürsün inş..
ilkes duydumm valla bitanemmm benim sırtım ağrıodu ama kaşındığını hatırlayamadım
inş nazım hepicimizinnnnnnnnnnnn
guzum hanqısınde bozulmazsa öle qonder .
düşünceli ablam benım ya :)yerım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?