- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.281
hmmmmmmmm benım qüzel haberlerimi beklemıyon oyle mı nazım hemen lısteden cıkartılmısım unuttunuz sız benı hıhben qeldim kızlar allahdan uzun bır ayrılık olmadı kafaayı yıycekdık sızsızlıkden cok sukur kı qeldım artık
pazartesimmmmmmmmmmmmmmmmm cokkk sevındım inş sağ sağlım alırsın bebişini kucaqına sana demısdım hemen umıtsızlıqe kapılma dıye yaaaa
canımmçıtırımmmm okuyamazsın sandımmm giremicen sandımmm
mananemmm mananenmmmmmmm opcem ısdeee opcemmmm solmeseydınnn belkımde allah solettırrdıııinşallahhh kuuzmmm yaaaaa herkes hamıs kalırrrrr
hmmmmmmmm benım qüzel haberlerimi beklemıyon oyle mı nazım hemen lısteden cıkartılmısım unuttunuz sız benı hıhben qeldim kızlar allahdan uzun bır ayrılık olmadı kafaayı yıycekdık sızsızlıkden cok sukur kı qeldım artık
pazartesimmmmmmmmmmmmmmmmm cokkk sevındım inş sağ sağlım alırsın bebişini kucaqına sana demısdım hemen umıtsızlıqe kapılma dıye yaaaa
cimcimemmm sen bizi neden birakiyon durmadann
listede duan seni bekliyo ipekim üzerine aldi o dualar seninnn
biliyodum aam gelecegini cimcimeme bizi birakmaz dedikk
yok canım ben sana dımedım onu naz demıs ya sırayla senın zuhalın vs vs lerın hamiş haberlerını alırız dıye . ben yasakıma dedıydım quzum cunku ne ara qeleceqım bellı deqıl . su anlık qene qeldım bıraz sıkıntılar var o yuzden qıremeye bılırım qene sımdı fırsat buldum da koştum hemen burayaa
foto aldikk bilmiyorum ki ne zaman belli olurruyu uyuu vucut yorgun dusuyo enerji toplaman lazimm
hosbuldum canımHOŞGELDİN KARAbiberim...
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız sen benii kahretcenn nasıl üzüldükk biliiomusnnnnn
allaha şükür geldinnn seni unutmuyukkk canımmm bun umuzda tütünnn iyiki geldinnnn hoşş ggehldinnnnn
gel sarılcamm sanaaaaaa
Ben geldim canlarımmmm,laptobu alamadım ömrümün elinden yatırdım şimdik :)))
inşşallahhhhh eeddammmmm inşallahhhhhAllah büyüktür
geçen ay dedikti hatırınızdamı biz topikçe hamiş kalcaz diee nie olmasınn
zaten ben diorum "olmaz olmazz"
inşallahhh hepimizz mutluluktann uçcasss
inş.. sözüm va olurda hamiş kalırsan hamiş kalmak için arkadaşlarımıza dua okucasss
isteyene tabiiii okuruzz herkesinnn olsun Rabbim herkese versinnn
quzum bıraz problemler var o yuzden başım çok kalabalık qıremıyorum o yuzden . şu dk boşluk buldum koştur koştur qeldım hemn
tamam yasakım ıns okurum
yok bırakmam ya sizler bırakılırmısınız hiç
oyy kuzumm ben batları yakın diee dedimmm
yoksa seni unutumurumm ben seniii ben nasıll üsüldüü dünnnn
hosbuldum canım
quzum bılıyorum sızı uzduqumu ama problemler var işte benım sıkıntıları bılıyorsunuz şimdde boş zaman buldum hemen qeldım ozledım cok sevındım pazartesm hamıleymıs ıns son 4 qun snra benımkıde bellı olacak
quzum bıraz problemler var o yuzden başım çok kalabalık qıremıyorum o yuzden . şu dk boşluk buldum koştur koştur qeldım hemn
tamam yasakım ıns okurum
yok bırakmam ya sizler bırakılırmısınız hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?