Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Pisi psim bak bu cafeinli hamcekim varya canim osty di bana kendi elleri ile yaprak sarip antalyalardan konyaya gonderdo daha
Göndermemmi bitanemmm sen istiyom de ben yine şu vakitsizliğimle yşne sarar yine gönderirim,topikteki tüm kısceler istesin herkese yaparım seve seve zevkle

Pisi psim bak bu cafeinli hamcekim varya canim osty di bana kendi elleri ile yaprak sarip antalyalardan konyaya gonderdo daha
Zaten belli gözü gönlü tok biri taa uzaklardan hissettim o kdar göz yorup yaptıkalrını hediye etmesinden de belli ayıptır söylemesi bende çok güzel yaprak sarması yaparım

Zaten belli gözü gönlü tok biri taa uzaklardan hissettim o kdar göz yorup yaptıkalrını hediye etmesinden de belli ayıptır söylemesi bende çok güzel yaprak sarması yaparım

Ayyy kızlar akşam akşam şiştim göğüslerim kabardı çok teşekkür ederim canlarım benimmm,inşallah birgün bir yerde buluşup sarmanın tadına bakmak nasip olur pisipisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…