Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

böle demedin di mi drum benle ilgilenmeyi bıraktı küstüm
fazla kafaya takmammak en guzeli tabiki ama olmuyo iste az kaldi bata ha gayret insallah guzel sonuclarini alicaz her ay yeni guzel haber almaya basladik

ya böle güzel haperler alınca peş peşe umutlandım bu ay beklemiyodum ama şimdi kızların heycanı bana geçti.

böle demedin di mi drum benle ilgilenmeyi bıraktı küstüm

ya böle güzel haperler alınca peş peşe umutlandım bu ay beklemiyodum ama şimdi kızların heycanı bana geçti.

kendinide sartlandirma mersahim sonucu sonucu olumsuz olunca cok kotu oluyo insan hayirilisini dile rabbim gonlune gore versin

evet ama takmamakta elde degil ki :26:

yasakhayalim bisey sorucam sana nisanda gidicem ya kontrole o zaman 13 haftralik oluyorum cinsiyetini soylemez dimi

yok loorim yaw benimki 15 haftalikti alamn doktor bizi bozmustu niye soruyosunuzki hem belli olmaz demisti.lorim söyleser bile ben inanmam yanilma ihtimali cok büyük en az bence 16 veya 17 haftalik olmali..yaw croiselleyi okumadinmi kiz beklerken yeni ögrendi oglu oldugunu.doktor 24 .haftada bile kiz demis bi kac hafta önce erkek oldugunu ögreniyo.. hem alman dotorlar cinsiyet konusunda biraz tutucular hemen söylemiyolar bencede daha hic sormayin

slm kızcelerim ben geldim
hosgeldin meleğim istek parçam var

yaw ergelikte sivilcem çıkmadı düşün şimdi çıkıyo ama allahtan küçük :44:

bunlarada bisey sorulmuyo heee uyuzlar evet okumustum bende oyle dusunuyorum bunlar gorse bile soylemez diyorum napalim beklicez su alttan muayenide biraksa artik ne guzel olur

mesaj sayısına nerden bakılıyordu

canım profilim kısmından altta görünüyo toplam kaç tane attığın :))))

arkadaşım profa gidydu kzı demişti doktor sonra odalar hazırlandı pembeye boyandı doğum oldu dr bebeği almış demiiiiiş aaaaa bu erkek

ya boyle caar car car konustuk iste

:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

ipekim neka cok mesaj sayin varmis toplamda 1033 1500 olunca 4 kalpcik tasiycann ha gayrett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…