- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.121
örtmenım evı toplayımda qelım yahu :) yoksa akşam koca başımda dır dır eder benım tepemin tasını attırır azının ustune ıkı çakarım bos yere kavqaya ne qerek var
yok yawrukusum hamile degilim lorimin icinden gelmis öyle yazmis
bebekim yanlis yazdim ya almanyada dicegime oyle dedim24 hafta diyosun ben haziranda fln gidicem trye orada giderim doktora
hancekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin hadiiiiiiiiii meraktan öldüm bakkkkk :84:
gelde halaya başlayalım
kk açık ben kaçdım kızcelerım muc muc
kizlar ben cikiyorum hancegim i bekleyemicem insallah guzel haberlerle gelir iyi bakin kendinzeee
bende karamelim yaw isim var yeemek beni bekliyo mutfak bekliyo
(( saçma oldu ama yazmış bulundum :26:
noldu ben geçmiş okumuyom hayırdır
almanyadada herşeye ekmek banıyolar mı
ana belki begeni yapmissimdir o karisiklikta ama hatirlayamadim ipekim yaw
ben dün biraz tedirgin oldum kist yüzünden filan bu göğüs ağrımdan da.. gittim dr dedm böle böle benm göğüslerm hassaslaştı filan die .. en son tahlil ne zamandı dedi 17.02 dedm.. çok olmuş bida yapalm dedi ??? hani adet olmyrum die ardaa kalırsam die emn olmak istyo heralde..
dedm bu kistin bana bi zararı olur mu dedm yok dedi .. peki adet olmadan ovulasyon olur mu dedm geçen haftaki belirtileri anlattm işte olabilir belli olmaz dedi ..
o zaman bende içimden dedm bu haftayı da atlatp da hâlâ olmazsam bi test daha yaparım yoksa bişey artık ilaç filan başlarım dedm işte .. durum bu yani .. hani şu geçen haftaki belirtileri ovulasyona yormasam (gerçi ovu testi de denemiştim negatif çıkmıştı ama??) direk soğan kürü yapıcaktm aslında.. üstüne göğüsler de bi şişki, biraz önce wc gittim merdiven inerken her basamağa adım attıkça sızladılar yaw ????? yok eğer bişe yoksa da artk buka belirtye insan adet olmamı yawww ??????????????????
yaaaa yine ne costunuzzzz. bir yemek yapmaya ayrildim yine sayfalari doldurmussunuz.. hic bisi okuyamadim.. var mi bir gelismeee???
test yapmadımı dr anlamadım
hanceki soruyosan gelmedi cnm hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?