- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.481
Abartıyosa alttan alma canım sende sabır taşı değilsin ki ay ne desem bilemedimBen hep altan aliyorum zaten hep evdeyim canim ben altan aldikca o abartiyo ama napalimm ben hep susar aglarim hep böyleydim bir derdim olsa anlatamam
Özdeni ben döviyim nihali sen @yasakhayal'de nazlı hamaratı dövsünMelegim2502 'de nurellayı dövsün cins cins hareketler yapıyo
kızlar olmamıs bebegın cınsıyetı uzerıne arastırma yaptım kk da az
neler var yahu : p adetten hemen sonra olursa erkek, 5 ve 8 gün sonra olursa kızmıs
siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada gercekten çoğu erkek
kız konusunda yazan pek olmamıs tabı :=)
Ay evet onu ayakta gören var mı acaba hacı yatmaz gibi kadınBen nurellaya cook gülüyorumm kendini begenmis kadin ya :)))))
Abartıyosa alttan alma canım sende sabır taşı değilsin ki ay ne desem bilemedim
İyi canım abartılcak şeyler yoksa büyütme insan anasıyla babasıyla anlaşmıyo olur öyle şeyler aynı evdeAlistim galiba kiz susuyorum oda unutuyo sonra tbi bastan aliyoruz ben yine susuyorum yuvarlanippp gidiyoruz öyle :)))
Ay evet onu ayakta gören var mı acaba hacı yatmaz gibi kadın
Prim yapiolar buleÖzdeni ben döviyim nihali sen @yasakhayal'de nazlı hamaratı dövsünMelegim2502 'de nurellayı dövsün cins cins hareketler yapıyo
İyi canım abartılcak şeyler yoksa büyütme insan anasıyla babasıyla anlaşmıyo olur öyle şeyler aynı evde
Aynen o hep oturuyoo kendi kilolu parmaklari incecik hep dikkatimi ceker :))
onların hepsını bılıyorum canım. yorum yapanların cogunun kı erkeksen kiz istiodun demi oncelikle nasip ama bi cok soylenti var xx spermler daha hizli ilerliomus yimirta catlamissa dollenince erkek .. Yumurta diyelim bes qlti sat sonra catladi xy ler dollerse kiz
Ayaga kalkiodur belkide biz giremiyoruzdur gunahina girmeAy evet onu ayakta gören var mı acaba hacı yatmaz gibi kadın
kuş öldü beybiii
Yas farki var miAlistim galiba kiz susuyorum oda unutuyo sonra tbi bastan aliyoruz ben yine susuyorum yuvarlanippp gidiyoruz öyle :)))
Günahına girdim azcık dimi reklam aralarında helaya falan gidiyodurAyaga kalkiodur belkide biz giremiyoruzdur gunahina girme
Ayy hiç sorma çok iğrenç oluyo yaBide elleriyle güya dans ediyo ya :)))
Yanii tartismadan yasayan yoktur :)
ben.irkek istiodum hep popomu salliodum gitsinler dieonların hepsını bılıyorum canım. yorum yapanların cogunun kı erkek
siz de zamanında meraktan arastırmalar yapmıssınızdır kesın.
Helayi ona getiriyorlardirGünahına girdim azcık dimi reklam aralarında helaya falan gidiyodur
ee oldu mu?ben.irkek istiodum hep popomu salliodum gitsinler die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?