- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.721
ne güzelll maşallahhAllah tamamına erdirsin inşallah
canım kahveyi yok koyu olmamak şartı ile içebilirin 1-2 tane sorun yok ama sigaraaasakın haa
inş. canımm bende vercemm haberii bigünn yasakımla beraberrrrkısmet
vayyy süper ya 3 hamiş birden oldu tebrik ederim hancekimmm
ilhanazım içinemi doğdu kız senin hancekimin hamiş olduğu
şu yeni hamişler belirtilerini neler yaptıklarını bi anlatsınlar yaa
Teşekkür ederim zikzakımmm Allah razı olsun..En yakın zamanda sizlerdende güzel haberleri bekliyoruz inşallah
İçiiimde gidiiim dimi ben kahvemi gözümün önünden gitmiyo kahveee:)))Ama yok içmedim içmemde sigara zaten içseydim dünden beri çok içerdim şu saate kadar en az 3-4 tane içmiş olmam lazımdı ama 1 tane bile içmedim içmemde rahat ol bitanemmm...Habibtemle senden ve edaaamdan en yakın zamanda duymak istiyorum ve diğer tüm arkadaşlardanda bekliyorum tabiki alınıp darılmasınlar sakın hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.Allahım göbişlerimizi ve kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
bilmiorumm kiiii zikzakımmm öle arada hiisedioorummm
kendim hamile olmadan öncede hissettimdii Allahımm güzel gönlümüze göre versin inş...
inşşş bizlerde vereceğizz güzel haberleriii
hancekkkkkkkkkkkkkkkk gercekten mi? cabuk öt bakalim hadiiii
inaşşallhhhh kuziii inşallahhhh moralim iiyi allaha şükürrrr
işte arada bölee gene ağlamalarım tutoo aklıma geldikçee ama dua ediorum Allhım hayırslı olsun diorummmtoparlıorum kendimii işte tek sıkıntım kimse ye belli etmemeye çalışmamak böle kendi içimden sıka sıkaa gene yemek yememeye başladımmm :26::26::26::26: ama buna şükür hiç olm assa ilk adetim etken oldu bakalım inş. Rabbimm tekrar dan yaşatır bu mutluluğuuu
bende ne hissediyon ilhanazımmmm
sımdı ole duygusal dalgalanma yasaman cok normal. hamıleykenn ve dogumdan sonraa o duygusallıgın sonu gelmıyorr nedensee cok hassas oluyorsunn hormonell..zor aglayan ben sımdı en ufak seyde salya sumukneysekı adetın erken olmus yavsyavas hersey yolunaa gırıcek tatlım ııdusunn ıı olsun
oyyy zikzakımmmmm kıyamannn hepicmiz kalcazzz gıııı
ben diorum sizeee hepimiz peşpeşe kalcass bak senin batta yakınnn
Allahım hayılrısını versinnn inşallahhhh
adetim 6 gün gecti ama kasık agrılarımdan baska hiçbi belirtim yok gecen ay da 3 gün gecmişti test yapcam ama korkuyorum hiç bu kadar gecikmezdi en fazla 3 gün işte bu ay tam 6 gündür gelen giden yk ama bir belirti de yok napayımm???? ..
oyyy zikzakımmmmm kıyamannn hepicmiz kalcazzz gıııı
ben diorum sizeee hepimiz peşpeşe kalcass bak senin batta yakınnn
Allahım hayılrısını versinnn inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?