Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosgeldin meleğim istek parçam var

yaw ergelikte sivilcem çıkmadı düşün şimdi çıkıyo ama allahtan küçük :44:

örtmenm yawww keşkem bizde aynı anda kalıversek bana şimdi ümitlenmek bile lüksmü acaba :26::26::26::26::26: senin bat neydi quzum ??

ipekim neka cok mesaj sayin varmis toplamda 1033 1500 olunca 4 kalpcik tasiycann ha gayrett

:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99: yaw 4 ü belki görürm de 5 zor gibi

bunlarada bisey sorulmuyo heee uyuzlar evet okumustum bende oyle dusunuyorum bunlar gorse bile soylemez diyorum napalim beklicez su alttan muayenide biraksa artik ne guzel olur

ana hastanedeki alaman doktor bizi bozdu valla saniyolarki biz türkler hep erkek istiyoz gibi saniyolarr..kendi doktorumada soramadim acelen ne der diye...:18::18:hemen tepki gösteriyolarr onlar bizlerin sadece sagligini sormamizi istiyolarr..12. haftadan itibaren karindan yapar yani diger randevuda karindan bakar

Son düzenleme:

insallah yasakhayalimde bu doktorun hic karindan yapacak havasi yok sanada oylemi yapiyolar bilmiyorum ama tek o aletle baksa gam yemicem bide demir bi aletle aciyo fln sonra o yetmiyo bide parmak atiyo bende huylaniyorum dogal olarak

ipekim bu pek açıklayıcı olmadı
baktım ama göremedim

12 15 arası uzarsa 22 ye kadar yolu var ama normal şartlarda 12 zaten belirtiler başladı geliyo galiba kasıklarım arıyo arada

12 15 arası uzarsa 22 ye kadar yolu var ama normal şartlarda 12 zaten belirtiler başladı geliyo galiba kasıklarım arıyo arada

bak bizmkiler aynı zamana gelio yani ben de o zamanlarda hala adet olamasam bile doktor illa test istiyo tekrar kan yaptırcam neblym belki küçck bi iktimal ble varsa olur inşallah .. seninde inşallah belirtiler bebiş belirtileri olur da ikimiz de bakmışız kalmışısz yazarızz topiğee böleee bizmde pozitifff dieeeeeeeee

ipekim bu pek açıklayıcı olmadı
baktım ama göremedim

canım senin 1781 mesajın varmış ben gördüm, hakkımda die bi yer varya orda yazıyo

buldum cnm sağol arada karıştırmak lazım demekki benim çenede fena sayılmazmış kociş duymasın ispatlandı çok konuştuğun dicek

insallah yasakhayalimde bu doktorun hic karindan yapacak havasi yok sanada oylemi yapiyolar bilmiyorum ama tek o aletle baksa gam yemicem bide demir bi aletle aciyo fln sonra o yetmiyo bide parmak atiyo bende huylaniyorum dogal olarak

yok bence alttan bakmaz artikk..yaw demiri banda yapiyodu parmagi bi ara yapmisti sonra birakti

loorim ya doktor erkek olsaydi oyüzden ben kadindan utanmiyom, yaw kendimi teslim ediyommyaw vala iyi doktorun varmis ilgileniyo iyi muayene ediyo benimkide ayniydi ama bence parmakla yapmaz kesin karindan bakar artikinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…