- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.261
Canımmm çok üzüldümmm dayanılmasııı güçççç biii acıı biliyorum tahmın edeblıyıorummm ama ne olur kendını üzme bıtanemmmm allahın taktıri o yondenmıs biz kulların ellınden gelcek hıc bırsey yok o vermıs o aldıı bız ıstermıyız kı gelenı gerı cevırmekk ne olur uzme kendını rabbımmm sana yıne verıcektırr hep pozıtıf dusunnn bak bız de beklıyoruz hangı ay olursa olsunn saglık sıhhatlı elı ayagı duzgun akıllı mantıklı allah yolunda bir evlat nasip etsinn ama ne zaman olursa olsun bız anne adayları hıc bıkmadan usanmadan evlatcıklarımızı beklıyecegızzz of bıle demeden sende hıc uzulmee tatlımmm kendını bunaltma gel burayasureklı derdını bızlere anlat herzaman bız dınlemeye hazırıznedensiz....
doktorun yaptığı tek açıklama vucüt attı.o allahın cezası vucüt beni neden dinlemezse
bugün doktora gidicektim randevum vardı ama gidemedim gitmeye cesaret edemedim.en kısa zamanda randevu alıp bebeğimi kaybettiğim hastaneye gitmek istiyorum bide orda tüm tetkikler yapılmıştı.
herşey çok güzelleşmişti hatta ben ona o gün ilk kıyafetlerini almıştım ama kese aşağı düşmüş hastaneye gitiğimde 4 cm açılma varmış normal doğum oldu bebeğim doğana kadarda yaşıyordu.ama ben öleceğini bile bile doğurdum onu istemeyerek.
istemeyerek çünki çok acı ben o anı 5 ay sonrasında çok farklı hayal etmiştim ama böyleymiş takdiri ilahi.o yatağa bağlı bekleseydim gününü saatini o acılarla gıkım çıkmazdı...
anladımki annelik çok güzel birşeymiş canınız feci yanıyor ama siz sadece onu dşünüyorsunuz.heleki onu hissettikten sonra gideceğini kabullenmek dahada zor...
aman beeeeeeeeee kardeşlerim üzülmeyin
rabbim hepimize hangi ay olursa olsun o mücizeleri nasip etsin....
allahım gelsinlerde o çok değer verdiğim kitaplığımdaki bütün kitaplarımı yırtsınlar valla kızmıcam
( hamileyken çocuk olsunda bak o kitapların hepsini kolilicen derlerdi de )
Canımmm çok üzüldümmm dayanılmasııı güçççç biii acıı biliyorum tahmın edeblıyıorummm ama ne olur kendını üzme bıtanemmmm allahın taktıri o yondenmıs biz kulların ellınden gelcek hıc bırsey yok o vermıs o aldıı bız ıstermıyız kı gelenı gerı cevırmekk ne olur uzme kendını rabbımmm sana yıne verıcektırr hep pozıtıf dusunnn bak bız de beklıyoruz hangı ay olursa olsunn saglık sıhhatlı elı ayagı duzgun akıllı mantıklı allah yolunda bir evlat nasip etsinn ama ne zaman olursa olsun bız anne adayları hıc bıkmadan usanmadan evlatcıklarımızı beklıyecegızzz of bıle demeden sende hıc uzulmee tatlımmm kendını bunaltma gel burayasureklı derdını bızlere anlat herzaman bız dınlemeye hazırız
bişey demeden cıktınnnnnnn :44::44::44:
sağolasın canım allah razı olsun.öyle dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda ne zaman gelirlerse gelsinler sabırla bekleriz...
bir arkadaşın tavsiyesiyle geldim zaten sağolsun melekcik......
allahım herkese çocuk nasip etsin daha doğrusu sahip çıkabileceğimiz emanetleri bizlerede nasip etsin.
hancekımmmmmmmm renglllll olmussçokkk üzüldümmmmmmmmmmmmm biz dün aksammm oysakiii çokkk ümitlenmiştikkkkkkkk sabah etmıstıkkk nerdeydsee sevıncten bu şakaaa olmalıııııııııııı yaaaaaa
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza....
allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....
benim evladım da 14 gün önce annesini biçare vaziyette bırakıp cennete gitti...
tek tesellim o cennette rabbim ona herşeyden iyi sahip çıkar o benim meleğim artık ama ben onsuz çok üşüyorum içim alev alev ama ben çok üşüyorum...
bu bir imtihan biliyorum ama kalp bu söz geçmiyoki
edam seni görmedim yawrukusum netim donuya sinir oldum iyice bende ciktim
bişey demeden cıktınnnnnnn :44::44::44:
hmmm bende dedimmmm nerde bunlar ben geldım oh herkes burda dedımm ben geldım yazdımm herkescıkler cıkmıss:26::26:
yaw zatennn hancekımede agladmmmmmm
dun aksam okadar cokkkkk heycanlanmıstıkkiii aglayalımmı gulelımmı oldukkk bıde gecmısı okudummuu aaannaammm dedımmmm bagırırarakkk şaka gibii yaaa
gerçekten dogrumu habıbtemmm :26::26: :44::44::44:inanmıyorummmm yaaa
edam ögrendimin mi yaw dünkü neydi o ya ikinci cizgi ben soktayim halen inanamiyorumm
:26::26::26::26::26::26:
nedensiz....
doktorun yaptığı tek açıklama vucüt attı.o allahın cezası vucüt beni neden dinlemezse
bugün doktora gidicektim randevum vardı ama gidemedim gitmeye cesaret edemedim.en kısa zamanda randevu alıp bebeğimi kaybettiğim hastaneye gitmek istiyorum bide orda tüm tetkikler yapılmıştı.
herşey çok güzelleşmişti hatta ben ona o gün ilk kıyafetlerini almıştım ama kese aşağı düşmüş hastaneye gitiğimde 4 cm açılma varmış normal doğum oldu bebeğim doğana kadarda yaşıyordu.ama ben öleceğini bile bile doğurdum onu istemeyerek.
istemeyerek çünki çok acı ben o anı 5 ay sonrasında çok farklı hayal etmiştim ama böyleymiş takdiri ilahi.o yatağa bağlı bekleseydim gününü saatini o acılarla gıkım çıkmazdı...
anladımki annelik çok güzel birşeymiş canınız feci yanıyor ama siz sadece onu dşünüyorsunuz.heleki onu hissettikten sonra gideceğini kabullenmek dahada zor...
aman beeeeeeeeee kardeşlerim üzülmeyin
rabbim hepimize hangi ay olursa olsun o mücizeleri nasip etsin....
allahım gelsinlerde o çok değer verdiğim kitaplığımdaki bütün kitaplarımı yırtsınlar valla kızmıcam
( hamileyken çocuk olsunda bak o kitapların hepsini kolilicen derlerdi de )
sağolasın canım allah razı olsun.öyle dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda ne zaman gelirlerse gelsinler sabırla bekleriz...
bir arkadaşın tavsiyesiyle geldim zaten sağolsun melekcik......
allahım herkese çocuk nasip etsin daha doğrusu sahip çıkabileceğimiz emanetleri bizlerede nasip etsin.
edamm ben halen soktayim yaw regl oldum diyo acaba kimyasal gebelikmi yasadi diye kafam karisikk:44::44:
okudum okumazmıyım çatladım yaaa inan kiii ... bayan direnhoşgeldin tatlişkom bu arada
acabaaa :26: benım kafam okuduktan sonra allak bullak oldu nasıl ya nasıl ya demeye basladm kendı kendımeee
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza....
allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....
benim evladım da 14 gün önce annesini biçare vaziyette bırakıp cennete gitti...
tek tesellim o cennette rabbim ona herşeyden iyi sahip çıkar o benim meleğim artık ama ben onsuz çok üşüyorum içim alev alev ama ben çok üşüyorum...
bu bir imtihan biliyorum ama kalp bu söz geçmiyoki
halen böyleyim edam biseyde yazamdim o an sadece böyle oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?