- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.841
İnan anlayamıyorum onları ben kendilerine bakıyorlarmı acaba onlar????
İstemek başarmanın yarısıdır süpersin bitanemmm,evde bilen yokmu hiç?Geldim canım önce zincir çekmeyi öğrenmem lazım ama
Dimi sen ne yapıyon o zaman bunların hepsini makine yapıyosa hey Allahım ya oooof oof sinirlenmek istemiyorum gerçekten banlanırım falan sonra ...................... ............. .......... .............Onlara gore bizim yaotiklsrimiz hic . Haliyi mak supuruo bulasgi mak yikoo camasro mak yikio bi silgi kalio geri. Onlar gbi sut sagip bahçe bellemedimiz icin bi ise yaramaz oluruz .
Uyudu mu eymen
Dişi aradım netten resmen yaa,veterinerlerin hepsine haber saldık ama hala hiçbirinden haber yok böööww mööööw geziyo evin içinde bi tane bulduk netten oda küçücüktü anlaşamadılar ayırırken kız benim heryerimi yırttı falan ooof oofNe yapti caffeinim bi anlat hele
Aaayy kanaviçe dedinde dün bu set olanları varya hani bunların onlardan alayımda evde ip artığı falan kalmasın falan diye anam fiyatlarını görünce o isteğimende vazgeçtim,220tl ydi bi set
annem biliyo da oda yapmıyo artık canım hazır alırız diyo herşeyi oda benim gibi üşengeçİstemek başarmanın yarısıdır süpersin bitanemmm,evde bilen yokmu hiç?
Onun hiçbir zorluğu yok cimcimem çapraz çapraz çok basiit sen hemencik yaparsın onu maşallahın var her konuda maşallahOyle ama benm cok hosuma gidi ogrrncemps:
Dişi aradım netten resmen yaa,veterinerlerin hepsine haber saldık ama hala hiçbirinden haber yok böööww mööööw geziyo evin içinde bi tane bulduk netten oda küçücüktü anlaşamadılar ayırırken kız benim heryerimi yırttı falan ooof oof
yelek bere yapicam bebeneSanada yapıcem icranımmm
annem biliyo da oda yapmıyo artık canım hazır alırız diyo herşeyi oda benim gibi üşengeç
Anomm tazik yaw adi duman miydiDişi aradım netten resmen yaa,veterinerlerin hepsine haber saldık ama hala hiçbirinden haber yok böööww mööööw geziyo evin içinde bi tane bulduk netten oda küçücüktü anlaşamadılar ayırırken kız benim heryerimi yırttı falan ooof oof
Eee napcan ya
Anomm tazik yaw adi duman miydi
annem biliyo da oda yapmıyo artık canım hazır alırız diyo herşeyi oda benim gibi üşengeç
Bende cabuk sıkılıyorum bi suru yarim.isim var yelek havlu kenari igbe oyasi yarilari yapilmis yarilari duruyoBen terapi olarak başlamıştım ilk başlarda sonra yapıp üretip herkesin hoşuna gitmeye başlayınca hediye etmeye başladım sonrada artık elim hiç boş kalmamaya başladı,belkide hiç başlamamak en iyisi
yelek bere yapicam bebenerabbim.nasip etsin
Bu ay aşılarından sonra kısırlaştırılacak maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?