Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

vayyy süper ya 3 hamiş birden oldu tebrik ederim hancekimmm

ilhanazım içinemi doğdu kız senin hancekimin hamiş olduğu

şu yeni hamişler belirtilerini neler yaptıklarını bi anlatsınlar yaa

canım kahveyi yok koyu olmamak şartı ile içebilirin 1-2 tane sorun yok ama sigaraaa sakın haa
inş. canımm bende vercemm haberii bigünn yasakımla beraberrrr kısmet

İçiiimde gidiiim dimi ben kahvemi gözümün önünden gitmiyo kahveee:)))Ama yok içmedim içmemde sigara zaten içseydim dünden beri çok içerdim şu saate kadar en az 3-4 tane içmiş olmam lazımdı ama 1 tane bile içmedim içmemde rahat ol bitanemmm...Habibtemle senden ve edaaamdan en yakın zamanda duymak istiyorum ve diğer tüm arkadaşlardanda bekliyorum tabiki alınıp darılmasınlar sakın hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.Allahım göbişlerimizi ve kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Teşekkür ederim zikzakımmm Allah razı olsun..En yakın zamanda sizlerdende güzel haberleri bekliyoruz inşallah

bilmiorumm kiiii zikzakımmm öle arada hiisedioorummm
kendim hamile olmadan öncede hissettimdii Allahımm güzel gönlümüze göre versin inş...
inşşş bizlerde vereceğizz güzel haberleriii

Teşekkür ederim zikzakımmm Allah razı olsun..En yakın zamanda sizlerdende güzel haberleri bekliyoruz inşallah

inşallah canım benim inşallah dua et bizim içinde olurmu belirtilerini neler yaptıgını söyle bizede lütfen

inşallah .... hancekimmm ama edaamdaa boş değillll
benim taa var bakaım ay sonu gelsin hele de kısmet malüm benim durumum farkıı
Ama Allahtan umut keslmezzz inş.. hepicimize versiinnn

hancekkkkkkkkkkkkkkkk gercekten mi? cabuk öt bakalim hadiiii

Ooooow miamoreeem hoşgeldinnn,benim bat bugündüya benim göğüs uçlarım çok kaşındı dün ara ara habibtemm dediki bende hamileyken çok kaşındıydı dedi,başka belirtim olmadı neyse bugün test yapacaktım normalde ama edaam,habibtemm ben daha fazla dayanamadık geceden yaptık testi ben yapmamla beraber testi salona taşıdım bi baktım tek çizgi tabii kötü oldum ağlamaya başladım tabiki kızlarda benimle beraber kötü oldular,ama sonra sakinleşince bi baktım ikinci çizgide var gibi hafif ondan sonra bizde film koptu zatenn bebeğim öyle işte birazdanda kan vermeye gideceğim

sımdı ole duygusal dalgalanma yasaman cok normal. hamıleykenn ve dogumdan sonraa o duygusallıgın sonu gelmıyorr nedensee cok hassas oluyorsunn hormonell..zor aglayan ben sımdı en ufak seyde salya sumuk neysekı adetın erken olmus yavsyavas hersey yolunaa gırıcek tatlım ııdusunn ıı olsun

bende ne hissediyon ilhanazımmmm

oyyy zikzakımmmmm kıyamannn hepicmiz kalcazzz gıııı
ben diorum sizeee hepimiz peşpeşe kalcass bak senin batta yakınnn
Allahım hayılrısını versinnn inşallahhhh

adetim 6 gün gecti ama kasık agrılarımdan baska hiçbi belirtim yok gecen ay da 3 gün gecmişti test yapcam ama korkuyorum hiç bu kadar gecikmezdi en fazla 3 gün işte bu ay tam 6 gündür gelen giden yk ama bir belirti de yok napayımm???? ..

inşallahhhh kuzum yaww
ama bende ii hisssediorum böle garip bi huuzr va içimden Allah hayırlra çıkarsınnn

yap güzelimm testini ne kaybedersinnn
hayırlsıı olsun inş...

oyyy zikzakımmmmm kıyamannn hepicmiz kalcazzz gıııı
ben diorum sizeee hepimiz peşpeşe kalcass bak senin batta yakınnn
Allahım hayılrısını versinnn inşallahhhh

benimde belirtilerim var bakalım 8 gün kaldı umudumu kesmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…