Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canın sağolsun hancekimm birdaha ki sefere bak sen regl olmuşsun 10 gün sonra başla yeni çalışmalara hayırlısı Rabbimden

:44::44::44::26::26:

cnm hayırlısı olsun üzülme demek istemiyorum biliyorumki üzüleceksin ama ne olur kendini yıpratma...

güzell gözlü kuzummmmm, kismet bu zaman da degilmiss... hersey de hayir var canim yaaaa.. üzülme dicem ama üzüzleceksin biliyorum ama herseyin hayirlisi. Rabbim yüzüne baksin insalllahhh.. bak hemen civanpercemi ve aslan pencesine basla.. harika bir zaman hemen basla

canın sağolsun hancekimm birdaha ki sefere bak sen regl olmuşsun 10 gün sonra başla yeni çalışmalara hayırlısı Rabbimden

tatlim calismalara 10 sonra falan baslamayinn. regl biter bitmez iki ara ile yada gün asiri baslayin. benim yumurtlama ma doktor 11 i dedi ama ben 3 ünde yumurtladim. anlatabildim miiii??

şaka yapyosun

[/b]

Hancekim bitenem hiç üzülme kuzum allah hayırlısini versin bende çok üzüldüm tarif edemem içim acıdı ama rabbimin buyruğu başka bişey deyemiirm üzülme sadece kaderden öte bişey yok

canım benim sakın ümitsizliğe yılgınlığa düşme.hayırlısı de üzülmemek elde değil ama çalışmaya devam.olumsuzluklar bizi yıldıramıcak ve kararlılığmız ve dualarmızla rabbm bize nasip etcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…