Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

giitin ya bende üzülmüştüm iyi ki geldin biliyomusun acaba kızın fotosuna yorum yaptımda ondan mı giitti dedim

saçmalama melekim benım ya o kadar kucuk sorunlar yuzunden bırbırımızden ayrılabılırmıyızhıc ailevı sıkıntılar vardı ondan qıremedım bı sure

ilk okuyuncaa öncee sevindimm umut olduu içimeee sonraa üzüldümmm ama hayırlısıı olsun canımmm sağlıklıı sıhhatlıı olsundaa geç olsunn önemli olan sağlıkkk canımm kendine iyi bakk üzülmemeye çalışşş

Hancegim uzulme cok canim . hayirlisiyla gelir insallah . bizim hayir bildiklerimizde ser ser bildiklerimizde hayir vardir. rabbim yuzumuzu hayirlisiyla en kisa zamanda guldursun

ha gayret az kaldi gecmisten gelecege gelmek icin sadece 10 sayfacik

yaw gelde iki cift laf edelim gecmisi sonra okursunnn:26:

Cok silik cikmis ya ben testin ustunu okudum da 5 in uzerini goruyomus. Mesela cok erken bi zamanda olmustur. oofff ne bilem uzuldum iste(

olabilirr belk ierken dönmede düsmeye baslamistir bhcg ne gatif cikmistir belkimhancekimde cok üzgündü baska biseyde yazmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…