- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.261
ben geldimm moreeee
napyonuzzzokudumm eskilerii öle geldimmm
kızz eedddamm sen hamişsin inş... belirtirlerin çokkk kuvvetlii inş... da öledirrr Allahımm sen dualarımı duy senn göbüşlermizi doldurr
inş. bu ay çokkk hamiş vercezz çooookkkk:124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:
bak bu idrar olayı gerçek haaa... sık sık geliyo bi de o kadar çok geliyo ki sanki saatlerce tutmuşsun gibi, tuvalete zor yetişiyorum okulda iki kat altta tuvalet kaçırcam bi gün kesin
ben okumadımmmm moreeeduu helee karamelim okudu ben yarın okucannn
yavrular hepinizi çoookkk öpüyroum kendinize iyi bakın emi benim gözler kapanıyo ...
gidip yatayım yarın görüşürüz inşallahhh....
hancek in haberini beklicem yarın, sonra sıra sıra hepinizinkini....
geçmiş olsun şimdiden canım... vallahi eşim daha ben bişey anlamadım bu işten kesin midir, yanlış anlaşılma olmasın falan diyip duruyo
gece zaten çok erken uykum geliyodu bu aralar demek hamileliktenmiş dü gecede erken den uyudum ama saat 4te bi açıldı gözlerim...rüyamda hep bu konularla alakalı şeyler görüyorum falan Allah sonumu hayır etsin...
herkese de bana da sağlıkla nasip etsin...
canımm yawwwww opecemmm senıııı gelll buyanaaaaaohhhh balkaymagımmmm agzınızdan bal damlıyoor sızınnn yaaa
ınsallah kuzucugumyaa ınsallah hamısımdırrr ınsallah topıgımız hamıs kaynarrr bu ayyyyy cok mutlu olurummmm ucarımmmmmm sevıncımdennnnn:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::121::121::121::118::118::119::119:
yavrular hepinizi çoookkk öpüyroum kendinize iyi bakın emi benim gözler kapanıyo ...
gidip yatayım yarın görüşürüz inşallahhh....
hancek in haberini beklicem yarın, sonra sıra sıra hepinizinkini....
Hayırlı olsun hamileliğinyeni mi kaç haftalık oldu benim adet öncesi hep idrar çok olur şimdi 1 hafta var içim içimi yiyo sık idrara çıkıyom başka da bi şey yok canım sendeki belirtiler neydi anlatabilir misin
ilhananzim okumadi daaha
ilhananzim okumadi daaha
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]3[/td]
[td]3[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41[/td]
[td]41[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
ilhanazzımın acıklaması (canım ağzına sağlık)
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
oyy utanıırmm loo hemen öpme hemenn duu yankalrımı şişirince daha tatlı olyoo öpmekk
inaşşallahh canımmm yarın hancekimindee güzell haberlerin alak sonra senin sonra xwz sonra zuhalimde yakın sanırımm ooohhh çok oynarıkk çokkkk
oyy utanıırmm loo hemen öpme hemenn duu yankalrımı şişirince daha tatlı olyoo öpmekk
inaşşallahh canımmm yarın hancekimindee güzell haberlerin alak sonra senin sonra xwz sonra zuhalimde yakın sanırımm ooohhh çok oynarıkk çokkkk
tamam ilhanazım yarın okursun bdaha değiştirmeyz o zaman ...
hmmmmmmmm benım qüzel haberlerimi beklemıyon oyle mı nazım hemen lısteden cıkartılmısım unuttunuz sız benı hıhben qeldim kızlar allahdan uzun bır ayrılık olmadı kafaayı yıycekdık sızsızlıkden cok sukur kı qeldım artık
pazartesimmmmmmmmmmmmmmmmm cokkk sevındım inş sağ sağlım alırsın bebişini kucaqına sana demısdım hemen umıtsızlıqe kapılma dıye yaaaa
hmmmmmmmm benım qüzel haberlerimi beklemıyon oyle mı nazım hemen lısteden cıkartılmısım unuttunuz sız benı hıhben qeldim kızlar allahdan uzun bır ayrılık olmadı kafaayı yıycekdık sızsızlıkden cok sukur kı qeldım artık
pazartesimmmmmmmmmmmmmmmmm cokkk sevındım inş sağ sağlım alırsın bebişini kucaqına sana demısdım hemen umıtsızlıqe kapılma dıye yaaaa
Edacım bu ay 2 Samsunludan ikisinede vurur inşallah yaaa.....benimde 8 inde bakalım :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?