- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.021
yok bence alttan bakmaz artikk..yaw demiri banda yapiyodu parmagi bi ara yapmisti sonra birakti
loorim ya doktor erkek olsaydi oyüzden ben kadindan utanmiyom, yaw kendimi teslim ediyommyaw vala iyi doktorun varmis ilgileniyo iyi muayene ediyo benimkide ayniydi ama bence parmakla yapmaz kesin karindan bakar artikinn
Sa kizlaaaaarr ben geldimmmm nasilsinizzzzzz iyisinizdir insallah
ayy erkek olsa ben utancimdan yerin dibine girerdim herhalde seninki yine insafliymis benimki her defasinda ayni seyleri yasiyorum bide kasiyorum kendi mecburen bana diyo frau dirennn bende gulmeye basliyorum
bak bizmkiler aynı zamana gelio yani ben de o zamanlarda hala adet olamasam bile doktor illa test istiyo tekrar kan yaptırcam neblym belki küçck bi iktimal ble varsa olur inşallah .. seninde inşallah belirtiler bebiş belirtileri olur da ikimiz de bakmışız kalmışısz yazarızz topiğee böleee bizmde pozitifff dieeeeeeeee
canım senin 1781 mesajın varmış ben gördüm, hakkımda die bi yer varya orda yazıyo
buldum cnm sağol arada karıştırmak lazım demekki benim çenede fena sayılmazmış kociş duymasın ispatlandı çok konuştuğun dicek
yok bence alttan bakmaz artikk..yaw demiri banda yapiyodu parmagi bi ara yapmisti sonra birakti
loorim ya doktor erkek olsaydi oyüzden ben kadindan utanmiyom, yaw kendimi teslim ediyommyaw vala iyi doktorun varmis ilgileniyo iyi muayene ediyo benimkide ayniydi ama bence parmakla yapmaz kesin karindan bakar artikinn
Sa kizlaaaaarr ben geldimmmm nasilsinizzzzzz iyisinizdir insallah
hosgeldin bebekimm naislsin bebis nasil
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
neka güldürdün beni yasak yawww biara yapydu sonra bıraktı die ammada gülüon yaw
bu birz acıklı mı oldu neörtmenim canım benm canım benm
seni ben pek çok pek çok severim
sen bir anaaaaaaa sen bir hamiiiiş
herşey oldun artık banaaaaaaaaa
yaw ilerde mecburen erkea bi doktora gidecektim aama simdik nasi olacakkk
frau direnmi diyooo
yasakhayalimm hava super yaa cikicam birazdan ormanda yuruyus yapiyim
yaw ilerde mecburen erkea bi doktora gidecektim aama simdik nasi olacakkk
frau direnmi diyooo
bu birz acıklı mı oldu ne
yaw yasağım senin neden memik die direttiğini anadım
saol bebekim noldu insalah yanlis smile kulanmissindir hayirdirrr:26::26::26:
IYIZZ cnm Allaha sukur sen nasilsin Hamislik nasil gidiyor insallah !!!
frau dirennn ne demek ??? anlaşılan komik bşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?