Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yaw ara ara korunup birakmistim ama yumurta takibi fln bilmiyodum. Esim askerden geldi iki ay gecti tam dr gittim test fln yapti o ay hamis kalmisim

yaw zaten böyle olunursa cabuk oluyo simdi herseyi ögrendik ya isimiz bence dahada zorlasiyo:26::26:

Son düzenleme:
cimcimeme olurmu öyle sey hamilelik belirtileride ayni

ne bilem valla kandırmaca qbıme qelıyor . ama buqun sohbette ortada masa vardı rabıtaya oturduk kalktık sehbanın ucundan tuttum kaldrmak ıcın teyzeler aman kızım sen bırak hamılesındırd falan dıdıler pek bır şey oldum

dr salı günü kamera ile rahime bakacağını söyledi . anestezi uygulayacakmış nasıl bir işlem acı vericimi. çok canım sıkıldı ya niye böyle oluyor neden hamile kalmak için bu kadar uğraşıyoruz. yasak ilişki yaşayanlar dadikada hamile kalıyolar

bu sanırım histeroskopi olan işlem, birde hsg var onda da tüpler kontrol ediliyo .. nasip işi ne diceksin işte herkes kendi kaderini yaşıyo .. rahimi inceliyolar sanırım daha yakından bu şekilde anestezi olduğu için çok acımaz sanmam, ama sonrasında sanırım braz ağrın oluyo o kadr, okuduğum kadarıyla bu kadar bilgi verebiliyrm canm, inşallah canın acımaz ve erşey güzel geçer ...

ha gayret az kaldi gecmisten gelecege gelmek icin sadece 10 sayfacik

yaw gelde iki cift laf edelim gecmisi sonra okursunnn:26:

yaklastin bana yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyaw hadi cikmadan gül yüzünü bi görümmmmmm

yaw xwz gecmisten gelemedide halen sen daha cabuk geldin yanima

hahahha kızzzzzz ancak gelebildim ne çenesizlik yapmışsınız be yaaaaaaa....oku oku bitmediiiii...hele en çok da lorinin diren olayına çatladım glmektennnnnn.ben geldim ama herkes kaçmış sanırımmmm

canım hemen kötüsünü düşünme ...belki düşündüğün gibi zor bişey diildir.yani ben olmadım öyle bişey ama,canını sıkma sen yinede.yasak ilişki yaşayanlar zevklerini düşündükleri için onlara bi nevi ceza gibi gelio.ama bizimkisi öle mi biz evimizin neşesini arıyoruz.bi yerde bizi bekli bebeklerimiz gelcek inşallah sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabııııııııııııııııırrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…