Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hancekımmmmmmmm renglllll olmuss çokkk üzüldümmmmmmmmmmmmm biz dün aksammm oysakiii çokkk ümitlenmiştikkkkkkkk sabah etmıstıkkk nerdeydsee sevıncten bu şakaaa olmalıııııııııııı yaaaaaa

okudum okumazmıyım çatladım yaaa inan kiii ... bayan diren hoşgeldin tatlişkom bu arada

Canımmm çok üzüldümmm dayanılmasııı güçççç biii acıı biliyorum tahmın edeblıyıorummm ama ne olur kendını üzme bıtanemmmm allahın taktıri o yondenmıs biz kulların ellınden gelcek hıc bırsey yok o vermıs o aldıı bız ıstermıyız kı gelenı gerı cevırmekk ne olur uzme kendını rabbımmm sana yıne verıcektırr hep pozıtıf dusunnn bak bız de beklıyoruz hangı ay olursa olsunn saglık sıhhatlı elı ayagı duzgun akıllı mantıklı allah yolunda bir evlat nasip etsinn ama ne zaman olursa olsun bız anne adayları hıc bıkmadan usanmadan evlatcıklarımızı beklıyecegızzz of bıle demeden sende hıc uzulmee tatlımmm kendını bunaltma gel burayasureklı derdını bızlere anlat herzaman bız dınlemeye hazırız

sağolasın canım allah razı olsun.öyle dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda ne zaman gelirlerse gelsinler sabırla bekleriz...
bir arkadaşın tavsiyesiyle geldim zaten sağolsun melekcik......
allahım herkese çocuk nasip etsin daha doğrusu sahip çıkabileceğimiz emanetleri bizlerede nasip etsin.

aminnn bitanem aminnn bızımmm dualarımızda o yonden zatennnn rabbımmm tüm isteyenlerın kucaklarını boş bırakmasın inşallahh rabbım herkeseee cocuk versınnnnn 4-5 tane versınnn hemde hatta ne kadan cok ısterslerse okadar versınnnn bi dzine versinnn

edam ögrendimin mi yaw dünkü neydi o ya ikinci cizgi ben soktayim halen inanamiyorumm

Son düzenleme:

balahh kuzucuk cok gecmis olsun basin saolsu:26:n.benimde kayiplarim var rabbim sabir ve sifamizi versin insallahhh

edam seni görmedim yawrukusum netim donuya sinir oldum iyice bende ciktim

hmmm bende dedimmmm nerde bunlar ben geldım oh herkes burda dedımm ben geldım yazdımm herkescıkler cıkmıss:26::26:

yaw zatennn hancekımede agladmmmmmm
dun aksam okadar cokkkkk heycanlanmıstıkkiii aglayalımmı gulelımmı oldukkk bıde gecmısı okudummuu aaannaammm dedımmmm bagırırarakkk şaka gibii yaaa
gerçekten dogrumu habıbtemmm :26::26: :44::44::44: inanmıyorummmm yaaa

edamm ben halen soktayim yaw regl oldum diyo acaba kimyasal gebelikmi yasadi diye kafam karisikk:44::44:

CAnım çok üzüldüm inan......Durduk yere bebeğinin doğması ne kötü bi şeydir.....
Allahım kimseye yaşatmasın........
Ama inan hiç bir şey sebepsiz değildir........Vücudun bebeği sebepsiz atmamışdır ,,, 4 cm rahmin açılması da çok anormal bir durum.........Korkutmak istemem ama aynı şeyleri bi arkadaş da yaşadı defalarca ,,, hem düşük yaptı hem de 5 aylık bebeğini açılma yüzünden doğurmak zorunda kaldı..........
.......Kaç tane kayıpdan sonra araştırmış doktorlar ve eşinin hücresini yani bebeği vücudu mikrop olarak görüp atıyormuş.....
........İlk düşüklerde pek araştırmasa da doktorlar siz yine de çok detaylı araştıttırın ....Allahım bundan sonraki hamileliklerinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşşlh.........

canımm başın saolsun çok üzüldüm içim parçalandı okurken.Allahım hakkımızda hayrlı olanı ver yarabbim ...ama hayat devam ediyor canım ve sen de kendini ne kadar çabuk toplarsan o kadar iyi...

halen böyleyim edam biseyde yazamdim o an sadece böyle oldumm

gecmısı okumıcaktımm sızı gordum ya sorarımm bısıler varmı dıye kımseden cvp alamyınca bırısı ıcımden oku oku dedı megerse bunlar cıkıcakmıs karsımmaaa bıde okudummuuu şasırdımmm wallaahaa yaaa keske reng olmasadyıııı bebk olsaydıı hancekıme uzuldummmm

esek gozlummm nerdeeeeeeeeeeeeeeee:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…