- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.281
bende ınanmıyorumm hala ınanmazdm rengl olmasaaa bekle bıraz daha derdmmm:26:
gERçek mi........................hancekımmmmmmmm renglllll olmussçokkk üzüldümmmmmmmmmmmmm biz dün aksammm oysakiii çokkk ümitlenmiştikkkkkkkk sabah etmıstıkkk nerdeydsee sevıncten bu şakaaa olmalıııııııııııı yaaaaaa
gERçek mi........................ben de çok sevinmiştim ........
Birden çok şaşırdım yaa..........Offf bir dahaki aya nasip etsin inşllh......
sağolasın canımCAnım çok üzüldüm inan......Durduk yere bebeğinin doğması ne kötü bi şeydir.....
Allahım kimseye yaşatmasın........
Ama inan hiç bir şey sebepsiz değildir........Vücudun bebeği sebepsiz atmamışdır ,,, 4 cm rahmin açılması da çok anormal bir durum.........Korkutmak istemem ama aynı şeyleri bi arkadaş da yaşadı defalarca ,,, hem düşük yaptı hem de 5 aylık bebeğini açılma yüzünden doğurmak zorunda kaldı..........
.......Kaç tane kayıpdan sonra araştırmış doktorlar ve eşinin hücresini yani bebeği vücudu mikrop olarak görüp atıyormuş.....
........İlk düşüklerde pek araştırmasa da doktorlar siz yine de çok detaylı araştıttırın ....Allahım bundan sonraki hamileliklerinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşşlh.........
gERçek mi........................ben de çok sevinmiştim ........
Birden çok şaşırdım yaa..........Offf bir dahaki aya nasip etsin inşllh......
YasaKIM çok üzücü yaa,,,,, önce sevin sonra regl ol........Offfffffff.............ruyam negatifmis vala:26:
gerçekkkkkmişşşşşş ruyabusemmm bızde cok uzulduk ınannamadıkkama gercekk malesfffff aminn ınsallah bıdahakı ayy nasıp ederrrr allahmm aratmasnn
canımm başın saolsun çok üzüldüm içim parçalandı okurken.Allahım hakkımızda hayrlı olanı ver yarabbim ...ama hayat devam ediyor canım ve sen de kendini ne kadar çabuk toplarsan o kadar iyi...
ses ver yawww
YasaKIM çok üzücü yaa,,,,, önce sevin sonra regl ol........Offfffffff.............
Burda hepinizden güzel haberleri almak nasip olur inşlh...........
..Sen neler yapoon yasakIM...........
burdayım yaaaa benimde netimmm donuyo offfffffff o yüzden gerildim de geç geç okuyabiliom bi de yazdıklarım kaplumbağa hızıyla gidiyooo........sessssssssssssss birr ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii ddenemeeeeeeee
sağolasın canım
bende o tarz şeylerde korkuyorum doktora gitmeyi ertemelekteki korkumda o ama araştırmakta istiyorum.biyandanda düşüğün ayağı içerdedir hemen hamile kalırsın diyolar ferahlıyorum ama bebeğimi kaybettiğim hastane araştırma hastanesiydi oraya gidip herşeyimin bakılmasını istiyorum.sonrasında kürtaj yaptılar rahimle ilgili bir sorunmu var demiştim doktor yok dedi ama korkuyorumda.
inşallah korkutuğum şeyler olmaz.
kimsenin korktuğu şeyler gelmesin başına offff kafaya feci takmadan eniyisi şimdi ben mhrsden randevu alıyım en yakın zamana
Al randevu tabi......Bebek bu sonuçta ,,, kaç aylık düşük yaptığın hiç farketmez........
Doktorları biliyorsun ya ilk düşükler önemsenmiyor fazla..Ama sen ısrarla araştırılmanızı iste......
Bahsettiğim arkadaşın tam 4 kez düşükten sonra araştırdılar.....
Yazık ,, günah değil mi.....Çektiği acılar ayrı ,,,, yaşadığı üzüntüler ayrı....
Israr et araştırma için...Çünkü dediğim gibi rahim çok erken açılmış.....Stres yapma ,,
En kısa zamanda güzel haberleri inşlh...
CaNIm yasakım benim.........Rabbim çaresini verir elbet........evet ruyamm rabbim insalalh bizede yasatirr ablanada yasatir insalalhhh
bende dün doktora gittim ruyam yine 8 tüp kan verdim romatizma varmi diye bakacaklarr onlarda düsüge neden oluyomus.artikin sonucun cikmasini bekliycemm.bide kadin doktoruna gidecem gelecek hafta hormon tahlili yaptirdim onunda sonucunu alcam iste öyle halen derdime derman ariyorumm kuzucukk
sen napiyon kuzucukk bi sesini duysak keskeee
kizlarrrrr yasin okunacakti diger sure neydiii? acilllll cabukkk
benimde öyle bugün kuzucukkama sesini aldim sükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?