Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gERçek mi........................ ben de çok sevinmiştim ........
Birden çok şaşırdım yaa..........Offf bir dahaki aya nasip etsin inşllh......

sağolasın canım

bende o tarz şeylerde korkuyorum doktora gitmeyi ertemelekteki korkumda o ama araştırmakta istiyorum.biyandanda düşüğün ayağı içerdedir hemen hamile kalırsın diyolar ferahlıyorum ama bebeğimi kaybettiğim hastane araştırma hastanesiydi oraya gidip herşeyimin bakılmasını istiyorum.sonrasında kürtaj yaptılar rahimle ilgili bir sorunmu var demiştim doktor yok dedi ama korkuyorumda.
inşallah korkutuğum şeyler olmaz.
kimsenin korktuğu şeyler gelmesin başına offff kafaya feci takmadan eniyisi şimdi ben mhrsden randevu alıyım en yakın zamana

Son düzenleme:
gERçek mi........................ ben de çok sevinmiştim ........
Birden çok şaşırdım yaa..........Offf bir dahaki aya nasip etsin inşllh......

gerçekkkkkmişşşşşş ruyabusemmm bızde cok uzulduk ınannamadıkkama gercekk malesfffff aminn ınsallah bıdahakı ayy nasıp ederrrr allahmm aratmasnn

canımm başın saolsun çok üzüldüm içim parçalandı okurken.Allahım hakkımızda hayrlı olanı ver yarabbim ...ama hayat devam ediyor canım ve sen de kendini ne kadar çabuk toplarsan o kadar iyi...

amin canım
çok sağolasın

YasaKIM çok üzücü yaa,,,,, önce sevin sonra regl ol........Offfffffff.............
Burda hepinizden güzel haberleri almak nasip olur inşlh...........
..Sen neler yapoon yasakIM...........

evet ruyamm rabbim insalalh bizede yasatirr ablanada yasatir insalalhhh

bende dün doktora gittim ruyam yine 8 tüp kan verdim romatizma varmi diye bakacaklarr onlarda düsüge neden oluyomus.artikin sonucun cikmasini bekliycemm.bide kadin doktoruna gidecem gelecek hafta hormon tahlili yaptirdim onunda sonucunu alcam iste öyle halen derdime derman ariyorumm kuzucukk

burdayım yaaaa benimde netimmm donuyo offfffffff o yüzden gerildim de geç geç okuyabiliom bi de yazdıklarım kaplumbağa hızıyla gidiyooo........sessssssssssssss birr ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii ddenemeeeeeeee

benimde öyle bugün kuzucukk ama sesini aldim sükürrrr

Al randevu tabi......Bebek bu sonuçta ,,, kaç aylık düşük yaptığın hiç farketmez........
Doktorları biliyorsun ya ilk düşükler önemsenmiyor fazla..Ama sen ısrarla araştırılmanızı iste......
Bahsettiğim arkadaşın tam 4 kez düşükten sonra araştırdılar.....
Yazık ,, günah değil mi.....Çektiği acılar ayrı ,,,, yaşadığı üzüntüler ayrı....
Israr et araştırma için...Çünkü dediğim gibi rahim çok erken açılmış.....Stres yapma ,,
En kısa zamanda güzel haberleri inşlh...

hancegimin kendi yazdıklarıyla sonucu okumak istedim ki öyle birsey yazıyım diye kesin hamıledir diyordum:--( çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin inşallah

inşallah kötü bişey çıkmaz
arkadaşın için çok üzüldüm peki evladı oldumu şimdi

CaNIm yasakım benim.........Rabbim çaresini verir elbet........
gÜN OLur Sizin de yuvanız şenlenir ,,, isteyen herkezin İNŞŞLLH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…