Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

arkadaslar sonuçlarımı aldım ama doktor yok kim cevaplıcak 4 tüp kan aldılar bide idrar tam kan sayımı falan sonuclar elimde lakin cewap yok(

CAnım tahliller ne ile ilgiliydi........Laborantım ben ...Yardımcı olabilirim belki..

canımmmmmmmmm hancekimmmmmmmm hayırlısı olsun, inşallah kan testindede güzel sonuçlarla gelirsin bize.........

canım inşallah dediğin gibi olur hergün birimizin hamilelik haberini alırız burda,
ayyy böyle güzel haberleri duydukça ümitsizlik yok oluyor üzerimden, rabbim hepimizin yüzünü sırasıyla güldürecek inşallah...

Çooooookkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum caNIM.................ayy ne çok şey kaçırmışım ben.........
Pazartesim gelse de bi tebrik etsem..................

bu hafta çok güzel başladıkkk canım yaaww Allahım lkat ve kat versinnn inşallahhh

Son düzenleme:

inşallahhhhh gülümmm inşallahhhh
Rabbim büyüktür duyacak dularımızı inş..

Allah razı olsun bitanemmm,inşallah şu ortalığımı bi toparlayayım kahvaltımı yapayım inşallah çıkıcam...Az önce bardak kırdım gece wc ye girerken silverin kumunu döktüm:)))Sakarlıkta üzerime tanımıyorum dün ve bugün:))))

selam kızlar dünden beri çok akıntım var kasıklarımda ve belimde ağrı var adet sancısı gibi değil ama farklı sanki soğan suyu bittiğinden olabilirmi yoksa umutlanıyımmı

ListeDEki herkez bu ay böyle olucak bence...............
Dua edelim hepiniz mutlu hamişler olun....................

nazar olsunn hancekimmmm
kolay gelsinn bak sana dün ne dedim yalnız değilsindir belkim yavaş yap dedimm
artık diorum ki bak hancekimmm artık yalnız değilsinnn kendine ve mercimeğimize ii bakk

nazar olsunn hancekimmmm
kolay gelsinn bak sana dün ne dedim yalnız değilsindir belkim yavaş yap dedimm
artık diorum ki bak hancekimmm artık yalnız değilsinnn kendine ve mercimeğimize ii bakk
Dün ne kadar yavaş yaptım temizliği senin sayende:)))Ki ben o kadar yavaş iş yapamam ama yaptım dün bugünde elim ayağım tutmuyo heryeri mahvettim:)))Sağlık olsun temizlerim ben :))SEVİYORUM ULEN HEPİNİZİİİİ İYİKİ VARSINIZ CANLARIMMMMMMM

ListeDEki herkez bu ay böyle olucak bence...............
Dua edelim hepiniz mutlu hamişler olun....................

inşallahhhh rüyam inşallahhhhh
Allahım dularımızı duyar elbett
biizm gönlümüz güzel Allahım inş. bu ay hepimizn yüzünüze gülsünnn

bende seni hepicinizi ççççooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviorummm hancekimmmm
sizn mutlu haberlenrizzz herşeye bedelll
dikkat et bebem kendine sen üstten topla geçç :
keşke yakın olsakk yawww ben her gün gelirr yardım ederdimm

cankuşumm gel heleee gellll
hancekim hamişşşşşş

Oooww güzel nazım beniimmmm,ben sana kıyabilirmiyim bitanemmm,yavaş yavaş yaparım ben,keşke yakın olsaydık beraber yaşardık herşeyimizi kahve içmelere gelir giderdik ne güzel olurdu :)))Ama artık ben günde minnacık fincanla 1 tanecik içebilicem kahve sigara hiç içmedim bugün:)))Ama kahve gözümün önünden gitmiyo napcam beeen:44:

İnşallah seninde yakın zamanda duyucaz güzel haberlerini bitanemmm,tüm arkadaşların inşallahhh hep beraber halaylar çekeceğiz burada

canım kahveyi yok koyu olmamak şartı ile içebilirin 1-2 tane sorun yok ama sigaraaa sakın haa
inş. canımm bende vercemm haberii bigünn yasakımla beraberrrr kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…