Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hancekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin hadiiiiiiiiii meraktan öldüm bakkkkk :84:
gelde halaya başlayalım

kizlar ben cikiyorum hancegim i bekleyemicem insallah guzel haberlerle gelir iyi bakin kendinzeee

Hancekim seni bekliyorrum gii canom

Bende geldim kayinvalideme telden bakıyorum:)

(( saçma oldu ama yazmış bulundum :26:

noldu ben geçmiş okumuyom hayırdır

almanyadada herşeye ekmek banıyolar mı

ana belki begeni yapmissimdir o karisiklikta ama hatirlayamadim ipekim yaw

ben dün biraz tedirgin oldum kist yüzünden filan bu göğüs ağrımdan da.. gittim dr dedm böle böle benm göğüslerm hassaslaştı filan die .. en son tahlil ne zamandı dedi 17.02 dedm.. çok olmuş bida yapalm dedi ??? hani adet olmyrum die ardaa kalırsam die emn olmak istyo heralde..
dedm bu kistin bana bi zararı olur mu dedm yok dedi .. peki adet olmadan ovulasyon olur mu dedm geçen haftaki belirtileri anlattm işte olabilir belli olmaz dedi ..
o zaman bende içimden dedm bu haftayı da atlatp da hâlâ olmazsam bi test daha yaparım yoksa bişey artık ilaç filan başlarım dedm işte .. durum bu yani .. hani şu geçen haftaki belirtileri ovulasyona yormasam (gerçi ovu testi de denemiştim negatif çıkmıştı ama??) direk soğan kürü yapıcaktm aslında.. üstüne göğüsler de bi şişki, biraz önce wc gittim merdiven inerken her basamağa adım attıkça sızladılar yaw ????? yok eğer bişe yoksa da artk buka belirtye insan adet olmamı yawww ??????????????????

yaaaa yine ne costunuzzzz. bir yemek yapmaya ayrildim yine sayfalari doldurmussunuz.. hic bisi okuyamadim.. var mi bir gelismeee???

test yapmadımı dr anlamadım

test yapmadımı dr anlamadım

canım benm sat 02 Ocak .. 02 şubatta ve 17 şubatta kanda negatif aldım 2 defa şimdi dün diyoki tarih çok geçmiş 17 şubattan beri, yne gebelik bakalım kanda diyo, dedm öle bi ihtmal olabilirmi dedm olur dedi, ama geçen cuma yumrtlama oldu ise ki benm yorumum belki de olmadı .. o da henüz çıkmaz anca önümüdeki hafta çıkar dye düşünyrum, ondan beklyrum .. bak o kadar karışıkki insan şaşkına dönüyo böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…