- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.241
dr salı günü kamera ile rahime bakacağını söyledi . anestezi uygulayacakmış nasıl bir işlem acı vericimi. çok canım sıkıldı ya niye böyle oluyor neden hamile kalmak için bu kadar uğraşıyoruz. yasak ilişki yaşayanlar dadikada hamile kalıyolar
hahahha kızzzzzz ancak gelebildim ne çenesizlik yapmışsınız be yaaaaaaa....oku oku bitmediiiii...hele en çok da lorinin diren olayına çatladım glmektennnnnn.ben geldim ama herkes kaçmış sanırımmmm
yasakım bugün 1500. sayfa kutlaması varmı:26:
emircim ben yaptirdim kuzucukk aslinda cok iyi böyle bisey yapmasi doktorunun ..canım sıkılmasin kizzz ne varki bunda böyle seylere kafayi takarsak hormonlarimiz nolacak.aslinda böyle tedavi sekilleri oluyo diye sevinmen gerek..en azindan derdin varsa ögrenr bosa kürek cekmezsiniz biseyde yoksa icin rahat eder..yaw keske bana yapsalar valla ben herseye hazirim hic üsenmedenn napalim iste imtihan dünyasi bazilari tedavisiz kavusuyo bizler insalah tedaviyle kavusacagizz...anestesiden uyaninca regl agrisi gibi agrin olur.bi iki gün bide incelem icin parca alirlarsa kanamanda olabilirr..rahme bakacaklar bisey varsa hemen müdahale edeceklerrr
melekimm kararsiz kaldim acep 2000 beklesek diye..garpuzlarin özelligi kalmayacak yosam ..hem bugün 1500 zor yapamayiz herhalde
yasakhayal warya sewn cok tatli biseysin. Rabbim hayirlisiyla acilen sana hayirli bir evlat versin insalllahhhh.. bekleyen tüm citirkizlarima versin elbette.... ama yasakhayal findik kurdu gibisin sennn:))
bencede yaww
zaten bende uyucam hemen garpuza yetişemicem en iyisi 2000 de yapalım bu partiyi
hem garpuzların organikliği kalmıcak valla
tesekkürler miamoremmaminn insalalhh:78::78::79::79::80::81: :92::92::107::119::124::124::124:
öyle yapalim melekimmm2000 hazirlanalimm. garpuzlar organik sifa olacak insalalhh..acep topigin ismini garpuzlu topik yapsa pazartesim nasi olurrr
bencede yaww
zaten bende uyucam hemen garpuza yetişemicem en iyisi 2000 de yapalım bu partiyi
hem garpuzların organikliği kalmıcak valla
yaw sükür kavusturanaokudun demi bizim diren olayini
bugün bisey kutlamayalim bence. Hancekcim üzgünn, onsuz kutlama yapmayalimm
okudum okumazmıyım çatladım yaaa inan kiii ... bayan direnhoşgeldin tatlişkom bu arada
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza....
allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....
benim evladım da 14 gün önce annesini biçare vaziyette bırakıp cennete gitti...
tek tesellim o cennette rabbim ona herşeyden iyi sahip çıkar o benim meleğim artık ama ben onsuz çok üşüyorum içim alev alev ama ben çok üşüyorum...
bu bir imtihan biliyorum ama kalp bu söz geçmiyoki
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza....
allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....
benim evladım da 14 gün önce annesini biçare vaziyette bırakıp cennete gitti...
tek tesellim o cennette rabbim ona herşeyden iyi sahip çıkar o benim meleğim artık ama ben onsuz çok üşüyorum içim alev alev ama ben çok üşüyorum...
bu bir imtihan biliyorum ama kalp bu söz geçmiyoki
basın saolsunn canımm hayırıdırrrrr neden :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?