- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.861
Bende cabuk sıkılıyorum bi suru yarim.isim var yelek havlu kenari igbe oyasi yarilari yapilmis yarilari duruyoseviom.ama cabuk sıkılıyorum
Seysi mi gidecekBu ay aşılarından sonra kısırlaştırılacak maalesef
Bu ay aşılarından sonra kısırlaştırılacak maalesef
Göz yoruyo canım ihtiyacın yoksa hiç uğraşma bence millet içinBen terapi olarak başlamıştım ilk başlarda sonra yapıp üretip herkesin hoşuna gitmeye başlayınca hediye etmeye başladım sonrada artık elim hiç boş kalmamaya başladı,belkide hiç başlamamak en iyisi
Amiin bitanemmm,o gün gelince hatırlaticiiiim
Desinler canım ezdirmicem kendimi valla bilmiyorum örgüyle mi yetiştirilme tarzıma bakıyosunuz dicem annemde diyo ben ezdirdim kendimi sen ezdirme kimse kimseden üstün değil herkes yerini bilsinAnneni iyar elin evine gttimde nasi anan srni yetstrmis dediklerinde zoruna gder bak di kalk goster di
Nieee
Gunah olmaz mi
Desinler canım ezdirmicem kendimi valla bilmiyorum örgüyle mi yetiştirilme tarzıma bakıyosunuz dicem annemde diyo ben ezdirdim kendimi sen ezdirme kimse kimseden üstün değil herkes yerini bilsinBdv yüzünden dengem bozuldu
Anamm.kis kolay bu kiscene tapcemİcranııım bundan istiyooomm
İhtiyaçtan değil bitanemm keyiften boş duramamaktan,bari örüyorum hediye edeyim oluyo sonraGöz yoruyo canım ihtiyacın yoksa hiç uğraşma bence millet için
Bayıldııım ooooyyy bunuda içindekinide yiriiimm teşekkür ederim cimcimemmm
Bende bundan yapimps:
Banada günah yaaw kolidorda halı bırakamıyom koku bırakmak istiyo soğuk oluyo kışın napam ben naaapamm
Anamm.kis kolay bu kiscene tapcem
Yaptıktan sonra da ben neler yapmışım be helal olsun bana diye övünüyosun kendinle dimi ben yapabilsem çerçeveletip duvara asarımİhtiyaçtan değil bitanemm keyiften boş duramamaktan,bari örüyorum hediye edeyim oluyo sonra
İyi geceler icranımm bende kaçarım birazdan boğazım çok ağrıyor yaaw faranjit olucam yine galibaKislar ben kacim yavastan efecikime bi mama yapim mizlamaya basladi ey gecelee
İyi geceler canımKislar ben kacim yavastan efecikime bi mama yapim mizlamaya basladi ey gecelee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?