Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

HOŞGELDİN KARAbiberim...

canımmçıtırımmmm okuyamazsın sandımmm giremicen sandımmm

yok canım ben sana dımedım onu naz demıs ya sırayla senın zuhalın vs vs lerın hamiş haberlerını alırız dıye . ben yasakıma dedıydım quzum cunku ne ara qeleceqım bellı deqıl . su anlık qene qeldım bıraz sıkıntılar var o yuzden qıremeye bılırım qene sımdı fırsat buldum da koştum hemen burayaa

mananemmm mananenmmmmmmm opcem ısdeee opcemmmm solmeseydınnn belkımde allah solettırrdııı inşallahhh kuuzmmm yaaaaa herkes hamıs kalırrrrr

inşşallahhhhh eeddammmmm inşallahhhhh Allah büyüktür
geçen ay dedikti hatırınızdamı biz topikçe hamiş kalcaz diee nie olmasınn
zaten ben diorum "olmaz olmazz"
inşallahhh hepimizz mutluluktann uçcasss
inş.. sözüm va olurda hamiş kalırsan hamiş kalmak için arkadaşlarımıza dua okucasss
isteyene tabiiii okuruzz herkesinnn olsun Rabbim herkese versinnn

Ben geldim canlarımmmm,laptobu alamadım ömrümün elinden yatırdım şimdik :)))

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız sen benii kahretcenn nasıl üzüldükk biliiomusnnnnn
allaha şükür geldinnn seni unutmuyukkk canımmm bun umuzda tütünnn iyiki geldinnnn hoşş ggehldinnnnn
gel sarılcamm sanaaaaaa

cimcimemmm sen bizi neden birakiyon durmadann

listede duan seni bekliyo ipekim üzerine aldi o dualar seninnn

biliyodum aam gelecegini cimcimeme bizi birakmaz dedikk

quzum bıraz problemler var o yuzden başım çok kalabalık qıremıyorum o yuzden . şu dk boşluk buldum koştur koştur qeldım hemn
tamam yasakım ıns okurum
yok bırakmam ya sizler bırakılırmısınız hiç

oyy kuzumm ben batları yakın diee dedimmm
yoksa seni unutumurumm ben seniii ben nasıll üsüldüü dünnnn

foto aldikk bilmiyorum ki ne zaman belli olurr uyu uyuu vucut yorgun dusuyo enerji toplaman lazimm

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin nasıl bir duygu bebişi görmek ben hiç göremedim görsem nasıl olrum ay hayali bile güzel bu günlerin tadını çıkar öpüyorum

HOŞGELDİN KARAbiberim...
hosbuldum canım

quzum bılıyorum sızı uzduqumu ama problemler var işte benım sıkıntıları bılıyorsunuz şimdde boş zaman buldum hemen qeldım ozledım cok sevındım pazartesm hamıleymıs ıns son 4 qun snra benımkıde bellı olacak

ilhannazmmmm ınsalllah hamıs kalırızdaaa ısteyen arkadaslarımızaaaa dualarımızz her sekılde her yonden okuruzz bıtanemmm yeterkiii hamiş kalalımmmmmmm

cimcimeem biliyorum azcik biseyleri ama bidaha söyle de kizlar bi süre giremeyebilirimm ama yine burda olacam kafam rahatlayinca de ve bizi üzme..biz napaz sensiz senin mesajini söyleyince tüm kizlar sok oldu nasil üzüldüler bi bilsen hep bana sordular niye diye bende vala bilmiyorum cimcimem sadece 1 tane özel mesaj atmis dedimm.

oyy kuzumm ben batları yakın diee dedimmm
yoksa seni unutumurumm ben seniii ben nasıll üsüldüü dünnnn

benım batta yakın tamam hıhhh
saka kuzum bılıyorum bılıyoru
bılıyorum quzum ama ınankı başım fena kalabalık qene qırememezlık yapabılırım . ama duaları okurum inş ben msj atarım kım lısteyı tutarsa

ooyy ben senii yerimde işte kmıyamam sonra naparızz sensiz dieee
canımm inşallah herşey düzelcek sen ii oldaa bize yeterrr
inş.. sende hamişsinirr bebemmm böle halayı çekcess senindeee

Kız sen nerelerdesin Allah seni emi akşam üzeri içime doğduydu geleceğin diyemediydim kızlara:)))Söyle bakam nerelerdesin sen seni bekledim dün gelesinde sorayım diye şu sarmaları ama habibtemm gelemeyecekmiş bi süre diyince şaşırdım...İyisin dimi bitanemmm aslında senin yaptığın gibi saçlarından sürüklemek lazımya seni kıyamam

yaw avatarlariniz birbirinden neka farkli ipekiminki hizli ucuyo edamki yavas ucuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…