- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.141
saol karamel lattemmm, beklicez o zaman.. ben salatayi da hazir edeyimm o zaman, nasil uykum var anlatamammmmmm
canım benm sat 02 Ocak .. 02 şubatta ve 17 şubatta kanda negatif aldım 2 defaşimdi dün diyoki tarih çok geçmiş 17 şubattan beri, yne gebelik bakalım kanda diyo, dedm öle bi ihtmal olabilirmi dedm olur dedi, ama geçen cuma yumrtlama oldu ise ki benm yorumum belki de olmadı .. o da henüz çıkmaz anca önümüdeki hafta çıkar dye düşünyrum, ondan beklyrum .. bak o kadar karışıkki insan şaşkına dönüyo böle
hançekiiimmmmm pudingli kurabiyemmm ?????????????? bırak şimdi geçmişi yawwww yaz hadiiii
hançekiiimmmmm pudingli kurabiyemmm ?????????????? bırak şimdi geçmişi yawwww yaz hadiiii
erdik valla
Daha haber gelmedi galiba canım
heralde üle sarışekerimm accık oynayaydık iyiydi hayırlı haberle :118::118::118::118::118::118::118::118:
geldimi hancekkkk
heralde üle sarışekerimm accık oynayaydık iyiydi hayırlı haberle :118::118::118::118::118::118::118::118:
Ayyy yazdım 2 defa internetten problem oldu sayfa görğntülenemiyo diyo bu gelir inşallah...7
Sonuç maalesef negatif kızlar eve geldim regl oldum wcden çıkıyordum tel geldi sonuç maalesef negatif diye sağlık olsun diyebildim...
Hayırlısı olsun canlarım ben yazamıyorum daha fazla sonra görüşürüzz
Ayyy yazdım 2 defa internetten problem oldu sayfa görğntülenemiyo diyo bu gelir inşallah...7
Sonuç maalesef negatif kızlar eve geldim regl oldum wcden çıkıyordum tel geldi sonuç maalesef negatif diye sağlık olsun diyebildim...
Hayırlısı olsun canlarım ben yazamıyorum daha fazla sonra görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?