- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.901
baş başa kalıp napıyonuzbirazda ben kızdırim seni
Göndermemmi bitanemmm sen istiyom de ben yine şu vakitsizliğimle yşne sarar yine gönderirim,topikteki tüm kısceler istesin herkese yaparım seve seve zevklePisi psim bak bu cafeinli hamcekim varya canim osty di bana kendi elleri ile yaprak sarip antalyalardan konyaya gonderdo daha
Göndermemmi bitanemmm sen istiyom de ben yine şu vakitsizliğimle yşne sarar yine gönderirim,topikteki tüm kısceler istesin herkese yaparım seve seve zevkle
Zaten belli gözü gönlü tok biri taa uzaklardan hissettim o kdar göz yorup yaptıkalrını hediye etmesinden de belliPisi psim bak bu cafeinli hamcekim varya canim osty di bana kendi elleri ile yaprak sarip antalyalardan konyaya gonderdo daha
YAşın küçük buyude gel
Super ters köşe yaptım ha:rolleyea:
oooow teşekkür ederim pisipisiimm
Zaten belli gözü gönlü tok biri taa uzaklardan hissettim o kdar göz yorup yaptıkalrını hediye etmesinden de belliayıptır söylemesi bende çok güzel yaprak sarması yaparım
Zaten belli gözü gönlü tok biri taa uzaklardan hissettim o kdar göz yorup yaptıkalrını hediye etmesinden de belliayıptır söylemesi bende çok güzel yaprak sarması yaparım
Valla helal olsun diyorum 1 sene uğraşsam yine yapamam
inşallah canımAyyy kızlar akşam akşam şiştim göğüslerim kabardı çok teşekkür ederim canlarım benimmm,inşallah birgün bir yerde buluşup sarmanın tadına bakmak nasip olur pisipisim
Benim çekilmiş vardı eskilerden dur duruyorsa yolliimYap bie gun cekte bakalim :18:
Öyle çekmekle olmaz gaza geldim bende yapıp göndericem üçünüze de sarma görünYap bie gun cekte bakalim :18:
Aaayyy ama bu çoook şeker bişeey bitmiş halimi bu cimcimem?Eğer bitmiş haliyse bide çaydanlık üstünde gösterirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?