- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.441
AyniBende öyleyim ağlamaktan konuşamıyorum diyeceğim şeyi diyemiyorum halbuki çok güzel cevaplarım var gece yatmadan önce aklıma geliyo nedense
Benim gibi. İnsanların bizim hakkımızda ne düşündüğünü çok önemsiyoruz ondan oluyo hep canımHic bilmiyorum sonrada icim icimi yer söyle deseydim böyle deseydim
Diye
Seyyyy pisimmmİnsan bir iki yorum yapar hiç demiyosunuz bu kız dertli azcık konuşalım da iyi hissetsin
Aaa olemi belki okumus um dur konulariniBende sinirlendikçe konu açıyodum kilitleniyodu hep
Sus sus hep bahaneSeyyyy pisimmmmapisa dusmemek icin
Benim gibi. İnsanların bizim hakkımızda ne düşündüğünü çok önemsiyoruz ondan oluyo hep canım
Okuyun okuyun yazmayınAaa olemi belki okumus um dur konularini
Yaw bende hemen biri bişey desin tartisirim da ondan yazmiyomİnsan bir iki yorum yapar hiç demiyosunuz bu kız dertli azcık konuşalım da iyi hissetsin
Aynen canım ben artık takmıyorum ama güçlü durucam pasif görüyolar sonra iyi niyetinden böyle yaptı demiyolarKendimize zarar veriyoruz aslindaa
Kiz valla sabırlı biri degilimOkuyun okuyun yazmayınhiç mi vicdanınız sızlamadı
Sus sus hep bahane
Amma atarlısınız sizde heYaw bende hemen biri bişey desin tartisirim da ondan yazmiyom
Bura var şubat anasi topigi var gelmek zorundayım buralara
Bazen insanı çığırından çıkarıyolar cidden hak veriyorum sizeKiz valla sabırlı biri degilim
Bandan kurtulamam
Hiç sorma herifle hergün tartisirimAmma atarlısınız sizde he
Hele bazıları direkt tahrik ediyoBazen insanı çığırından çıkarıyolar cidden hak veriyorum size
Ordaki yazanlar yardim icin ne yazmio elestirmek yerin dibine sokmak alay etmek.girgir icin yaziolar daha cok o yuzden.polemige gerek yukOkuyun okuyun yazmayınhiç mi vicdanınız sızlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?