Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

emircim ben yaptirdim kuzucukk aslinda cok iyi böyle bisey yapmasi doktorunun ..canım sıkılmasin kizzz ne varki bunda böyle seylere kafayi takarsak hormonlarimiz nolacak.aslinda böyle tedavi sekilleri oluyo diye sevinmen gerek..en azindan derdin varsa ögrenr bosa kürek cekmezsiniz biseyde yoksa icin rahat eder..yaw keske bana yapsalar valla ben herseye hazirim hic üsenmedenn napalim iste imtihan dünyasi bazilari tedavisiz kavusuyo bizler insalah tedaviyle kavusacagizz...anestesiden uyaninca regl agrisi gibi agrin olur.bi iki gün bide incelemek icin parca alirlarsa kanamanda olabilirr..rahme bakacaklar bisey varsa hemen müdahale edeceklerrr

Son düzenleme:
hahahha kızzzzzz ancak gelebildim ne çenesizlik yapmışsınız be yaaaaaaa....oku oku bitmediiiii...hele en çok da lorinin diren olayına çatladım glmektennnnnn.ben geldim ama herkes kaçmış sanırımmmm

yaw sükür kavusturanaokudun demi bizim diren olayini

yasakhayal warya sewn cok tatli biseysin. Rabbim hayirlisiyla acilen sana hayirli bir evlat versin insalllahhhh.. bekleyen tüm citirkizlarima versin elbette.... ama yasakhayal findik kurdu gibisin sennn:))

melekimm kararsiz kaldim acep 2000 beklesek diye..garpuzlarin özelligi kalmayacak yosam..hem bugün 1500 zor yapamayiz herhalde

bencede yaww
zaten bende uyucam hemen garpuza yetişemicem en iyisi 2000 de yapalım bu partiyi
hem garpuzların organikliği kalmıcak valla

yasakhayal warya sewn cok tatli biseysin. Rabbim hayirlisiyla acilen sana hayirli bir evlat versin insalllahhhh.. bekleyen tüm citirkizlarima versin elbette.... ama yasakhayal findik kurdu gibisin sennn:))

tesekkürler miamoremmaminn insalalhh:78::78::79::79::80::81::92::92::107::119::124::124::124:

bencede yaww
zaten bende uyucam hemen garpuza yetişemicem en iyisi 2000 de yapalım bu partiyi
hem garpuzların organikliği kalmıcak valla

öyle yapalim melekimmm2000 hazirlanalimm. garpuzlar organik sifa olacak insalalhh..acep topigin ismini garpuzlu topik yapsa pazartesim nasi olurrr

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza....

allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....

benim evladım da 14 gün önce annesini biçare vaziyette bırakıp cennete gitti...
tek tesellim o cennette rabbim ona herşeyden iyi sahip çıkar o benim meleğim artık ama ben onsuz çok üşüyorum içim alev alev ama ben çok üşüyorum...

bu bir imtihan biliyorum ama kalp bu söz geçmiyoki

canim benimm basin sagolsunnnn.....

basın saolsunn canımm hayırıdırrrrr neden :26::26::26::26:

basın saolsunn canımm hayırıdırrrrr neden :26::26::26::26:

nedensiz....
doktorun yaptığı tek açıklama vucüt attı.o allahın cezası vucüt beni neden dinlemezse
bugün doktora gidicektim randevum vardı ama gidemedim gitmeye cesaret edemedim.en kısa zamanda randevu alıp bebeğimi kaybettiğim hastaneye gitmek istiyorum bide orda tüm tetkikler yapılmıştı.

herşey çok güzelleşmişti hatta ben ona o gün ilk kıyafetlerini almıştım ama kese aşağı düşmüş hastaneye gitiğimde 4 cm açılma varmış normal doğum oldu bebeğim doğana kadarda yaşıyordu.ama ben öleceğini bile bile doğurdum onu istemeyerek.
istemeyerek çünki çok acı ben o anı 5 ay sonrasında çok farklı hayal etmiştim ama böyleymiş takdiri ilahi.o yatağa bağlı bekleseydim gününü saatini o acılarla gıkım çıkmazdı...
anladımki annelik çok güzel birşeymiş canınız feci yanıyor ama siz sadece onu dşünüyorsunuz.heleki onu hissettikten sonra gideceğini kabullenmek dahada zor...

aman beeeeeeeeee kardeşlerim üzülmeyin
rabbim hepimize hangi ay olursa olsun o mücizeleri nasip etsin....
allahım gelsinlerde o çok değer verdiğim kitaplığımdaki bütün kitaplarımı yırtsınlar valla kızmıcam
( hamileyken çocuk olsunda bak o kitapların hepsini kolilicen derlerdi de )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…