- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.461
Biliyorum içerden 3 gün önce çıktımAma mapis damlari cuk soguk be pisim
Hiç sorma herifle hergün tartisirim
Kardeşlerim bişey desin hemen tartisirim Sonra kuserim
Aynen canım ben artık takmıyorum ama güçlü durucam pasif görüyolar sonra iyi niyetinden böyle yaptı demiyolar
Ordaki yazanlar yardim icin ne yazmio elestirmek yerin dibine sokmak alay etmek.girgir icin yaziolar daha cok o yuzden.polemige gerek yuk
Hele bazıları direkt tahrik ediyo
Biliyorum içerden 3 gün önce çıktım
Gamsız olcaksın canım kimse kimsenin iyiliğini istemiyo ben bunu gördüm meğer ne çok düşmanım varmış kötü günümde hepsi bir bir gösterdi gerçek yüzünü ben kararlıyım ezdirmicem kendimi artıkBen hep öyle diyorumda bir bakiyorum yine oturmus agliyorum
Bidaha mapusa girmeye niyetim yok bu siteye girmeyince kendimi eksik hissediyorum zaman geçmiyo alışmışım yaVukuatli.misinbundan sonra uslu kisce olcan
Benim sitilim baslasaydi
Eleme vaaa
Ben hep öyle diyorumda bir bakiyorum yine oturmus agliyorum
Bende gecen bi yorum.yapim.ilk kez dedim hemen.biri atladi uysan kavga cikarAynen daha bugün Ah minel nickli bi üyenin üstüne gittiler sırf bu yüzden kız üyeliğini iptal ettirdi
Özdeni elime versinler var ya saçını başını yolarım uyuz oluyorum izlerken tvyi kırıp kafasını kopartasım geliyo
Gamsız olcaksın canım kimse kimsenin iyiliğini istemiyo ben bunu gördüm meğer ne çok düşmanım varmış kötü günümde hepsi bir bir gösterdi gerçek yüzünü ben kararlıyım ezdirmicem kendimi artık
:46;Gamsız olcaksın canım kimse kimsenin iyiliğini istemiyo ben bunu gördüm meğer ne çok düşmanım varmış kötü günümde hepsi bir bir gösterdi gerçek yüzünü ben kararlıyım ezdirmicem kendimi artık
Boyle sustukca eziolar
Ozden.ve nihalÖzdeni elime versinler var ya saçını başını yolarım uyuz oluyorum izlerken tvyi kırıp kafasını kopartasım geliyo
Büyütülcek şeyler değilse alttan al canım bi ömür birlikte olcaksınız birbirinize saygınız olsunEger buku yapa biliyosan yap canim sakin ezdirme kendini onlar üzülsün sen degill kimseyi takmamda konu esim olunca cok aglarim tartisirsak :))) tartismadanda olmuyo esim cok kiskanc
Özdeni ben döviyim nihali sen Y yasakhayal 'de nazlı hamaratı dövsünOzden.ve nihal
Büyütülcek şeyler değilse alttan al canım bi ömür birlikte olcaksınız birbirinize saygınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?