- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.881
O kadar çok olmuşki anlatamam,ama ilk ördüğüm hırkaya bakar bakar helal olsun bana be derim ama ne yalan söyliimYaptıktan sonra da ben neler yapmışım be helal olsun bana diye övünüyosun kendinle dimi ben yapabilsem çerçeveletip duvara asarım
Yaptıktan sonra da ben neler yapmışım be helal olsun bana diye övünüyosun kendinle dimi ben yapabilsem çerçeveletip duvara asarım
insanın kendi yaptığı bi başka oluyo hediye ederken de insan şöyle bi gururlanıyo ben yaptım diyeO kadar çok olmuşki anlatamam,ama ilk ördüğüm hırkaya bakar bakar helal olsun bana be derim ama ne yalan söyliim
Ayy hamarat kızların arasında utandım beceriksizliğimeHaha ayni benn bekle birazdan caydanlik ortumun modelini atcam
Ayy hamarat kızların arasında utandım beceriksizliğime
Sen yap yeterki teyzesi ona ciciler alıp göndermez miKiz bebek yaptimda hepinizden bişiler beklim ona göre
Hanimaganiza bişi gondermezseniz imek imek buralara getrdiniz topiki kapattirim ve uyelik iptali yaptiririm ona göre
İçerden kanallar kapatılacak sanırım icranım yaa bende tam olarak ne olacak bilmiyoumSeysi mi gidecek
Beni bozmak için yaratılmışsnız adeta ne desem bi kusur buluyosunuzKiz değil kariyiz biz
Pisipisim senle uğraşmayi sevim
Sen yap yeterki teyzesi ona ciciler alıp göndermez mi
Sen yap yeterki teyzesi ona ciciler alıp göndermez mi
Beni bozmak için yaratılmışsnız adeta ne desem bi kusur buluyosunuz
Annem hep der ki çocukları yapın yapın beraber büyüsünler sonra rahat edersinizKiz bebek cok istyoz ama oglanin braz büyümesini bekliyoz yoruyi çünkü cok
Benden de küçüğü gelir elbetEn kucumuz sensin
Senden oncede ben vardim en küçük
Annem hep der ki çocukları yapın yapın beraber büyüsünler sonra rahat edersiniz
Ayynenn bide çok beğeniyorlar dahada yapasın geliyoinsanın kendi yaptığı bi başka oluyo hediye ederken de insan şöyle bi gururlanıyo ben yaptım diye
baş başa kalıp napıyonuzOylede bnm erif benle basbasa kalmak istoy
İnsan zevkli olunca tabi her yaptığı beğenilirAyynenn bide çok beğeniyorlar dahada yapasın geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?