- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.001
olsun arbim anladım benAyni msji kaç defa gondermisimnetim koptu gondermiyo sandim ard arda basinca gelmis kaç defa. Kusura bakmayin kizlar
Yanlış smile ben hiç yapmam sigara iceniTamam şimdi anlaştık söz demi demi
Efkarlandin mı yasakimYanlış smile ben hiç yapmam sigara iceni
Valla elim basmış yanlislikla
Bulutefem melekimi ii okuyapma sakın kan testini bekle tüp bebek yaptırdığında adet günün değişiyo adet gününe takılma
söz yapmıycam test gununu beklıycam ınşallah canımTamam şimdi anlaştık söz demi demi
Sen nasılsın melekim,konusamadik hicolsun arbim anladım ben
Valla afedin yanlışlıkla oldu hiç sevmediğim smileEfkarlandin mı yasakim
Bak şimdi sevdim seni..
ettim ama yaptırmadımçünkü yüreğim elvermedi o stresi yaşamaya
Bulutefem yapma boyle ya bebegin seninleyse uzme onu annesi test icinde cooook erken cokkızlar nasılsınız ıyısınızdır inşallah ben cok duyguslım bugun sureklı agladım sabah berı cok kokruyorum negatıf sonuc almaktan 4 kılomen tedavısı gormustum ve hep test gunlerınde negatıf sonuc aldıgım ıcın bukadar karamsarsım sanırım hıc bı blırtım felanda yok tutunmadılar dıye cok korkuyorum cok duygusal ve gergınım uzgunum....
beni görmek gözel değelmi
Hec mektebe gidiyo bizi unuttuSeni goremiyoz ki.melek anim
Sarki cigiriyim baruiii belkide gelireinizzzz oyyyy tombulummm tombulummmm yoldan geldimmm.yorgunummmmmmm
Cadını yirimKuzucuklarim.nasilsinizzzzzz gecmisi okuyamadimmm amaaa yazmissiniz yaaa okuyama kadr benim cadi da durmuyorrrrr neyseee herkescikler.iyimi.bakalimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?